Maintenance

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Техническо обслужване от ръцете на професионалист. Всичко с най-добро качество.

Редовният, професионален контрол на най-важните части и функции на автомобила осигурява пробега и надеждността на Вашия ван. Техническото обслужване предпазва от ненужни разходи за ремонти и спомага за минимално предварително предвидено време на престой. Продуктът Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance спомага за запазване на стойността на автомобила и по този начин увеличава и стойността при препродажба.

Преглед на Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance:

Услуги

Целият обхват на техническото обслужване съгласно ASSYST (Активна система за техническо обслужване) или листа за техническо обслужване на автомобила Mercedes-Benz с включени резервни части и хидравлични течности. Договорът се предлага заедно с Mercedes-Benz MobiloVan1. Броят на техническите обслужвания може да се избере: 2, 4, 6 и др.

Пробег

Няма ограничение на пробега.

Общ пробег

Няма ограничение на общия пробег.

 

1

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.