Vito Tourer за лични цели | Транспортер Mercedes-Benz

Vito Tourer. Превозва цели семейства.

Предоставя много място за идеите Ви.

Конфигурирайте сега

Открива нови хоризонти – в ежедневието и в свободното време.

Vito Tourer превозва до осем души плюс водача, улеснява ежедневието Ви и Ви открива нови хоризонти през свободното време. Както и очаквате от автомобил с марката Mercedes-Benz, оборудването за повишаване на безопасността е на образцово ниво. Също на най-ново технологично ниво са мощните варианти на задвижването на Vito Tourer. Ако поръчате един от двата Design пакета Vito линия SPORT или пакет Sport Exterieur, можете да се уверите в спортните му качества при движение. А трите опционални аудио системи, както и решенията за свързване в мрежа на Mercedes me, внасят дигиталния свят във Вашия Vito.

Mercedes me connect – интелигентно свързани в мрежа

Повече комфорт, повече безопасност, повече свободно време

Mercedes me connect свързва автомобила с дигиталния свят и позволява връзка на автомобила с интернет. Колко пълен е резервоарът? Автомобилът заключен ли е? Това са примерни въпроси, на които Mercedes me connect ще отговори.

Добре забавлявани, чудесно информирани.

Информационните и комуникационни системи с многобройни интерфейси осигуряват при желание чудесна възможност за свързване и приятно развлечение. Управлението на опционалните мултимедийни системи Audio 30 и Audio 40 чрез сензорен екран е интуитивно и комфортно.

Vito Tourer, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Тук можете да се наслаждавате на всяко пътуване.

Пътнически ван Vito
[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните специфични емисии на CO2 на нови леки автомобили можете да получите от „Ръководството за разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на електрическа енергия на нови леки автомобили“, което се предлага безплатно от всички места за продажба и от DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).