Mercedes-Benz Citan | Транспортер Mercedes-Benz

Новият Citan ще бъде наличен от 13.9.2021 г.

Новият Citan като товарен ван и пътнически ван.

Ако търсите просторен ван, който можете да управлявате спокойно и маневрено дори в центъра на града, тогава новият Citan е подходящият за Вас. Въпреки компактните външни размери, той впечатлява с много пространство вътре. Типични за автомобилите от серията Mercedes-Benz Vans са впечатляващият външен вид, високото ниво на безопасност и стабилността.

eCitan: новият член в семейството на вановете eVans.

Варианти с електрическо задвижване във всички класове транспортери

През втората половина на 2022 г. на пазара ще бъде пуснат eCitan, напълно електрическият модел на Citan. Пробегът му съгласно WLTP е 285 до максимум 300 километра. По този начин той отговаря на нуждите на търговските потребители, които често използват тези модели като автомобили за куриерски услуги и доставки в градските райони. На станциите за бързо зареждане акумулаторната батерията може да се зареди до 80 процента в рамките на 40 минути. Голямо предимство: що се отнася до размерите на товарното отделение и полезния товар, не е необходимо да се правят компромиси в сравнение с конвенционалните модели. За eCitan ще се предлага също и теглително-прикачно устройство.

Новият MBUX.

MBUX означава Mercedes-Benz User Experience и Ви позволява да се наслаждавате на мултимедията в автомобила по нов начин. Това се отнася за обширните функции и възможностите за свързване в мрежа, както и за различните начини на работа с Вашата мултимедийна система.
Citan, MBUX
 • MBUX мултимедийна система 7 инча

  MBUX мултимедийна система 7 инча

  Можете да управлявате мултимедийната система със сензорния екран с висока разделителна способност и с диагонал на екрана 17,8 см (7 инча), както сте свикнали на мобилните си устройства. Друга опция за въвеждане: бутоните на многофункционалния волан.
 • Интегриране на смартфон

  Интегриране на смартфон

  Благодарение на интегрирането на смартфон можете удобно да получите достъп до избрани приложения на мобилното си устройство чрез мултимедийната система.
 • USB извод тип C

  USB извод тип C

  USB изводът тип C Ви осигурява интегриран медиен интерфейс, с който можете например да слушате музика от Вашия смартфон в автомобила.
 • Гласово управление

  Гласово управление

  Командата „Hey Mercedes“ е достатъчна, за да стартирате широкоспектърното гласово управление и по този начин удобно да управлявате мултимедийната система.