Mercedes-Benz Citan | Транспортер Mercedes-Benz

Новият Citan. Изглежда огромен.

Малък ван с големи възможности.

С типичния за марката дизайн и ергономичното пътническо отделение, в което лесно се разполагате, новият Citan се представя като истински Mercedes-Benz. Качете се и открийте възможностите на опционалната мултимедийна система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) и интелигентните решения за свързване в мрежа. По време на пътуването могат да Ви съдействат многобройни асистиращи система за водача. Нови са двете линии на оборудване BASE и PRO, с които оборудвате Вашия компактен ван така, както Ви е необходимо. Това са само няколко нови неща. Научете повече!

eCitan: новият член на семейството на вановете eVans.

С електрическо задвижване във всички класове транспортери

През второто полугодие на 2022 г. ще се предлага eCitan, напълно електризираният вариант на модела Citan. Пробегът му съгласно WLTP е от 285 до максимално 300 километра. Така той отговаря на потребностите на клиентите търговци, които често използват тези модели като автомобили за куриерски услуги и доставки в градска зона. На станциите за бързо зареждане батерията може да се зареди за 40 минути до 80 процента. Основно предимство: при размерите на товарното отделение и товара не се налага да се правят компромиси в сравнение с обичайните модели. За eCitan ще се предлага също теглително-прикачно устройство.

Новата MBUX мултимедийна система

Инфотейнмънт системата в новия Citan има решение за почти всичко: искате да пристигнете по-бързо до целта, като пътувате с помощта на актуалните данни за трафика и да зареждате Вашето мобилно крайно устройство безжично? Или желаете да управлявате Вашата опционална мултимедийна система MBUX чрез сензорния екран с висока резолюция, чрез бутоните на мултифункционалния волан или с гласови команди? Всичко е възможно. Нови са и услугите за свързване на Mercedes me, които предоставят почти неограничени възможности за информация и забавление, както и предимство по отношение на безопасността във Вашия малък ван.
Citan, MBUX
 • MBUX мултимедийна система 7 инча

  MBUX мултимедийна система 7 инча

  През сензорния екран с висока резолюция и диагонал 17,8 см (7 инча) управлявате мултимедийната система така, както сте свикнали на мобилните си крайни устройства. Допълнителна възможност за въвеждане: бутоните на мултифункционалния волан.
 • Интегриране на смартфон

  Интегриране на смартфон

  Благодарение на интегрирането на смартфона можете с мултимедийната система удобно да управлявате избрани приложение на Вашето мобилно крайно устройство.
 • USB извод тип C

  USB извод тип C

  Чрез USB извод тип C получавате интегриран Media Interface, с който например можете да слушате музика от Вашия смартфон в автомобила.
 • Гласово управление

  Гласово управление

  Да кажете „Hey Mercedes“ е достатъчно, за да стартирате обхватното гласово управление и чрез него удобно да управлявате мултимедийната система.

Акценти на новия автомобил Citan

Citan, ATTENTION ASSIST

 • ATTENTION ASSIST

Citan, релси за багажник върху покрива с интегриран основен носач

 • Релси за багажник върху покрива с интегриран основен носач

Citan, безжична система за зареждане на мобилни крайни устройства

Безжична зарядна система за мобилни крайни устройства

Lorem Ipsum