Citan Tourer | Mercedes-Benz

Новият Citan Tourer. 

Когато очаквате много от малкия ван.

Желаете компактен ван с просторен пътнически салон, който е динамичен и удобен за шофиране и който се справя лесно при стеснени условия на движение? Вашият ван трябва да улесни работата Ви, да служи като визитна картичка на Вашето дружество и да не прави компромиси с оборудването за безопасност? Трябва да се запознаете с новия пътнически ван Citan Tourer.
 

Насочен изцяло към безопасността.

Широка гама от прогнозни асистиращи системи - много от които вече са част от серийното оборудване - и 7 въздушни възглавници поддържат високото ниво на безопасност, характерно за Mercedes-Benz.

Функционалност на най-високо ниво.

Концепцията за дизайна на пътническото отделение се основава на яснота, прегледност и високо качество. Това го прави така функционален и представителен.

Просторен, вариативен пътнически салон.

Просторният, лесно достъпен пътнически салон в новия Citan Tourer може да бъде адаптиран според желанията на Вашите пътници чрез множество опции.

Пътувате динамично, удобно и икономично.

Характеристиките на движение на новия Citan Tourer са убедителни - от ефективното, динамично задвижване до комфортното зависещо от скоростта сервоуправление.

Малък ван с големи възможности.

  

Пътнически салон. Пространство, пълно с възможности.

В новия Citan Tourer Вашите пътници ще се чувстват добре от самото начало: те могат да се качат удобно през двете серийни плъзгащи се врати, чиито отварящи се навън стъкла осигуряват добра вентилация. Всички седалки са покрити с устойчив текстил. Ако е необходимо, облегалките могат да се сгъват в съотношение 1/3 към 2/3, за да се създаде равен товарен под.
Места в пътническото отделение
Обем на товарното отделение
Макс. обем на товарното отделение.
Максимален товар

3

 

517 л

2390 л

 

539 кг

3

 

517 л

2390 л

 

539 кг

Впечатляващ външен вид за един малък ван: външният дизайн.

Типичният за Mercedes-Benz: дизайнът на новия Citan Tourer показва от пръв поглед, че той е част от семейството на по-големите ванове Mercedes-Benz.

Характерен дизайн на предната част

Привличащи погледа в характерния дизайн на предната част са фините, красиво проектирани фарове и типичната за Mercedes-Benz облицовка на радиатора с централно разположена звезда на Mercedes.

Характерен страничен дизайн

Характерният страничен дизайн подчертава динамичността на новия Citan Tourer. Нови са например дизайнерските колела с диаметър 40,6 см (16 цола) с колесни тасове с визия на леки алуминиеви джанти.