Товарен ван Vito | Транспортер Mercedes-Benz

Води бизнесът напред: товарният фургон Vito.

Готов, когато и Вие сте готови.

Професионален транспорт на товари със звезда.

Товарният ван Vito може да Ви подпомогне обхватно: той побира товар до 6,6 м³. Изгодните по отношение на разхода варианти на задвижването допринасят трайно и с всеки изминат километър за Вашия финансов успех. Както се очаква от автомобил с марката Mercedes-Benz, оборудването за повишаване на безопасността с технически обмислени и усъвършенствани асистиращи системи за водача е на образцово ниво. Също на най-ново технологично ниво са трите опционални аудиосистеми и решенията за свързване в мрежа на Mercedes PRO, с които ще внесете дигиталния свят във Вашия Vito.

Акценти.

  1. Безопасност
  2. Икономичност
  3. Възможност за свързване
Достигнете целта си. С образцова безопасност.

От образцовите системи за безопасност и асистиращите системи в товарния ван Vito печелят всички: Вие, Вашите спътници и останалите участници в движението. Част от серийното оборудване са електронната стабилизираща програма, регулираща според натоварването, ADAPTIVE ESP®, асистентът при страничен вятър и асистентът за контрол на вниманието ATTENTION ASSIST. Освен серийната въздушна възглавница за водача опционално се предлагат и допълнителни въздушни възглавници. По желание ще Ви подпомогнат активният спирачен асистент и активният асистент за дистанция DISTRONIC, както и асистентът за запазване на пътната лента и асистентът за сляпа зона.

Изживейте Вашето собствено икономическо чудо.

Който борави икономично с ресурсите, винаги е предпочитан партньор в предприятията. Между петте варианта дизелови двигатели на товарен ван Vito със сигурност ще намерите икономично решение за Вашите задачи. Благодарение на типичните за Mercedes-Benz надеждност и издържливост Вашият товарен ван Vito ще бъде на Ваше разположение, когато Ви е необходим. За това допринасят и дългите му интервали за сервизно обслужване до 40 000 км.

Останете свързани в мрежа и когато сте на път.

С Vito просто вземате дигиталния свят със себе си! Опционалните аудио системи предлагат разговорна система Свободни ръце, както и стрийминг на музика през Bluetooth® и позволяват отчасти интеграция на смартфон. Така работата може да се свърши по възможно най-икономичния и приятен начин – и благодарение на лесното управление.

Постоянно нарастващият брой услуги за свързване в мрежа Mercedes PRO Ви помага да изпълнявате задачите си по-лесно и по-икономично. Богатият избор от опционални предложения се простира от комуникацията с автопарка или логистиката на автомобила до Mercedes-Benz системата за спешни повиквания.

Добре забавлявани, чудесно информирани.

Информационните и комуникационни системи с многобройни интерфейси осигуряват при желание чудесна възможност за свързване и приятно развлечение. Управлението на опционалните мултимедийни системи Audio 30 и Audio 40 чрез сензорен екран е интуитивно и комфортно.

Товарен ван Vito, Audio 40

Audio 40

Товарен ван Vito, Audio 10

Audio 10

Товарен ван Vito, Audio 30

Audio 30

Той ще Ви разтовари.

В товарния ван Vito има място за всичко, което трябва да вземете. С дължина на товарното отделение до 3 м1 тежкият 3200 кг автомобил побира значително количество товар.

Но това не е всичко: с 3 дължини на автомобила, 2 варианта междуосово разстояние, гъвкава система за осигуряване на товара и съобразени с практическите изисквания преградни стени, той Ви предлага разнообразни възможности за индивидуализация и специализация за Вашето професионално транспортно решение.

Допълнително предимство са големите отвори на вратите и ниският праг за товарене, които Ви улесняват при тежки задачи - за още повече комфорт и безопасност при товаренето и разтоварването.

Дължина на автомобила
Компактен
Дълъг
Екстрадълъг
Площ на товарното отделение
Обем на товарното отделение
Дължина на товарното отделение
 Максимален полезен товар
3,97 м²
5,5 м³
2586 мм
1000 кг
4,38 м²
6,0 м³
2831 мм
975 кг
4,76 м²
6,6 м³
3061 мм
950 кг
1

Важи за Vito с екстрадълга дължина на автомобила.

Тук можете да се наслаждавате на работата.

Товарен ван Vito
[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и официалните специфични емисии на CO₂ на новите леки автомобили можете да получите от „Ръководството за разхода на гориво, емисиите на CO₂ и потреблението на електроенергия на новите леки автомобили“, което се предлага безплатно във всички търговски обекти и в DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).