Service 24 часа за бизнес клиенти| транспортер Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service 24 часа

Денонощно: Mercedes-Benz Service 24 часа.

Ние Ви връщаме отново на път денем и нощем

Едно нещо е винаги с Вас и Вашия нов автомобил: чувството, че пътувате безопасно. Ако все пак Вашият автомобил не е в готовност за движение, професионалното сервизно обслужване на Mercedes-Benz Service ще Ви помогне да достигнете до целта.

Ние винаги сме на Ваше разположение.

На безплатен телефонен номер 00800 3 777 77771 можете да се свържете с нас денонощно 365 дни в годината в цяла Европа (или чрез MB Contact2 в списъка с адреси във Вашето радио). Техникът за сервизно обслужване на Mercedes-Benz ще Ви помогне и в повечето случаи ще направи така, че Вашият автомобил да може да се използва още на мястото на произшествието.

Mercedes-Benz MobiloVan.

При невъзможност за движение, поради техническа повреда, гаранцията за мобилност Mercedes-Benz MobiloVan3 поема разходите за много услуги. Например помощ на място, изтегляне, заместващ автомобил, такси, хотел и други. Освен това Mercedes-Benz MobiloVan Ви предлага, по време на първите 2 години след първоначалната регистрация, в случай на гаранция и куланция, специални мобилни услуги.

1

Безплатно. При обаждане от мобилни мрежи е възможно да възникнат допълнителни такси. В европейски държави извън Европейския съюз: +359 2 935 86 22 (разходи за обаждане към фиксирана мрежа).

2

Предпоставка: заводско радио, свързано с мобилен телефон в готовност за работа. Възможно е да възникнат допълнителни разходи за връзката от мобилната към стационарната мрежа.

3

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.