Vito Tourer за търговски цели | Транспортер Mercedes-Benz

Води бизнесът напред: Vito Tourer.

Плюсът от възможности.

Специалистът за професионален превоз на пътници.

Vito Tourer превозва до осем души плюс водач. Но средно големият ван със звезда Ви предлага много повече: изгодните по отношение на разхода варианти на задвижването допринасят трайно и с всеки изминат километър за Вашия финансов успех. Както се очаква от автомобил с марката Mercedes-Benz, оборудването за повишаване на безопасността с технически обмислени и усъвършенствани асистиращи системи за водача е на образцово ниво. Също на най-ново технологично ниво са трите опционални аудиосистеми и решенията за свързване в мрежа на Mercedes PRO, с които ще внесете дигиталния свят във Вашия Vito.

Акценти.

  1. Безопасност
  2. Икономичност
  3. Възможност за свързване
Достигнете целта си с образцова безопасност.

От образцовите системи за безопасност и асистиращите системи във Vito Tourer могат да спечелят всички: Вие, Вашите пътници и останалите участници в движението. Към серийното оборудване за повишаване на безопасността принадлежат например асистентът при страничен вятър и асистентът за внимание ATTENTION ASSIST. Освен това въздушни възглавници и предупредителна система за непоставен колан за водача и спътника. Опционално се предлагат странични въздушни възглавници и въздушни възглавници при страничните стъкла. По желание ще Ви подпомогнат активният спирачен асистент и активният асистент за дистанция DISTRONIC, както и асистентът за запазване на пътната лента и асистентът за сляпа зона.

Изживейте Вашето собствено икономическо чудо.

Който борави икономично с ресурсите, винаги е предпочитан партньор в предприятията. Между петте варианта дизелови двигатели на Vito Tourer със сигурност ще намерите икономично решение за Вашите задачи. Благодарение на типичните за Mercedes-Benz надеждност и издържливост Вашият Vito Tourer ще бъде на Ваше разположение, когато Ви е необходим. За това допринасят и дългите му интервали за сервизно обслужване до 40 000 км.

Останете свързани в мрежа и когато сте на път.

С Vito просто вземате дигиталния свят със себе си! Опционалните аудио системи предлагат разговорна система Свободни ръце, както и стрийминг на музика през Bluetooth® и позволяват отчасти интеграция на смартфон. Така работата може да се свърши по възможно най-икономичния и приятен начин – също и благодарение на лесното управление.
Постоянно нарастващият брой услуги за свързване в мрежа Mercedes PRO Ви помага да изпълнявате задачите си по-лесно и по-икономично. Богатият избор от опционални предложения се простира от комуникацията с автопарка или логистиката на автомобила до Mercedes-Benz системата за спешни повиквания.

Mercedes PRO: улеснява и ускорява Вашия бизнес.

Открийте подходящите решения за Вашия Vito.
Оптимизирана подкрепа

Оптимизирана подкрепа.

Помага Ви да спестите време и разходи.
Възползвайте се от по-добрите възможности за планиране и спестяване на време при престой в сервиз, както и от по-кратките времена на престой и пряката помощ при спешни случаи.
Научете повече
Дигитализирани записи

Дигитализирани записи.

Важни данни за автопарка винаги под наблюдение.
Важните данни за автомобилите от Вашия автопарк, например изминатите маршрути, винаги са бързо на Ваше разположение.
Научете повече
Ефективно управление на автопарка

Ефективно управление на автопарка.

Състоянието и местоположението на автомобила са постоянно под наблюдение.
 Подобрете заетостта на Вашия автопарк чрез предвидливо и гъвкаво планиране, както и постоянен поглед върху Вашите автомобили.
Научете повече
Ефективен анализ на стила на шофиране

Ефективен анализ на стила на шофиране.

Устойчиво намаляване на разходите за гориво и принудителен престой.
 Намалете трайно разходите си за енергия и принудителен престой и повишете икономичността си чрез ефективен анализ на стила на шофиране.
Научете повече
Опростена комуникация в автопарка

Опростена комуникация в автопарка.

Мениджърът на автопарка и водачите са директно свързани помежду си.
 Повишете продуктивността си и спестете време с интерактивната, бърза и точна комуникация в автопарка .
Научете повече
Дистанционно управление на автомобила

Дистанционно управление на автомобила.

Управлявайте дистанционно онлайн определени функции на автомобила.
 Управлявайте и проверявайте определени функции и статуса на автомобила удобно от отдалечени места и заключвайте и отключвайте Вашия автомобил и без да използвате ключа.
Научете повече
Интерфейси за данни Mercedes-Benz Vans

Интерфейси за данни Mercedes-Benz Vans.

Включва Mercedes-Benz Vans във всяка система за управление на автопарка.

Използвайте „Интерфейсите за данни Mercedes-Benz Vans“ на Mercedes PRO, за да свържете Mercedes-Benz Vans във Вашата налична система за управление на автопарка.

 

Научете повече
Дигитализирано управление eVan

Дигитализирано управление eVan.,

Заредени с енергия на старта – и с приятна температура.

Вашите електрически автомобили стартират с напълно заредена акумулаторна батерия и с приятна температура, а Вие имате винаги поглед над управлението на зареждането

 

Научете повече

Електрованове на Mercedes-Benz: подходящи за ежедневието, икономични и специфични за всеки отделен бранш.

Изживейте Vito Tourer и с електрическо задвижване.

Тук можете да се наслаждавате на работата.

Пътнически ван Vito
[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните специфични емисии на CO2 на нови леки автомобили можете да получите от „Ръководството за разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на електрическа енергия на нови леки автомобили“, което се предлага безплатно от всички места за продажба и от DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).