MobiloVan за бизнес клиенти | транспортер Mercedes-Benz
Mercedes-Benz MobiloVan

Безгранична мобилност: Mercedes-Benz MobiloVan.

И пътуването продължава...

Готово, с Mercedes-Benz MobiloVan на моя транспортер.

До 30 години безгрижно мобилни.

Ние се доверяваме на нашите автомобили. Толкова много, че Вие можете да удължите Mercedes-Benz MobiloVan до 30 години безплатно. За тази цел е достатъчно да извършвате редовно техническото обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz. По този начин MobiloVan се удължава автоматично до следващото сервизно обслужване – до 30 години. Подновяването на MobiloVan е възможно по всяко време, дори тогава, когато последното техническо обслужване е извършено преди няколко години.

  1. Сервизни услуги

  2. Безопасност

1

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.

Валидност Удължаване Подновяване

за всички автомобили Sprinter, Vito и Citan с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г.

до следващата дата за техническо обслужване при сервизен партньор на Mercedes-Benz.

възможно по всяко време при извършване на техническо обслужване в сервизен партньор на Mercedes-Benz.

Основен срок на действие 2 години Удължаване при всяко техническо обслужване до 30 години след първоначалната регистрация
При технически повреди и посещения в сервиз, в случай на гаранция и куланция, печелите от многобройни услуги за мобилност. При технически повреди печелите от многобройни услуги за мобилност.

С тези услуги Ви поддържаме в движение.

За кои автомобили е валидна дългосрочната гаранция за мобилност?

Mercedes-Benz MobiloVan важи без ограничение на пробега за всички автомобили Citan, Sprinter, Vito и Marco Polo ACTIVITY1

  • с първоначална регистрация от 1 октомври 2012 г.,
  • които са били продадени и доставени от Daimler AG или търговската организация на Mercedes-Benz в обсега на валидност
  • и към момента на предявяване на гаранцията са регистрирани и се експлоатират в тези държави.
1

Моля, вземете под внимание валидните изключения. Така например Mercedes-Benz MobiloVan не важи при небрежно поведение. Подробна информация ще получите при нашите оторизирани сервизи Mercedes-Benz или в допълнителното ръководство в автомобила. Mercedes-Benz MobiloVan е валидна в съответната актуална версия за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY. За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без доплащане за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване при оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz до 30 години. За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.

Услуги при Технически аварии

Посещения в сервиз в случай на гаранция и куланция

(> 2 работни часа)1

  2 години от първоначалната регистрация, след това при всяко сервизно обслужване до 30 години Първоначална регистрация
Пътни разходи за пътуване на техника до/обратно от мястото на аварията. x  
Помощ на място при дребни ремонти до 150 EUR с включен ДДС (не се поемат допълнителните разходи за материали, гуми, акумулатори, ключове, както и експлоатационни консумативи). x  
Теглене до най-близкия оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz. x  
Такси/шофьорски услуги/обществен транспорт до максимум 75 EUR, с включен ДДС в случай на авария или при сервизна мобилност. x x
Услуга за докарване на автомобила в радиус от 50 км до Вашия оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz. x x2
Заместващ автомобил за продължителността на ремонта, до 3 работни дни. Това става при обичайните пазарни условия (например самоучастие при автомобили под наем). Типът заместващ автомобил се определя според наличността. Не се поемат други разходи, като експлоатационни консумативи и т.н. x x3
Самолетен билет/билет за влак за отиване и връщане до 400 EUR на човек с включен ДДС за Вас и Вашите спътници. x  
Хотелска стая със закуска за продължителността на ремонта до 3 работни дни и до 400 EUR на човек за Вас и Вашите спътници. x  
 
1

Важи за ремонти, които се извършват във връзка с гаранция на нов автомобил, отговорност на производителя за некачествен/дефектен продукт или куланция и продължават повече от 2 часа. Моля, свържете се своевременно с Вашия оторизиран партньор за сервизно обслужване на Mercedes-Benz, за да може той да планира Вашата мобилност, докато Вашият автомобил е в сервиза.

2

Включително услуга за вземане на автомобила.

3

Алтернативно към другите услуги за мобилност.

Mercedes-Benz MobiloVan не спира на границата.

Безгранично мобилни в ЕС и европейските държави извън ЕС.

Поставете си далечни цели. Ние ще Ви помогнем да ги достигнете.

Mercedes-Benz разполага с една от най-гъстите сервизни мрежи в Европа. Около 3000 оторизирани сервизни партньори на Mercedes-Benz ще Ви помогнат надеждно в случай на авария. Те са на Ваше разположение с професионализъм и 24 часа в денонощието.

При пътувания в почти цяла Европа имате право да ползвате услугите на Mercedes-Benz MobiloVan.1, 2

1

Не важи за отвъдморски райони и територии.

2

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.

Албания Великобритания Черна гора
Андора Гърция Нидерландия
Австрия Унгария Норвегия
Белгия Исландия Полша
Босна и Херцеговина Ирландия Португалия
България Италия Румъния
Хърватска Косово Сърбия
Кипър (Северен и Южен) Латвия Словашка република
Чешка република Лихтенщайн Словения
Дания Литва Испания
Естония Люксембург Швеция
Финландия Македония Швейцария
Франция Малта Турция1
Германия Молдова Украйна
Гибралтар Монако  
 
1

Важи за първоначална регистрация след 1.9.2013 г.