Резервни части за бизнес клиенти | транспортер Mercedes-Benz

Оригинални резервни части Mercedes-Benz.

Оригинални резервни части.

Решаващо съотношение между качество и цена.

Защо трябва да избирате между цена и качество? В крайна сметка от един Mercedes с дълъг пробег очакваме да е винаги икономичен на пътя и същевременно да си остане оригинален.

Точно този принцип е заложен в оригиналните резервни части Mercedes-Benz: части, които намаляват разходите, без да се пести от доказаното качество на Mercedes-Benz. При ефективния производствен процес, спестяващ ресурси, всяка част е изработена, тествана и изпитана според стандартите за качество на Mercedes-Benz. Резултатът е богат асортимент от оригинални резервни части, който постоянно се разширява и пести разходи.

А нашата мрежа от партньори на Mercedes-Benz се грижи за бързото им осигуряване на място. Освен това оригиналните резервни части на Mercedes-Benz спестяват ценни суровини и енергия в процеса на обработка им – намаляване на разходи, което предаваме директно на нашите клиенти като ценово предимство.

4 причини за по-голяма икономичност с оригиналните резервни части на Mercedes-Benz::

  • Ниски разходи за резервни части
  • Гарантирано качество от Mercedes-Benz
  • Сигурна наличност
  • Производство при икономия на ресурси

Продуктово портфолио.

От А като алтернатор до Z като цилиндрова глава (Zylinderkopf).

Осигуряването на части за ремонт в кратък срок е решаващо, за да може бързо отново да сте на път. За това спомага богатият асортимент от оригинални резервни части на Mercedes-Benz. А предлагането се променя и разширява постоянно – от стартери, спирачни цилиндри, алтернатори, турбокомпресори, цилиндрови глави до горивонагнетателни помпи, компоненти за двигатели и цели двигатели.

Клиентите на Mercedes-Benz с право очакват най-доброто качество, отлична съвместимост и дълъг експлоатационен живот. Затова също и при индустриалното производство на части сме вложили цялото си ноу-хау като производители. Износваемите части, по принцип, се заменят с нови части, останалите компоненти се проверяват основно, съгласно строгите процедури на Mercedes-Benz. Накрая всяка оригинална резервна част на Mercedes-Benz покрива всички стандарти на Mercedes-Benz и съответства на актуалното ниво на технологиите.

Уверете се сами! Попитайте Вашия представител на Mercedes-Benz за оригиналните резервни части Mercedes-Benz.

Продуктови групи:

  • Агрегати (двигатели и предавателни кутии)
  • Механични компоненти (например спирачни вентили и турбокомпресори)
  • Инжекционни системи и системи за отработили газове (например вентил AGR и дизелова инжекционна помпа)
  • Електрически и електронни компоненти (например стартери и алтернатори)
  • Алтернативни задвижвания (например електродвигатели и високоволтови акумулаторни батерии)

Преглед на всички оригинални резервни части Mercedes-Benz.

Преглед на всички конструктивни типове и съответните оригинални резервни части Mercedes-Benz, които могат да бъдат доставени, можете да видите в нашия продуктов асортимент от оригинални резервни части.