Vans. Born to run. I Mercedes-Benz
Изображението показва примерни мотиви от новия Sprinter, Vito и Citan.

Нашите ценности се основават на стремежа към иновации. Нашият успех на работата.

Една стъпка пред развитието.

С всички продукти и услуги ние оформяме Вашето работно ежедневие още по-ефективно и Ви даваме възможност за максимална мобилност за всяко предизвикателство в работата.

Нашите изисквания са постоянни. Точно както и нашата инициативност.

Ние постоянно продължаваме да разработваме вановете Mercedes-Benz, продуктите и услугите. Вие не само поддържате Вашия бизнес – но и го придвижвате напред.

Максимална разполагаемост:

С надеждно качество на продуктите, най-високо качество на сервизното обслужване и компетентното качество при контакт с клиентите нашите транспортери са  бизнес партньор, на когото може да се разчита.

Движеща иновационна сила:

С голям стремеж към иновациите ние разработваме продукти и решения, които дават възможност за комфортна и ефективна работа. Най-нова технология и модерна изследователска дейност правят нашите транспортери ценни бизнес партньори в икономическо отношение.

Независимо от това как ще изглежда бъдещият свят по отношение на работата,  с развитието и по-нататъшната разработка на нашите услуги ние активно участваме в оформянето на инструменти и работни места. Ние предлагаме основни и интегрирани решения и сме комплексен доставчик на фирмена мобилност, движени от стремежа към иновации.