Под капака: техническите данни, размерите и теглата на Citan пътнически ван за търговски цели.

Размери и тегло:

Дължина на автомобила
Допустимо общо тегло

Пътна динамика & икономичност. За трайно удоволствие от шофирането.

Мощни и икономични по отношение на разхода.

Предлаганите двигатели за Citan включват 4-цилиндров бензинов и 4-цилиндров дизелов двигател с 3 степени на мощност. 4-те двигателя се характеризират чрез ефективна крива на въртящия момент и са оборудвани с технология BlueEFFICIENCY, намаляваща разхода. Вариантът с мощност от 55 kW1 [Пътнически ван Citan 108 CDI с пакет BlueEFFICIENCY в комбинация с 5-степенна механична предавателна кутия и регистрация като пътнически (M1). Комбиниран разход на гориво: 4,7–4,3 л/100 км; комбиниран режим CO2-емисии: 123–112 г/км.] [*] се откроява с образцови стойности за разхода при сравнение с останалите представители от сегмента. Ниският разход на гориво има положителен ефект и върху остатъчния пробег: при пълен резервоар за гориво от 60 л дизеловите двигатели – в зависимост от употребата и стила на шофиране – изминават до 1000 км, а бензиновите двигатели – до 800 км до следващото зареждане.

1

Пътнически ван Citan 108 CDI с пакет BlueEFFICIENCY в комбинация с 5-степенна механична предавателна кутия и регистрация като пътнически (M1). Разход на гориво в града/извън града/комбиниран: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 л/100 км; комбиниран режим CO2-емисии: 123–112 г/км [*]; клас на ефективност: В–А. Реалните стойности за разхода зависят между другото от теглото на автомобила и от избраните оборудвания.

Двигатели и стойности за разхода.

Тип автомобил
* Посочените стойности са изчислени съгласно предписания метод на измерване. Става дума за „измерените стойности за NEFZ-CO₂“ по смисъла на член 2 № 2 от Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1152. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Поради законовите промени на валидния метод за проверка е възможно в сертификата за съответствие на автомобила, валиден за регистрацията на автомобила и съответно за данъка на автомобила, да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от офертата, а служат само за сравнение между различните типове автомобили.

Lorem Ipsum