Под капака: технически данни, размери и тегло на Х-класата.

Размери и тегло.

Тип автомобил
Ниво
Функция ECO Start-Stop

Суверенно движение напред с мощни двигатели.

5 дизелови двигателя за избор.

Във всяко задвижване на X-класата бие силно и издръжливо сърце. Топ моторизиране с V6-цилиндров дизелов двигател [X 350 d 4MATIC. Комбиниран разход на гориво: 9,0–8,8 л/100 км; CO2-Комбинирани емисии: 236–230 г/км] 1* впечатлява благодарение на максималния въртящ момент от 550 Nm с голяма мощност още на ниски обороти. Така за движението напред по пътя и на пресечен терен почти няма граници. Общото за всички двигатели е Common-Rail-директно впръскване с пиезо-инжектори, нагнетяване с турбокомпресор и SCR-технология (Selective Catalytic Reduction) за пречистване на отработените газове, както и способността за теглене на тежки ремаркета.

1

X 350 d 4MATIC i. V. m. 7G-TRONIC PLUS. Kraftstoffverbrauch innerorts/außerorts/kombiniert: 10,3-10,0/8,3-8,1/9,0-8,8 l/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 236-230 g/km [*]. Die realen Verbrauchswerte sind u. a. abhängig vom Fahrzeuggewicht und von den gewählten Ausstattungen.

Двигатели и стойности за разхода.

Тип автомобил
Ниво
Функция ECO Start-Stop
Оригинални аксесоари (напр. релси за багажник върху покрива, твърд покрив и т.н.) може да променят релевантни характеристики на автомобила, като напр тегло, съпротивление при търкаляне и въздушно съпротивление и успоредно с пътните и атмосферните условия да имат влияние върху стойностите на разхода и мощността. Допълнителни технически данни ще намерите на www.mercedes-benz.de
* Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните специфични емисии на CO2 на нови леки автомобили можете да получите от „Насоки за разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на електрическа енергия на нови леки автомобили“, които могат да бъдат получени безплатно от всички места за продажба.

Lorem Ipsum