Клиенти с автомобилни паркове I Mercedes-Benz
Mercedes-Benz клиенти с автомобилни паркове

Mercedes-Benz клиенти с автомобилни паркове.

Точно съобразени с Вашите нужди: моделите автомобили и услугите от Mercedes-Benz.

Каквито и да са Вашите служебни цели, транспортерите Mercedes-Benz ще Ви отведат до тях. Допълнително ние Ви подпомагаме, в зависимост от размера и задачата на Вашия автомобилен парк, с индивидуални услуги по Вашия път към успеха.

Продукти.

Вашата амбиция всеки ден да извършвате перфектна работа, е нашата мотивация. За да може Вашият бизнес да работи успешно, се нуждаете от силни партньори: дали маневреният автомобил за градски доставки Citan, професионалният универсален талант Vito, функционалната и високопроходима Х-класа, стилната удобна V-класа или многостранният класик Sprinter – с Mercedes-Benz винаги имате на Ваша страна един автомобил, който винаги е готов за работа и на когато можете да разчитате. За да можете напълно и изцяло да се концентрирате върху Вашата работа.

Сервиз и мобилност.

Вие се наслаждавате на пълно обслужване на Вашия автомобилен парк от Mercedes-Benz, съгласно Вашите изисквания. Към тях принадлежат превантивните услуги в случай на ремонт, бърза помощ в случай на произшествия, техническо обслужване и грижи с качеството на Mercedes-Benz. Нашите специалисти са в сервиза и навсякъде, където имате нужда от тях.

 

Партньорство.

С най-гъстата дистрибуторска мрежа в Европа – около 1200 дистрибуторски и оторизирани сервизи само в Германия – ние по всяко време сме на линия за Вас и Вашия автомобилен парк. Независимо от това кога и къде имате нужда от нас.