Пътнически ван Citan за търговски цели | Транспортер Mercedes-Benz

За отлична работна обстановка: пътнически ван Citan за Вашия бизнес.

Пътнически ван Citan: един изпълнител. От изпълнители. За изпълнители.

Пътнически ван Citan: героят на града.

Стабилен, гъвкав, икономичен и перфектно съгласуван с разнообразните предизвикателства на града: пътнически ван Citan, Вашият компактен ван, побиращ до 5 пътника.

От икономическа гледна точка Citan винаги е печеливш: ефективните двигатели с технология BlueEFFICIENCY и SCR и изгодните стойности на разхода щадят Вашия бюджет също както и високата експлоатационна надеждност с дълги интервали за техническо обслужване 1, а също и атрактивните условия и услуги2. И за да пристигнете безопасно, оборудвахме Citan с ADAPTIVE ESP® с ценни допълнителни функции, както и с добре работещи дискови спирачки и до 6 въздушни възглавници.

Благодарение на удобните седалки и фино настроената ходова част с независимо окачване на колелата Citan се управлява удобно, гъвкаво и маневрено. Образцова е и гъвкавостта му, например благодарение на сгъваемите облегалки в задната част на купето, чрез които за секунди можете да създадете голямо товарно отделение. А за създаването на индивидуален външен вид можете да избирате, наред с друго, между дизайнерските пакети RED и Night.

Citan има всичко, което очаквате от компактен ван, носещ звезда Mercedes. Открийте предимствата му при пробно пътуване. 

1

Интервали за техническо обслужване до 40 000 км.

2

Например Mercedes-Benz MobiloVan, гаранцията за мобилност за целия експлоатационен срок от Mercedes-Benz. Същата важи за максимум 30 години при редовно сервизно обслужване при оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz. Важи за автомобили с първоначална регистрация след 1.10.2012 г.

Акценти.

  1. Комфорт
  2. Удоволствие от шофирането
  3. Икономичност
  4. Гъвкавост
  5. Безопасност
Той знае какво е необходимо вътре.

Citan обединява приятното с полезното: в комфортния му интериор може да се работи много добре. Функционалността и комфортът впечатляват във всички отношения от момента, в който се качите, докато слезете – от приятно високата позиция на седалката до ниските прагове на вратите, които облекчават качването.

Удобната седалка на водача с щадящи гърба странични опори е дишаща, устойчива на износване и може ръчно да се настрои според нуждите на водача, също както и регулиращият се по височина волан. Всички елементи за управление са разположени прегледно и се обслужват лесно. Лесно четимият комбиинструмент допълнително облагородява интериора. Допълнително за приятната работна атмосфера спомагат концепцията за съхранение на вещи, съобразена с практическите нужди, както и серийната система за отопление и вентилация.

Пътническото отделение става още по-атрактивно чрез оборудванията, които могат да се поръчат по желание – пакет Chrom Interieur, пакет Design Interieur Chrom или пакет Design Interieur Color.

Работата трябва да доставя и удоволствие от шофирането.

Силните страни на Citan подпомагат всяка задача: в натоварения градски трафик печелите от компактната му маневреност, извън града и на магистралата можете изцяло да се насладите на мощния му двигател.

Един от двигателите със силен въртящ момент със сигурност съответства на изискванията Ви. Иновативната технология BlueEFFICIENCY намалява разхода на гориво и по този начин може да повиши икономичността във Вашето предприятие. Системата за пречистване на отработените газове със селективна каталитична редукция (SCR) намалява емисиите на азотен диоксид.

Всички технически компоненти са прецизно съгласувани помежду си – сервоуправлението, 6-степенна механична предавателна кутия и конструкцията на демпферирането на шасито с независимо окачване на колелата, както и добре работещите дискови спирачки на предния и задния мост. По този начин можете винаги спокойно да се наслаждавате на възможностите на Citan.

Употребата му се изплаща. В краткосрочен и дългосрочен план.

Mарката Mercedes-Benz е приела като свое задължение, и със Citan пътнически ван отговорно и трайно да формира бъдещето на мобилността. Именно в градския трафик Citan изпълнява отлично това изискване.

Благодарение на модерните двигатели и серийния пакет BlueEFFICIENCY емисиите на CO2 и разходът на гориво са на ниско ниво. За това спомагат също така ECO Start-Stop функцията, управлението на генератора и акумулаторната батерия, както и гумите с оптимизирано съпротивление при търкаляне. Ефективността на Вашия автомобил се увеличава допълнително и от предимства като електрически подпомаганото сервоуправление и индикацията за точките на превключване. Системата за пречистване на отработените газове със селективна каталитична редукция (SCR) намалява емисиите на азотен диоксид.

Също и от икономическа гледна точка Citan е печеливш. От една страна поради атрактивната си цена, от друга поради ниските си експлоатационни разходи вследствие на ефективния разход на гориво и интервалите за техническо обслужване до 40 000 км.

Възможно най-добрата готовност за работа е точно толкова важна за Mercedes-Benz Vans, както и за Вас. Подчертаваме това с обхващащата целия експлоатационен срок гаранция за мобилност Mercedes-Benz MobiloVan1, 2. По този начин Citan дава съществен принос за дългосрочната и трайна рентабилност. При всяко пътуване.

Готов да приеме всяко предизвикателство.

Citan пътнически ван въодушевява на всички места. С приканващо удобни седалки и достатъчно допълнителни ниши за багажа той създава най-добри условия за приятно и безопасно пътуване – независимо дали желаете да удовлетворите изцяло пътниците си или да повишите мотивацията на служителите си преди следващото пътуване.

На удобните седалки с щадящи гърба странични опори, както и с дишаща и устойчива на износване тапицерия от плат ще се чувствате така, както можете да очаквате от ван на Mercedes-Benz: великолепно. Висококачественият и функционален интериор с многобройни практични отделения за вещи допринася за спокойното протичане и на по-дълги пътувания. Освен отличния комфорт при движение Citan убеждава чрез триточковите предпазни колани с ограничители на силата на предпазния колан на всяка седалка.

Силен по отношение на безопасността.

Също и по отношение на безопасността Citan води на пътя: с ADAPTIVE ESP®, спирачен асистент и антиблокираща програма ABS, както и добре работещи спирачки на предния и задния мост, той убеждава чрез кратък спирачен път – също и при мокра настилка. Ходовата част с независимо окачване на колелата надеждно запазва контакта с пътното платно. Ако пътувате при сняг, киша или по пясък, можете да изключите системата против буксуване ASR.

Когато е необходимо, регулиращите се по височина триточкови предпазни колани с обтегач на предпазния колан в закопчалката и ограничител на силата на предпазния колан Ви дават много добра защита. При аварийно задействане на спирачката автоматично се задейства системата за аварийни светлини.

Серийно Citan е оборудван с автоматични дневни светлини, асистент при потегляне по наклон нагоре и до 6 въздушни възглавници. Въздушната възглавница за водача, въздушната възглавница за спътника, както и въздушните възглавници при страничното стъкло3 и въздушни възглавници за гръдния кош3, 4 могат при злополука да намалят риска от нараняване. По желание могат да се поръчат асистенти като датчик за дъжд и светлина, система за следене на налягането в гумите3 и камера за заден ход, която показва пространството зад автомобила във вътрешното огледало за обратно виждане.

1

До максимум 30 години при редовно сервизно обслужване при оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz.

2

Важи за автомобили с първоначална регистрация след 1.10.2012 г.

3

Серийно оборудване при Citan пътнически ван с регистрация като пътнически (M1), допълнително оборудване с регистрация като лекотоварен (N1).

4

Налична за спътника само в комбинация със странични въздушни възглавници за водача и спътника.

Комфортни седалки на Mercedes-Benz – също и в пътническото отделение.

Също и в пътническото отделение на пътническия ван Citan се пътува приятно: триместната седалка убеждава чрез 3 регулиращи се по височина подглавника и триточкови предпазни колани на всички места. Ако за транспортирането на по-големи предмети е необходимо допълнително товарно пространство, седалката може да се сгъне в съотношение ⅓ към ⅔. Така пътнически ван Citan оползотворява в пълна степен гъвкавите си възможности за товарене.

Пътувайте комфортно, гъвкаво и енергично.

Просторен пътнически ван за транспортиране на хора.

Пътническият ван Citan е удобен за превоз на пътници с до 5 седящи места. Освен това пътнически ван Citan печели точки с многото си практични възможности за поставяне на вещи с общ обем до 77 л.

Най-важните предимства на пътнически ван Citan:

  • Удобен за превоз за 5 пътника (заедно с водача) 
  • Разширение на товарното отделение при нужда чрез гъвкавата триместна седалка на първия ред, която може да се сгъва на ⅓ или ⅔ 
  • Множество практични отделения за съхранение с общ обем до 77 л, например опционална таванна ниша над челното стъкло в пътническото отделение с 3 отделения или ниши в пода на пътническото отделение

Допълнителни оборудвания, пакети Интериор.

Пътнически ван Citan, пакет Design Interieur Color

Пакет Design Interieur Color

Пътнически ван Citan, пакет Декоративни интериорни шевове в червено

Пакет Декоративни интериорни шевове в червено

Пътнически ван Citan, пакет Color Interieur

Пакет Color Interieur

* Посочените стойности са изчислени съгласно предписания метод на измерване. Става дума за „измерените стойности за NEFZ-CO2“ по смисъла на член 2 № 2 2017/1152 от Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1153. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Поради законовите промени на валидния метод за проверка е възможно в сертификата за съответствие на автомобила, валиден за регистрацията на автомобила и съответно за данъка на автомобила, да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от офертата, а служат само за сравнение между различните типове автомобили.
 

Lorem Ipsum