Marco Polo ACTIVITY | Кемпери Mercedes-Benz

Marco Polo ACTIVITY. Индивидуален пътник.

Толкова разнообразен, колкото и животът.

Най-напред свободното време. После удоволствието.

Разнообразният и икономичен кемпер.

Стига ежедневие, идва свободното време! Marco Polo ACTIVITY е разнообразният и икономичен кемпер за семейства и хора, обичащи спонтанност в свободното време. Благодарение на практичния вдигащ се покрив и 3-местната седалка като комфортно легло, за нула време се получават до 5 комфортни места за спане. С максимална вътрешна височина от 2350 мм, въртящи се комфортни пружиниращи седалки отпред и сгъваема масичка винаги имате на разположение уютно място за пикници. Marco Polo ACTIVITY е също толкова разнообразен и по отношение на видовете задвижване: тъй като той се предлага със задвижване на задните колела или със задвижване на всички колела. Също и в ежедневието ще спечелите от маневреността му и подходящата му за обикновени гаражи височина под 2 метра.

Акценти.

 1. Място за живеене и спане
 2. Безопасност
 3. Ефективност
 4. Удоволствие от шофирането
Много пътища, една цел: повече приключения.

В Marco Polo ACTIVITY нито един ден не прилича на другия. Пътническото му отделение се отличава чрез променливата си, функционална пространствена концепция с многобройни практични възможности за съхранение. Въртящите се комфортни пружиниращи седалки за водача и спътника, практичната сгъваема масичка, 12-V щекерни букси и отварящите се навън стъкла се грижат за това спонтанните откриватели дори и далеч от ежедневието да не трябва да се лишават от удобства. А благодарение на механичния си вдигащ се покрив, както и удобното комфортно легло с опционална подложка за спане не само ще се насладите на комфортна вътрешна височина от до 2350 мм, а и само с няколко движения ще превърнете Marco Polo ACTIVITY в кемпер с до 5 удобни места за спане.

Много пространство за безопасност.

Независимо къде пътувате – безопасността е Вашият неотменен спътник благодарение на серийния ATTENTION ASSIST и асистента при страничен вятър. Иновативните опционални асистиращи системи и системи за безопасност като активният асистент за дистанция DISTRONIC1, адаптивният спирачен асистент за Marco Polo и Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST за Marco Polo ACTIVITY, асистентът за следене на пътната лента и асистентът за сляпа зона, както и LED Intelligent Light System повишават допълнително образцовото ниво на безопасност. Така кемперите Marco Polo за свободно време и пътуване се превръщат в перспективни автомобили от своя клас, в които Вие и Вашите спътници можете да се наслаждавате на всяко пътуване. Освен това отличното ниво на безопасност в пътническото отделение е потвърдено от TÜV Райнланд със стикера за изпитване „Изпитана защита на пътниците“2.

Един природен талант – също и при задвижването.

С кемперите Marco Polo за свободно време и пътуване Вие все повече се доближавате до максималната ефективност. Така Mercedes-Benz отговорно допринася за бъдещето. До която и цел да пътувате: благодарение на мощните и икономични двигатели, както и иновативната технология BlueEFFICIENCY, пътувате ефективно – без да се отказвате от комфорта при движение и пъргавостта.

Въодушевлението не познава граници.

Дали на кратки или дълги разстояния – с кемперите Marco Polo за свободно време и пътуване с още по-голяма радост пътувате от ежедневието към свободното време. Силовото предаване и ходовата част обединяват пъргаво пътно поведение с уникален комфорт и мощно и ефективно Ви съпровождат до Вашите цели. Те се справят уверено дори и с труден терен чрез мощното перманентно задвижване на всички колела 4MATIC3 – благодарение на оптимизирания контрол на сцеплението и много добрата стабилност на движение. Едновременно с това чрез автоматичната предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS4 владеете в еднаква степен както комфортния, така и спортния стил на шофиране. А оптимално редуцираните шумове в пътническото отделение правят всеки изминат километър още по-приятен.

1

Активният асистент за дистанция DISTRONIC се предлага само за Marco Polo и Marco Polo HORIZON.

2

При инсценирането на евентуална авария, дефинирано от TÜV Rheinland, са доказани защитата на пътниците от товара и стабилността на вградените мебели. При тези тестове в случай на сблъсък със скорост 56 км/ч конструкцията на автомобила е поела възникналите сили, без да се стигне до значително деформиране на пътническото отделение. Монтираните елементи са били запазени, а вратите на мебелите са останали затворени.

3

Предлага се опционално за определени двигатели.

4

Автоматичната предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS – в зависимост от вида двигател – се предлага серийно или опционално.

Място за спане. Зона за релакс.

Удобни места за спане за до 5 души.

Дали при пътувания, през свободното време или в ежедневието – за кратките и продължителни паузи за почивка Marco Polo ACTIVITY разполага с до 5 места за спане. Под вдигащия се покрив има просторно и приятно място за спане за двама души. Особено ергономични са пружинните елементи с еластични точки под матрака от пеноматериал. Долу на разгънатата 3-местна седалка с удължението на леглото се получава голяма и равна площ за лежане за 3 души. Предлагащите се по желание тонирано остъкляване с черно стъкло в задната част на купето предпазват от любопитни погледи и ярка светлина.

Всичко за приятното спокойствие.

 • Горно легло за 2 души с площ за лежане от около 2,05 м x 1,13 м (около 200 кг общо натоварване) и предпазна мрежа
 • Висококачествен ергономичен матрак от пеноматериал за горното легло с пружинни елементи с еластични точки и много добра вентилация за добър комфорт при спане
 • 3-местна седалка като комфортно легло за до 3 души с удължение на леглото и площ за лежане от около 1,93 м x 1,35 м
 • Електрическо отварящо се навън стъкло в задната част на купето за допълнителна вентилация
 • Затъмняващи завеси в задната част на купето и отпред, с които пътническото отделение може да се затъмни и да стане непрозрачно
 • Топлоизолационно стъкло от всички страни, по желание тонирани стъкла с черно стъкло в задната част на купето

Място за живеене. Мултифункционално помещение.

Подхожда отлично на разнообразния живот.

Големи цели или малки пътувания – в Marco Polo ACTIVITY е налице много пространство за разнообразно използване и за двете. При обърнати назад комфортни пружиниращи седалки за водача и спътника в задната част на купето около сгъваемата масичка се образува уютно място за сядане за хранене, игра или чертаене на планове. Интелигентите детайли – като закрепващите се поставки за чаши и електрическите отварящи се навън стъкла в задната част на купето – правят престоя приятен. А просторното товарно отделение събира голямо количество багаж, спортно оборудване или принадлежности за свободното време.

Всичко необходимо за път.

 • Въртящи се комфортни пружиниращи седалки за водача и спътника, които по време на почивките могат да се обърнат към задната част на купето. Така заедно с многоместната задна седалка се образува уютно място за сядане.
 • Гъвкаво преместваща се сгъваема масичка благодарение на система от шини, с 2 сгъваеми плоскости за масата. Ако масата не е необходима, тя може просто да се сгъне в колоната за масата.
 • 3-местна седалка като комфортно легло с удължение на леглото, може с няколко движения да се разгъне до площ за лежане, с възможност за товарене и с гъвкаво преместване върху системата от шини.
 • 2 чекмеджета под 3-местната седалка като комфортно легло, в които могат например да се прибират одеяла.