eVito Tourer | Лизинг | За търговски цели | Mercedes-Benz

Финансиране и услуги за eVito Tourer.

Дигитални услуги.

Сервизно обслужване Mercedes-Benz

От самото начало добре осигурен: eVito с включен пакет за техническо обслужване и сертификат на акумулаторната батерия.

Интегриран пакет за техническо обслужване 1

Включеният пакет за техническо обслужване покрива разходите за дейностите по техническо обслужване съгласно сервизната книжка и предписанията на производителя за първите четири технически обслужвания в рамките на първите четири години. Благодарение на редовната и професионална проверка на високоволтовите компоненти и други части и функции на автомобила, можете да разчитате на готовността за експлоатация и на запазването на стойността на Вашия транспортер. Днес и в бъдеще.

Включен сертификат на акумулаторната батерия2

С безплатния Сертификат за акумулаторната батерия Daimler AG поема след изтичане на класическата законова гаранция за още 6 години или за общ пробег до 100 000 км разходите за повреди по високоволтова акумулаторна батерия и гарантира на купувача на Mercedes-Benz eVito, че максималният капацитет на високоволтовите акумулаторни батерии в акумулатора е не по-малко от 66 Ah.

Mercedes-Benz Service24 и MobiloVan.

В случай че възникне повреда, професионалният Mercedes-Benz Service24 ч ще Ви помогне да достигнете целта си. С гаранцията за мобилност Mercedes-Benz MobiloVan1 тази и много други полезни услуги са част от серийното оборудване на всеки нов транспортер Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.