Пътнически ван Citan Tourer | Mercedes-Benz транспортер

Новият Пътнически ван Citan Tourer. Изглежда огромен.

Новият пътнически ван Citan Tourer.

Искате компактен ван с просторен пътнически салон, който е маневрен и удобен за управление и се справя при затруднени условия в трафика? Вашият ван трябва да улеснява Вашата работа, да служи като визитна картичка на Вашата компания и да не прави компромиси при оборудването за безопасност? Трябва да се запознаете с новия пътнически ван Citan Tourer.

Новият Citan: носител на международната награда „Ван на годината 2022“.

Mercedes-Benz Citan поставя стандарти: качествата му убедиха 25-членното жури на наградата в категориите „Ефективност“, „Безопасност“, „Устойчивост“ и „Околна среда“. Неговите членове, специализирани журналисти от почти всички европейски държави и Русия, тестваха и оцениха 14 нови модела в сегмента на леките товарни автомобили. Единодушният вот: първо място за Citan!

Акценти.

  1. Качество
  2. Функционалност
  3. Безопасност
  4. Надеждност
Качество, типично за марката, което можете да видите и усетите.

Атрактивният външен вид и високо ниво на комфорт вървят ръка за ръка в новия Citan. Неговият характерен екстериорен дизайн се откроява от масата. Щом се качите в него, Ви посреща стилно оформено пътническо отделение. Многото елементи за комфорт в оборудването, които са типични за марката и вече са познати от други конструктивни типове, превръщат новия Citan в истински ван Mercedes-Benz.

Улеснява Вашето работно ежедневие.

Новият Пътнически ван Citan Tourer е създаден, за да улесни Вашата работа: от просторния пътнически салон, който се адаптира спрямо употребата с удобната многоместна задна седалка Fold & Load, до ергономично организираното работно място на водача. Тук Ви очакват приятни седалки, лесно обслужване и много удобни за достъп ниши за съхранение, например на арматурното табло.

Обхватно оборудване за безопасност вече серийно.

В пътническия ван Citan Вие и Вашите спътници пътувате добре в безопасност. Обхватната защита за пътниците със 7 въздушни възглавници, както и 5 асистиращи системи са част от серийното оборудване. Така новият Пътнически ван Citan Tourer е оптимално подготвен, за да Ви подпомага активно в трафика, както всеки друг автомобил Mercedes-Benz, и в случай на произшествие да може да Ви защити максимално.

Днес след ден на Ваше разположение.

Преди да стигне до Вас, нашият нов, компактен Пътнически ван Citan Tourer е доказал своята здравина по време на сложните изпитания на Mercedes-Benz при летни и зимни условия, както и в тежки тестове за корозия. Затова той е така надежден, както сте свикнали да очаквате от един ван на Mercedes-Benz.

Компактен отвън, просторен отвътре.

В новия пътнически ван Citan Tourer Вашите пътници се чувстват добре от самото начало: качването става удобно през двете серийни плъзгащи се врати, чиито отварящи се навън стъкла спомагат за добро проветряване. Всички седалки са тапицирани с устойчив на износване текстил. При нужда облегалките могат да се сгъват в съотношение 1/3 към 2/3 и да се създаде равна повърхност за товарене.
Места в пътническия салон
Обем на товарното отделение
Макс. обем на товарното отделение
Максимален товар

3

 

517 л
2390 л
539 кг

Пренася дигиталния свят в автомобила.

Желаете да прекарвате работното си време колкото е възможно по-ефективно и без стрес, както и да могат да се свързват с Вас по време на път? Модулно изградените компоненти на инфотейнмънт системата в новия Citan ще Ви подпомогнат точно с функциите, които са важни за Вас. Акцентът е мултимедийната система MBUX с навигация и интегриране на смартфон.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX Ви предоставя едно ново мултимедийно изживяване в автомобила. Това важи за обхватните функции и възможности за свързване в мрежа, както и за разнообразните начини за управление на Вашата мултимедийна система.

Сензорен екран.

През сензорния екран с висока резолюция и диагонал 17,8 см (7 инча) управлявате мултимедийната система така, както сте свикнали на мобилните си крайни устройства. Допълнителна възможност за въвеждане: бутоните на мултифункционалния волан.

„Хей Mercedes.“

Да кажете „Hey Mercedes“ е достатъчно, за да стартирате обхватното гласово управление и чрез него удобно да управлявате мултимедийната система.

По-продуктивна работа с интелигентно свързване.

Инфотейнмънт системата в новия Citan има решение за почти всичко: искате да пристигнете по-бързо до целта, като пътувате с помощта на актуалните данни за трафика и да зареждате Вашето мобилно крайно устройство безжично? Или желаете да управлявате Вашата опционална мултимедийна система MBUX чрез сензорния екран с висока резолюция, чрез бутоните на мултифункционалния волан или с гласови команди? Всичко е възможно. Нови са и услугите за свързване на Mercedes me, които предоставят почти неограничени възможности за информация и забавление, както и предимство по отношение на безопасността във Вашия малък ван.

Товарен ван Citan

MBUX мултимедийна система

Товарен ван Citan

Услуги Mercedes me connect

Товарен ван Citan

Безжична зарядна система за мобилни крайни устройства

Запознайте се сега отблизо с пътническия ван Citan Tourer.

Символ Търсене на търговец

Потърсете търговец.

И го открийте в близост до Вас
Научете повече