За повече възможности: Vito Tourer за лични цели.

Толкова разнообразен, колкото и Вашите пътувания.

Vito. Изпълнен с амбиции.

Искате винаги да сте в работна готовност? Не можете да се противопоставяте на нови предизвикателства? Целеустремени сте в работата си? Тогава Vito Tourer Ви подхожда отлично. Защото Vito Tourer ще Ви води напред – както на пътя, така и в успеха на Вашето предприятие. По отношение на икономичността и качеството той е също толкова образцов, както и по отношение на разнообразността и безопасността. Все пак той е специалистът за професионалните пътнически превози – произведен от истински специалист по товарни автомобили.

Благодарение на иновативните асистиращи системи и системи за безопасност Вие още по-сигурно ще достигате целите си. Независимо дали със задвижване на задните колела или задвижване на всички колела като Vito Tourer BASE, PRO или SELECT: Вие просто избирате автомобила за Вашите намерения.

А чрез обширните сервизни услуги гъстата мрежа от партньори на Mercedes-Benz се грижи за това Вашият Vito Tourer да запази за дълго солидната си надеждност. При техническото обслужване и ремонта се доверете на Вашия сервиз на Mercedes-Benz. Той познава най-добре Вашия автомобил. Така Vito Tourer за дълго ще остане Вашият ценен партньор.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Акценти.

  1. Гъвкавост
  2. Безопасност
  3. Комфорт
  4. Икономичност
  5. Качество
Плюсът от възможности.

Каквито и цели да преследвате: Vito Tourer Ви помага да пристигнете успешно. Защото 3-те модела BASE, PRO и SELECT могат точно да се съгласуват с Вашите потребности и с тези на Вашите пътници. Ако Ви е необходим много комфортен автомобил за туристически цели или като шатъл за хотел, Vito Tourer SELECT с 2 регулируеми 3-местни седалки е най-добрият избор. Можете да поглезите Вашите пътници със светлина и въздух, като поръчате опционалния панорамен плъзгащ се люк. Искате наистина многостранно такси или клубен автомобил? Тогава трябва да се запознаете с Vito Tourer PRO. Ако желаете да транспортирате Вашия отбор до местоназначението, предлагаме Ви функционалния Vito Tourer BASE.

В зависимост от дължината на автомобила, в пътническото отделение можете да оборудвате с 2-местни и 3-местни седалки 2, а при екстрадългия вариант – дори 3 реда седалки. За да получите максимум 9 места за сядане, изберете или 3 реда седалки в пътническото отделение (разположение на седалките 2-2-3), или изберете многоместната седалка до водача отпред и две 3-местни седалки отзад. И най-доброто: при частните пътувания също ще спечелите от многостранността на Vito Tourer.

Абсолютно сигурно – при всякакви пътувания.

От образцовите системи за безопасност и асистиращите системи във Vito Tourer печелят всички: Вие, Вашите спътници и дори останалите участници в движението. Например от серийния асистент при страничен вятър и асистента за внимание ATTENTION ASSIST, най-новото поколение на електронната стабилизираща програма ADAPTIVE ESP®, както и защитата от страна на до 6 въздушни възглавници1. А със спасителния стикер с QR код на B-колоната, спасителните екипи могат директно да сканират специфичната за автомобила спасителна карта.

Един от акцентите е опционалният асистент COLLISION PREVENTION ASSIST, който също и извън градовете контролира разстоянието до движещия се отпред автомобил и може да предупреди за евентуален сблъсък. По желание може да се поръча камера за заден ход и превантивната система за безопасност на пътниците PRE-SAFE®. Ако желаете да разширите още предпазното оборудване на Вашия Vito Tourer, със сигурност ще откриете нещо измежду останалите предпазни оборудвания2. Всички имат нещо общо помежду си: те Ви помагат да достигате по-безопасно целите си.

Очарователно, колко удобно може да бъде едно работно място.

Да разгледаме приятните страни на Вашата работа: със своето просторно пътническо отделение Vito Tourer ще Ви създаде най-доброто настроение за работа. Седалките убеждават чрез устойчивото си покритие и върху ергономичната им тапицерия ще седите удобно и при дълги пътувания. През студения сезон опционалното отопление на седалката за водача и спътника е ценна екстра. С опционалната многоместна седалка до водача отпред ще имате място за 2 пътника.

Благодарение на електрическото сервоуправление и опциите TEMPOMAT, мултифункционален волан с регулируема кормилна колона и пътен компютър ще шофирате с лекота до Вашите местоназначения. Също и опционалната климатична система, съответно автоматичната система за климатизация Ви помага да запазите хладнокръвие.

Аудиосистемите, които могат да се поръчат по желание, по време на пътуване се грижат за най-добри връзки и добро забавление, както и чрез навигационните системи Audio 40 и Becker® MAP PILOT3 и за това да стигнете по-бързо до целта си. Ако желаете допълнително да повишите стойността на Вашия Vito Tourer, поръчайте опционалния пакет Chrom Interieur4. А тъй като всяко успешно начинание изисква добро място за съхранение на вещи, сме оборудвали Vito Tourer с многобройни практични отделения за вещи.

Стигнете по-далеч благодарение на високата надеждност.

Който борави икономично с ресурсите, винаги е предпочитан партньор в предприятията. Затова Vito Tourer разполага с всичко необходимо, за да направи Вашето предприятие по-успешно чрез икономичността си. Типичната надеждност и дълговечност на Mercedes-Benz служат за пример. Те се грижат за това Вашият Vito да бъде до Вас, когато се нуждаете от него. За това допринасят и дългите му интервали за сервизно обслужване от до 40 000 км. Изобщо изключителното качество на продукта е най-добрата предпоставка за това да поддържате нисък бюджет за разходи по техническото обслужване и ремонта. За да може и след много години все още да се вижда в какво добро състояние е Vito, ние сме му осигурили отлична защита срещу корозия чрез изцяло поцинкована каросерия, наред с други мерки.

Готов, когато и Вие сте готови.

Бързо ще оцените като партньор Вашия Vito. Затова правим всичко за продължителната и надеждна връзка. При доставката ще получите усъвършенстван автомобил с качество на Mercedes-Benz, който е изминал 5,5 млн. тестови километра и успешно е издържал многобройни тестове. Vito е проектиран за тежките изисквания към автомобил, използван за търговски цели. А неговата обширна защита срещу корозия с изцяло поцинкована каросерия се грижи за това той и след много години да остане представителна визитка на Вашето предприятие.

Едно е сигурно: с Vito избирате автомобил, на който можете да разчитате. Благодарение на максимално високата си експлоатационна надеждност, той ще Ви подкрепя навсякъде във Вашите задачи. Защото за нас „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ не е само мото, а и обещание.

1

При Vito Tourer въздушната възглавница за водача и спътника са част от серийното оборудване. Допълнително като опция могат да се поръчат странични въздушни възглавници за гръдния кош и таза и въздушни възглавници при страничното стъкло отпред, съответно въздушни възглавници при страничното стъкло отпред и в задната част на купето.

2

Виж серийното и допълнителното оборудване, както и www.mercedes-benz.de

3

Навигационната система Becker® MAP PILOT се предлага само в комбинация с Audio 15.

4

Пакетът Chrom Interieur спада към обема на оборудване на Vito Tourer SELECT.

Винаги готов да помогне.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Асистент за задържане на автомобила в пътната лента

Асистент за сляпа зона

PRE-SAFE® система

Активен асистент за паркиране

Автоматични светлини за шофиране

Толкова разнообразен, колкото и Вашите пътувания.

Всеки може да пристигне. Вашето желание е да стигнете по-далеч. Затова при Vito Tourer можете да избирате между 3 мощни двигателя, както и между видовете задвижвания - задвижване на задните колела и задвижване на всички колела. В зависимост от това какво планирате и къде се движите: изберете за Вашия автомобил задвижване, което подхожда на Вашия работен профил и на желания стил на шофиране.

Докато пътувате, опционалната 7-степенна автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS се грижи за висок комфорт при движение и за нисък разход. Серийната 6-степенна механична предавателна кутия също така впечатлява с устойчив баланс между пъргавост и ефективност. Който и вариант на задвижване да изберете: със серийното електромеханично сервоуправление, комфортната настройка на ходовата част и независимото окачване на колелата във Vito ще се насладите на ефективност, спокоен ход и комфорт при движение, сравними с тези при леките автомобили.

Lorem Ipsum