товарен ван Sprinter | Mercedes-Benz транспортер

Изцяло убедителен: товарен ван Sprinter.

 

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

Той е толкова многостранен, че ще намерите най-подходящия за Вашата транспортна задача, и изглежда толкова добре, че прави добро впечатление. Новият товарен ван Sprinter с 4 дължини на автомобила, 3 височини на покрива и обем на товарното отделение до 17 м3 предлага впечатляващо многообразие. Неговите многобройни варианти и оборудвания дават възможност за икономични стартови автомобили, както и за автомобили с различно оборудване.

За автомобили с ново предлаганото задвижване на предните колела се получават например изгодна стартова цена, допълнителен полезен товар и по-нисък праг за товарене в сравнение с автомобилите със задвижване на задните колела.

Водачите печелят от интелигентната концепция за обслужване и индикации, както и от модулната концепция за съхранение, която, както и изборът на мултимедийни системи и асистиращи системи може да се адаптира индивидуално към Вашите потребности. Доказаните предимства естествено запазихме. Например съществува възможност много решения за надстройки и разширения да продължават да се използват без големи промени.

Чрез това Sprinter благодарение на иновативната сила и повече от 20-годишен опит отново поставя жалон като насочено към бъдещето, ефективно и надеждно решение за мобилност, което ще спомогне за развитието на предприятието Ви.

Акценти.

  1. Продуктова концепция
  2. Свързване в мрежа
  3. Браншови решения
  4. Безопасност
  5. Икономичност
Красиви за очите, още по-привлекателни за работа.

Дори визуално новият товарен ван Sprinter е акцент: неговият дизайн следва модерната концепция за дизайн на Mercedes-Benz, наречена Sensual Purity. Кокпитът също е с ново оформление и впечатлява също така с висококачествен дизайн и отлична функционалност. Например с интелигентната, модулна концепция на отделенията за съхранение и KEYLESS-START.

Имате възможност да оформите товарното отделение спрямо Вашите изисквания с практични опции, като вътрешен багажник на покрива1, оптимизиран за натоварване пластмасов под и подкалници с възможност за натоварване. Опционалната подпора за палети в стъпалото за качване на плъзгащата се врата стабилизира товара, например при движения по завои и дава възможност за ефективно фиксиране.

Към допълнителните предимства принадлежи голямото предлагане на различни видове задвижване: в зависимост от профила на използване и желаното поведение при движение, можете да поръчате Вашия товарен ван Sprinter със задвижване на предните колела, задвижване на задните колела или задвижване на всички колела2. Превключването е или ръчно чрез 6-степенна механична предавателна кутия3, или автоматично чрез 7G-TRONIC PLUS или чрез уникалната за сегмента автоматична предавателна кутия 9G-TRONIC4.

Вашата мобилност 4.0.

За да бъде работата възможно най-икономична и приятна, по желание за Sprinter се предлагат различни радио апарати, мултимедийни системи и решения за връзка. В зависимост от необходимостта офертите започват от стойка за смартфон през радио с Bluetooth® интерфейс и функция свободни ръце до мултимедийна система със сензорен екран с висока разделителна способност, с бърза навигация на базата твърд диск с 3D карти и интеграция със смартфон5. Обслужването е такова, каквото всеки си пожелава: лесно. Мултимедийните системи може да се обслужват например чрез сензорния екран с висока разделителна способност или бутона за сензорен контрол на мултифункционалния волан. Всички елементи за обслужване и индикация са добре достъпни и лесни за разчитане.
Тъй като към модерния бизнес принадлежат дигитални решения, ние оборудвахме Sprinter с интегриран комуникационен модул, който образува техническата основа за постоянна интернет връзка на автомобила. Това дава възможност за използване на актуални и бъдещи услуги Mercedes PRO. Вашите предимства достигат от минимизираните времена на престой чрез предвиждащо управление на техническото обслужване до дигиталната пътна книжка, която прави излишно воденето на записки.

Там, където е налице транспортна задача, налице е и Sprinter.

Товарният ван Sprinter има много възможности: 4 дължини на автомобила, 3 височини на покрива и 4 вида двигатели образуват основата за впечатляващо многообразие на вариантите. По този начин имате възможност да конфигурирате автомобилите с допустимо общо тегло до 5500 кг. С най-дългата от 4-те дължини на автомобила и най-високия от 3-те покрива в товарния ван Sprinter Ви се предоставят до 17 м3 обем на товарното отделение. При необходимост допълнително може да бъдат теглени с ремарке до 3500 кг.

С над 600 вида допълнително оборудване, между тях например специални решения за автомобилни паркове и шасита, товарният ван Sprinter може да се адаптира прецизно към Вашите потребности. С опциите укрепване на палети, облицовани подкалници и вътрешни багажници на покрива по-лесно се решават многобройни транспортни задачи. За специални браншови изисквания ще получите от Mercedes-Benz VanSolution комплексни решения от завода и в рамките на партньорската програма „Mercedes-Benz VanPartner“ решения за надстройки и преустройство с доказано качество.

Осигурява Вашият успешен курс.

Sprinter изцяло е ориентиран към безопасността. Солидна основа за това създава неговата каросерия, която благодарение на конструкцията и състава на материалите е особено стабилна.
Към това се добавят многобройни асистиращи системи. Защото дори и най-опитният водач попада в ситуации, в които подкрепата е добре дошла и може да е от полза. Офертата започва от серийния асистент при страничен вятър до активен спирачен асистент и до асистент за следене на пътната лента – двете системи са серийни за автомобили с над 3500 кг допустимо общо тегло. 3 решения за камери, от камера за заден ход с индикация на вътрешното огледало до ‌камера 360°, подобряват по желание и без това добрата видимост от мястото на водача. В тъмнината опционално предлаганите фарове LED High Performance осветяват далече и силно пътното платно.
При пътнотранспортно произшествие серийната въздушна възглавница може да помогне за предпазване на водача при сблъсък. По желание за водача и спътника се предлагат 5 допълнителни въздушни възглавници.

Икономичен, когато е необходимо.

Със Sprinter Вие избирате автомобил, който повече от 20 години впечатляващо доказва своята икономичност. Новият товарен ван Sprinter продължава тази история на успеха с доказаното си качество и надеждност. При това от самото начало печелите от неговата икономичност: с атрактивната стартова цена и многобройни възможности за конфигурация, при които поръчвате точно това, от което действително се нуждаете.

Тъй като с удоволствие правим добрите неща още по-добри, ние продължихме с оптимизацията на разхода на нашите дизелови двигатели. Допълнителни точки в плюс за икономичността на Вашето предприятие се получават от допълнителните 50 кг полезен товар6. С основен резервоар 50 л7 и подово покритие от пластмаса8, които се предлагат по желание, можете да спестите още от теглото на автомобила. Освен това товарният ван Sprinter убеждава с предлаганото допълнително подобрено пространство6 и с 80 мм по-ниския под на товарното отделение6. По този начин той може да се товари още по-добре и се улеснява качването.

Така товарният ван Sprinter обединява икономичния разход на гориво и интелигентната функционалност в едно изцяло икономично решение за мобилност.

1

Вътрешният багажник на покрива се очаква от четвърто тримесечие на 2018 г..

2

Задвижването на всички колела е планирано да се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

3

Серийната 6-степенна механична предавателна кутия в комбинация с V6-цилиндровия дизелов двигател OM642 ще се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

4

Само в комбинация с предно задвижване.

5

Интеграцията за мобилен телефон се очаква да се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

6

В комбинация с предно задвижване, в сравнение със задвижването на задните колела.

7

Основният резервоар 50 литра се предлага опционално за товарен ван Sprinter в комбинация с предно задвижване.

8

Пластмасовото подово покритие се предлага опционално за товарен ван Sprinter.

Възможност за адаптиране към почти всяко изискване.

Дължина на автомобила
Компакт
Стандарт
Дълъг
Екстра дълъг
Вид покрив
Нормален покрив
Висок покрив
Супер висок покрив
Макс. дължина на товарното отделение
Макс. височина на товарното отделение
Макс. товарна повърхност
Макс. обем на товарното отделение
2607 мм
1789 мм
4,357 м2
7,8 м3
2607 мм
2079 мм
4,357 м2
8,8 м3
3272 мм
1789 мм
5,539 м2
9,5 м3
3272 мм
2079 мм
5,539 м2
11 м3
4307 мм
2009 мм
6,9 м2
14 м3
4307 мм
2243 мм
6,9 м2
15,5 м3
4707 мм
2009 мм
7,606 м2
15,5 м3
4707 мм
2243 мм
7,606 м2
17 м3

Улеснява тежката работа.

Кокпитът с отличната си панорамна видимост е разработен така, че да направи ежедневието на водача възможно най-приятно. За целта на разположение са 5 различни седалки на водача, с които може да бъдат задоволени различни потребности от комфорт. Между тях са и седалки, които изпълняват критериите на кампанията „Здрав гръб“ (Aktion Gesunder Rücken е. V.). Модерната концепция за обслужване и индикации се отличава между другото с това, че може да бъдат интегрирани смартфони и опционални мултимедийни системи може да бъдат обслужвани чрез сензорен екран и мултифункционален волан. За реда в кабината на водача се грижи модулно изградената концепция за съхранение с добре достъпни рафтове – по желание с капак - и интелигентна мултифункционална кутия, на която удобно може да се извършват писмените работи.

Товарен ван Sprinter, комфортна седалка на водача

Комфортна седалка на водача

Товарен ван Sprinter, MBUX мултимедийна система с 10,25 инча сензорен екран

MBUX мултимедийна система с 10,25 инча сензорен екран

Товарен ван Sprinter, поставка за смартфони, вкл. безжична зареждаща система

Поставка за смартфони, вкл. безжична зареждаща система

Товарен ван Sprinter, подвижни капаци за отделенията за вещи вляво и вдясно

Подвижни капаци за отделенията за вещи вляво и вдясно

Товарен ван Sprinter, KEYLESS-START

KEYLESS-START

Товарен ван Sprinter, автоматична система за климатизация THERMOTRONIC

Автоматична система за климатизация THERMOTRONIC

Lorem Ipsum