Води бизнесът напред: Vito Tourer.

Плюсът от възможности.

Vito. Изпълнен с амбиции.

Искате винаги да сте в работна готовност? Не можете да се противопоставяте на нови предизвикателства? Целеустремени сте в работата си? Тогава Vito Tourer Ви подхожда отлично. Защото Vito Tourer ще Ви води напред – както на пътя, така и в успеха на Вашето предприятие. По отношение на икономичността и качеството той е също толкова образцов, както и по отношение на разнообразността и безопасността. Все пак той е специалистът за професионалните пътнически превози – произведен от истински специалист по товарни автомобили.

Благодарение на иновативните асистиращи системи и системи за безопасност Вие още по-сигурно ще достигате целите си. Независимо дали със задвижване на задните колела или задвижване на всички колела като Vito Tourer BASE, PRO или SELECT: Вие просто избирате автомобила за Вашите намерения.

А чрез обширните сервизни услуги гъстата мрежа от партньори на Mercedes-Benz се грижи за това Вашият Vito Tourer да запази за дълго солидната си надеждност. При техническото обслужване и ремонта се доверете на Вашия сервиз на Mercedes-Benz. Той познава най-добре Вашия автомобил. Така Vito Tourer за дълго ще остане Вашият ценен партньор.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Акценти.

  1. Качество
  2. Икономичност
  3. Безопасност
  4. Гъвкавост
  5. Комфорт
Готов, когато и Вие сте готови.    

Бързо ще оцените като партньор Вашия Vito. Затова правим всичко за продължителната и надеждна връзка. При доставката ще получите усъвършенстван автомобил с качество на Mercedes-Benz, който е изминал 5,5 млн. тестови километра и успешно е издържал многобройни тестове. Vito е проектиран за тежките изисквания към автомобил, използван за търговски цели. А неговата обширна защита срещу корозия с изцяло поцинкована каросерия се грижи за това той и след много години да остане представителна визитка на Вашето предприятие.

Едно е сигурно: с Vito избирате автомобил, на който можете да разчитате. Благодарение на максимално високата си експлоатационна надеждност, той ще Ви подкрепя навсякъде във Вашите задачи. Защото за нас „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ не е само мото, а и обещание.

Стигнете по-далеч благодарение на високата надеждност.

Който борави икономично с ресурсите, винаги е предпочитан партньор в предприятията. Затова Vito Tourer разполага с всичко необходимо, за да направи Вашето предприятие по-успешно чрез икономичността си. Типичната надеждност и дълговечност на Mercedes-Benz служат за пример. Те се грижат за това Вашият Vito да бъде до Вас, когато се нуждаете от него. За това допринасят и дългите му интервали за сервизно обслужване от до 40 000 км. Изобщо изключителното качество на продукта е най-добрата предпоставка за това да поддържате нисък бюджет за разходи по техническото обслужване и ремонта. За да може и след много години все още да се вижда в какво добро състояние е Vito, ние сме му осигурили отлична защита срещу корозия чрез изцяло поцинкована каросерия, наред с други мерки.

Абсолютно сигурно – при всякакви пътувания.

От образцовите системи за безопасност и асистиращите системи във Vito Tourer печелят всички: Вие, Вашите спътници и дори останалите участници в движението. Например от серийния асистент при страничен вятър и асистента за внимание ATTENTION ASSIST, най-новото поколение на електронната стабилизираща програма ADAPTIVE ESP®, както и защитата от страна на до 6 въздушни възглавници1. А със спасителния стикер с QR код на B-колоната, спасителните екипи могат директно да сканират специфичната за автомобила спасителна карта.

Един от акцентите е опционалният асистент COLLISION PREVENTION ASSIST, който също и извън градовете контролира разстоянието до движещия се отпред автомобил и може да предупреди за евентуален сблъсък. По желание може да се поръча камера за заден ход и превантивната система за безопасност на пътниците PRE-SAFE®. А ако желаете да разширите още предпазното оборудване на Вашия Vito Tourer, със сигурност ще откриете нещо измежду останалите предпазни оборудвания2. Всички имат нещо общо помежду си: те Ви помагат да достигате по-безопасно целите си.

Плюсът от възможности.

Каквито и цели да преследвате: Vito Tourer Ви помага да пристигнете успешно. Защото 3-те модела BASE, PRO и SELECT могат точно да се съгласуват с Вашите потребности и с тези на Вашите пътници. Ако Ви е необходим много комфортен автомобил за туристически цели или като шатъл за хотел, Vito Tourer SELECT с 2 регулируеми 3-местни седалки е най-добрият избор. Можете да поглезите Вашите пътници със светлина и въздух, като поръчате опционалния панорамен плъзгащ се люк. Искате наистина многостранно такси или клубен автомобил? Тогава трябва да се запознаете с Vito Tourer PRO. Ако желаете да транспортирате Вашия отбор до местоназначението, Ви предлагаме функционалния Vito Tourer BASE.

В зависимост от дължината на автомобила в пътническото отделение можете да оборудвате с 2-местни и 3-местни седалки 2, а при екстрадългия вариант – дори 3 реда седалки. За да получите максимум 9 места за сядане, изберете или 3 реда седалки в пътническото отделение (разположение на седалките 2-2-3), или изберете многоместната седалка до водача отпред и две 3-местни седалки отзад. И най-доброто: при частните пътувания също ще спечелите от многостранността на Vito Tourer.

Очарователно, колко удобно може да бъде едно работно място.

Да разгледаме приятните страни на Вашата работа: със своето просторно пътническо отделение Vito Tourer ще Ви създаде най-доброто настроение за работа. Седалките убеждават чрез устойчивото си покритие и върху ергономичната им тапицерия ще седите удобно и при дълги пътувания. През студения сезон опционалното отопление на седалката за водача и спътника е ценна екстра. С опционалната многоместна седалка до водача отпред ще имате място за 2 пътника.

Благодарение на електрическото сервоуправление и опциите TEMPOMAT, мултифункционален волан с регулируема кормилна колона и пътен компютър, ще шофирате с лекота до Вашите местоназначения. Опционалната климатична система, съответно автоматичната система за климатизация също Ви помага да запазите хладнокръвие.

Аудиосистемите, които могат да се поръчат по желание, по време на пътуване се грижат за най-добри връзки и добро забавление, както и чрез навигационните системи Audio 40 и Becker® MAP PILOT3 и за това да стигнете по-бързо до целта си. Ако желаете допълнително да повишите стойността на Вашия Vito Tourer, поръчайте опционалния пакет Chrom Interieur4. А тъй като всяко успешно начинание изисква добро място за съхранение на вещи, сме оборудвали Vito Tourer с многобройни практични отделения за вещи.

1

При Vito Tourer въздушната възглавница за водача и спътника са част от серийното оборудване. Допълнително като опция могат да се поръчат странични въздушни възглавници за гръдния кош и таза и въздушни възглавници при страничното стъкло отпред, съответно въздушни възглавници при страничното стъкло отпред и в задната част на купето.

2

Виж серийното и допълнителното оборудване, както и www.mercedes-benz.de

3

Навигационната система Becker® MAP PILOT се предлага само в комбинация с Audio 15.

4

Пакетът Chrom Interieur спада към обема на оборудване на Vito Tourer SELECT.

Винаги готов да помогне.

PRE-SAFE® система

Активен асистент за паркиране

Автоматични светлини за шофиране

Асистент за следене на пътната лента

COLLISION PREVENTION ASSIST

Асистент за сляпа зона

Толкова разнообразен, колкото и Вашите пътувания.

Всеки може да пристигне. Вашето желание е да стигнете по-далеч. Затова при Vito Tourer можете да избирате между 3 мощни двигателя, както и между видовете задвижвания - задвижване на задните колела и задвижване на всички колела. В зависимост от това какво планирате и къде се движите: изберете за Вашия автомобил задвижване, което подхожда на Вашия работен профил и на желания стил на шофиране.

Докато пътувате, опционалната 7-степенна автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS се грижи за висок комфорт при движение и за нисък разход. Серийната 6-степенна механична предавателна кутия също така впечатлява с устойчив баланс между пъргавост и ефективност. Който и вариант на задвижване да изберете: със серийното електромеханично сервоуправление, комфортната настройка на ходовата част и независимото окачване на колелата във Vito ще се насладите на ефективност, спокоен ход и комфорт при движение, сравними с тези при леките автомобили.

[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните специфични емисии на CO2 на нови леки автомобили можете да получите от „Насоки за разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на електрическа енергия на нови леки автомобили“, които могат да бъдат получени безплатно от всички места за продажба.

Lorem Ipsum