Води бизнесът напред: товарният фургон Vito.

Готов, когато и Вие сте готови.

Vito. Изпълнен с амбиции.

Искате винаги да сте в работна готовност? Не можете да се противопоставяте на нови предизвикателства? Целеустремени сте в работата си? Тогава Вие и Vito си пасвате отлично. Защото Vito ще Ви води напред – както на пътя, така и при успеха на Вашето предприятие. По отношение на икономичността и качеството той е също толкова образцов, както и по отношение на гъвкавостта и безопасността. Все пак е произведен от истински специалист по товарни автомобили.

С разход на гориво от 5,7 л на 100 км [товарен фургон Vito и Vito Mixto 116 CDI с пакет BlueEFFICIENCY, в комбинация със 7G-TRONIC PLUS и регистрация като лекотоварен (N1). Комбиниран разход на гориво: 5,8–5,7 л/100 км; комбинирани емисии на CO2: 153–150 г/км]1 [*] той е по-икономичен от всякога и с всеки километър трайно допринася за Вашия успех. А благодарение на иновативните асистиращи системи и системи за безопасност Вие още по-сигурно ще достигате целите си. Също и при видовете задвижване предложенията му са уникални: задвижване на предните колела2, задвижване на задните колела или задвижване на всички колела – налице е подходящото решение за Вашите задачи.

А чрез обширните сервизни услуги гъстата мрежа от партньори на Mercedes-Benz се грижи за това Вашият Vito да запази за дълго солидната си надеждност. При техническото обслужване и ремонта се доверете на Вашия сервиз на Mercedes-Benz. Той познава най-добре Вашия автомобил. Така Vito за дълго ще остане Вашият ценен партньор.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

1

Товарен фургон Vito и Vito Mixto 116 CDI с пакет BlueEFFICIENCY в комбинация с 7G-TRONIC PLUS и регистрация като лекотоварен (N1). Разход на гориво в града/извън града/комбиниран: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 153–150 г/км. Реалните стойности за разхода зависят между другото от теглото на автомобила и от избраните оборудвания.

2

От юни 2018 г. Vito Mixto със задвижване на предните колела и регистрация като пътнически (M1) временно не се предлага в определени държави. За допълнителна информация моля попитайте Вашия търговец на Mercedes-Benz.

Акценти.

  1. Качество
  2. Икономичност
  3. Безопасност
  4. Гъвкавост
  5. Комфорт
Готов, когато и Вие сте готови. Толкова надеждни трябва да бъдат партньорите.

Бързо ще оцените като партньор Вашия Vito. Затова правим всичко за продължителната и надеждна връзка. При доставката ще получите усъвършенстван автомобил с качество на Mercedes-Benz, който е изминал 5,5 млн. тестови километра и успешно е издържал многобройни тестове. Vito е проектиран за тежките изисквания към автомобил, използван за търговски цели. А неговата обширна защита срещу корозия с изцяло поцинкована каросерия се грижи за това той и след много години да остане представителна визитка на Вашето предприятие.

Едно е сигурно: с Vito избирате автомобил, на който можете да разчитате. Благодарение на максимално високата си експлоатационна надеждност той ще Ви подкрепя навсякъде във Вашите задачи. Защото за нас „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ не е само мото, а и обещание.

Изживейте Вашето собствено икономическо чудо. Стигнете по-далеч благодарение на икономичния разход.

Който борави икономично с ресурсите, винаги е предпочитан партньор в предприятията. Затова Vito разполага с всичко необходимо, за да направи Вашето предприятие по-успешно чрез икономичността си. Със сертифицирания разход на гориво от 5,7 л на 100 км [товарен фургон Vito и Vito Mixto 116 CDI с пакет BlueEFFICIENCY, в комбинация с 7G-TRONIC PLUS и регистрация като лекотоварен (N1). Комбиниран разход на гориво: 5,8–5,7 л/100 км; комбинирани емисии на CO2: 153–150 г/км]1 [*] Вие пътувате икономично. Стойност, която може да служи за пример. Също както типичната надеждност и дълговечност на Mercedes-Benz. Тя се грижи за това Вашият Vito да бъде до Вас, когато се нуждаете от него. За това допринасят и дългите му интервали за сервизно обслужване от до 40 000 км. Изобщо изключителното качество на продукта е най-добрата предпоставка за това да поддържате нисък бюджет за разходи по техническото обслужване и ремонта. За да може и след много години все още да се вижда в какво добро състояние е Vito, ние сме му осигурили отлична защита срещу корозия чрез изцяло поцинкована каросерия, наред с други мерки.

Достигнете целта си. С образцова безопасност. Абсолютно сигурно – при всякакви пътувания.

От образцовите системи за безопасност и асистиращите системи във Vito печелят всички: Вие, Вашите спътници и дори останалите участници в движението. Вашият товар също пътува възможно най-добре с Vito. Серийното оборудване на борда вече включва асистента при страничен вятър, асистента за внимание ATTENTION ASSIST, въздушната възглавница за водача, въздушната възглавница за спътника при Vito Mixto в комбинация с регистрация като пътнически (M1)2, както и най-новото поколение на електронната стабилизираща програма ADAPTIVE ESP®. Последната включва и товара на автомобила в регулирането на пътната динамика. А със спасителния стикер с QR код на B-колоната спасителните екипи могат директно да сканират специфичната за автомобила спасителна карта.

Един от акцентите е опционалният асистент COLLISION PREVENTION ASSIST, който също и извън градовете контролира разстоянието до движещия се отпред автомобил и може да предупреди за евентуален сблъсък. По желание могат да се поръчат въздушни възглавници при страничното стъкло и странични въздушни възглавници за гръдния кош и таза за водача и спътника, както и превантивната система за безопасност на пътниците PRE-SAFE®. А ако желаете да разширите още предпазното оборудване на Вашия Vito, със сигурност ще откриете нещо измежду останалите предпазни оборудвания3. Всички имат нещо общо помежду си: те Ви помагат да достигате по-безопасно целите си.

Ще Ви облекчи много. Едно товарно отделение, толкова разнообразно, колкото и транспортните задачи.

Във Vito има място за всичко, което трябва да вземете. С максимален полезен товар до 1374 кг (товарен фургон) и до 3 м дължина на товарното отделение4, като автомобил с тегло от 3200 кг той събира голямо количество товар. Но не само това: с 3 дължини на автомобила, 2 междуосови разстояния, гъвкава система за осигуряване на товара и съобразени с практическите изисквания преградни стени, той Ви предлага разнообразни индивидуализации и специализации за Вашето професионално транспортно решение.

В края на краищата всяка задача е различна. Най-вече тогава, когато освен товара желаете да транспортирате и хора. Vito Mixto е най-подходящият за това. Благодарение на частичното остъкляване, комфортната врата за качване и слизане и приспособяващото се разположение на седалките за до 6 души, той обединява функционалност и комфорт. При нужда е възможен демонтаж на опционалната задна седалка само с няколко движения.

Между другото: благодарение на големите отвори на вратите и ниската облицовка на задната маска във Vito ще се справите лесно дори и с трудните задачи – за още повече комфорт, ефективност и безопасност при товаренето и разтоварването.

Тук можете да се наслаждавате на работата. Очарователно, колко удобно може да бъде едно работно място.

Да разгледаме приятните страни на Вашата работа: със своето просторно пътническо отделение Vito ще Ви създаде най-доброто настроение за работа. Седалките убеждават чрез устойчивото си покритие и върху ергономичната им тапицерия ще седите удобно и при дълги пътувания. През студения сезон опционалното отопление на седалката за водача и спътника е ценна екстра. Ако отпред Ви е необходимо място за 2 спътника, можете да поръчате опционалната многоместна седалка до водача.

Благодарение на електрическото сервоуправление и опциите TEMPOMAT, мултифункционален волан с регулируема кормилна колона и пътен компютър ще шофирате с лекота до Вашите местоназначения. Опционалната климатична система, съответно автоматичната система за климатизация също Ви помага да запазите хладнокръвие.

Аудиосистемите, които могат да се поръчат по желание, по време на пътуване се грижат за най-добри връзки и добро забавление, както и чрез навигационните системи Audio 40 или Becker® MAP PILOT5 и за това да стигнете по-бързо до целта си. Ако желаете допълнително да повишите стойността на Вашия Vito, поръчайте опционалния пакет Chrom Interieur. А тъй като всяко успешно начинание изисква добро място за съхранение на вещи, сме оборудвали Vito с многобройни практични отделения за вещи.

1

Товарен фургон Vito и Vito Mixto 116 CDI с пакет BlueEFFICIENCY в комбинация с 7G-TRONIC PLUS и регистрация като лекотоварен (N1). Разход на гориво в града/извън града/комбиниран: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 л/100 км; комбиниран режим CO2-емисии: 153–150 г/км [*]. Реалните стойности за разхода зависят между другото от теглото на автомобила и от избраните оборудвания.

2

Опционално за товарен фургон Vito и Vito Mixto с регистрация като лекотоварен (N1), серийно за Vito Mixto в комбинация с регистрация като пътнически (M1).

3

Виж серийното и допълнителното оборудване, както и www.mercedes-benz.de

4

Важи за Vito с екстрадълга дължина на автомобила.

5

Навигационната система Becker® MAP PILOT се предлага само в комбинация с Audio 15.

Каросерия.

Дължина на автомобила
Компактен
Дълъг
Екстра дълъг
Площ на товарното отделение
Обем на товарното отделение
Дължина на товарното отделение
 Максимален полезен товар
3,97 м²
5,5 м3
2586 мм
1374 кг
4,38 м²
6,0 м3
2831 мм
1349 кг
4,76 м²
6,6 м3
3061 мм
1324 кг

За абсолютно сигурно придвижване.

Към висококачественото предпазно оборудване във Vito спадат например серийният асистент при страничен вятър и асистентът за внимание ATTENTION ASSIST. Освен серийната въздушна възглавница за водача като опция може да се поръча въздушна възглавница за спътника, както и странични въздушни възглавници за гръдния кош и таза и въздушни възглавници при страничното стъкло. По желание предупредителната система за опасност от сблъсък COLLISION PREVENTION ASSIST, както и асистентът за задържане на автомобила в пътната лента и асистентът за сляпа зона допринасят за безопасността.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Асистент за задържане на автомобила в пътната лента

Асистент за сляпа зона

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Асистент при страничен вятър

Толкова разнообразен, колкото и Вашите задачи.

Всеки може да пристигне. Вашето желание е да стигнете по-далеч. Затова при Vito, като първия транспортер от своя клас, можете да избирате между 3 вида задвижвания: задвижване на предните колела, задвижване на задните колела и задвижване на всички колела. В зависимост от това какво планирате и къде се движите: изберете за Вашия автомобил задвижване, което подхожда на Вашия работен профил и на желания стил на шофиране.

Докато пътувате, опционалната 7-степенна автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS1 се грижи за висок комфорт при движение и за нисък разход. Също така серийната 6-степенна механична предавателна кутия впечатлява с устойчив баланс между пъргавост и ефективност. Който и вариант на задвижване да изберете, със серийното електромеханично сервоуправление, комфортната настройка на ходовата част и независимото окачване на колелата във Vito ще се насладите на ефективност, спокоен ход и комфорт при движение, сравними с тези при леките автомобили.

1

Предлага се със задвижване на предните колела и задвижване на всички колела.

[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните специфични емисии на CO на нови леки автомобили можете да получите от „Насоки за разхода на гориво, емисиите на CO и разхода на електрическа енергия на нови леки автомобили“, които могат да бъдат получени безплатно от всички места за продажба и от DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum