Преглед на оригиналните резервни части за бизнес клиенти | транспортери Mercedes-Benz
Mercedes-Benz оригинални части – преглед

Mercedes-Benz оригинални части – преглед.

Mercedes-Benz оригинални части. Част от Вашия успех.

Mercedes-Benz оригинални части предлагат отлично качество, проверена сигурност и голяма надеждност.

Mercedes-Benz оригинални части са резултат от нашето общо ноу-хау: те се разработват специално за автомобили Mercedes-Benz и техните компоненти и се подлагат на стриктни изпитания. Защото всеки транспортер се състои от хиляди Mercedes-Benz оригинални части, които са напаснати точно по между си. По този начин чрез тях можем да гарантираме оптималното съчетаване на всички компоненти в автомобила.

В подробни тестове в реален режим на движение оригиналните части трябва да докажат своята надеждност и качество – включително и при екстремни условия. Само когато са изпълнени най-строгите предписания на Mercedes-Benz, се издава разрешение за продажба.

Mercedes-Benz оригинални части са предпочитани, поради своите качества при движение, комфорт, както и във връзка със запазване себестойността на Вашия автомобил – те предлагат оптимална функционалност, трайност и способност за натоварване.

Кои са Вашите предимства:

  • Точна съгласуваност, предвидена специално за автомобили Mercedes-Benz
  • Подробно тествано качество на Mercedes-Benz оригинални части за оптимална безопасност
  • Висока надеждност и дълготрайност за изрядно техническо състояние на автомобила
  • Здрави материали за оптимална защита от износване
  • Бърз, специализиран и стандартизиран монтаж с цел избягване на дългото време за ремонт
  • Икономичност и дълготрайно запазване на стойността на автомобила

Оригинални спирачки Mercedes-Benz: Къс спирачен път. Дълъг експлоатационен живот.

При опасност на пътя е важно да спрете бързо: оригиналните спирачни системи на Mercedes-Benz са оптимално съгласувани помежду си и със системите за безопасност във Вашия автомобил, като ABS или ESP. Те са разработени специално за Вашия автомобил. Това спомага за по-голяма спирачна сила и по-къс спирачен път – без дълго сработване и дори при екстремно натоварване. Висококачествените материали спомагат също за по-малко износване и за защита срещу корозия. Това ще Ви се изплати – с по-ниски разходи и по-голяма безопасност.

Филм: всичко за предимствата на Mercedes-Benz оригинални въздушни филтри .

Mercedes-Benz оригинални въздушни филтри: чист въздух за чиста мощност на двигателя.

Чистият въздух кара Вашия двигател да работи особено ефективно и икономично: Mercedes-Benz оригинални въздушни филтри съчетават здравина на филтъра с голяма пропускливост на въздуха. Така прахът и замърсяванията нямат шанс да попаднат в горивната камера. И Вашият двигател може да впечатлява с пълна мощност и нисък разход на гориво. Освен това големият капацитет на запълване на въздушния филтър позволява да се спазват редовните интервали за технически обслужване. Това щади Вашия портфейл и околната среда.

Mercedes-Benz оригинални маслени филтри: бодигардът за Вашия двигател.

Mercedes-Benz оригинални маслени филтри със своята силна филтрираща способност спомагат надеждно за филтрирането на замърсявания от масления кръг. Това предотвратява евентуални косвени повреди по впръскването и двигателя като цяло на Вашия транспортер. Доброто качество спомага за дълготрайността на филтъра. По този начин Вашият двигател по всяко време е с оптимален капацитет – това ще забележите по ниския разход на гориво.

Филм: всичко за предимствата на Mercedes-Benz оригинални брони.

Mercedes-Benz оригинална броня: оптимално предвидена за максимална защита.

Забравяте бързо случаите на произшествие: Mercedes-Benz оригинални брони впечатляват с оптимална точност. Освен това оригиналната броня Mercedes-Benz е важна част от Вашия транспортер - в случай на челен удар тя предпазва двигателя, водача и пешеходците. Mercedes-Benz оригинална предна броня е предвидена изцяло да осигури максимална безопасност, аеродинамичност и ефективност и е разработена специално да предпазва компонентите в предната част.

Mercedes-Benz оригинални амортисьори: сигурно удобство при движение, дори по лоши пътища.

Насладете се на максимално удобство и безопасност, дори и по лоши пътища: Mercedes-Benz оригинални амортисьори от здрав и висококачествен материал могат да издържат и омекотят и силни удари. Така Вие печелите от дълготрайността им, а те задържат автомобила в лентата за движение. Освен това Вие избягвате евентуални последващи разходи за гуми и ходова част, тъй като амортисьорите са перфектно съобразени с тях. Също както и безпроблемната съвместна работа със системите за безопасност във Вашия автомобил.