Sprinter пътнически ван | Mercedes-Benz транспортер

Пространство, комфорт и безопасност: Sprinter пътнически ван.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

Той е толкова многостранен, че ще намерите най-подходящия за Вашата транспортна задача, и изглежда толкова добре, че прави добро впечатление. Новият Sprinter пътнически ван с 3 дължини на автомобила, 2 височини на покрива и до 3 реда седалки предлага впечатляващо многообразие. Неговите многобройни варианти и оборудвания дават възможност за икономични стартови автомобили, точно както висококачествено оборудвания пътнически ван с комфортни седалки и луксозна вътрешна облицовка.

На комфортните седалки, които се предлагат за пръв път, Вашите пътници в автомобила може индивидуално да настройват наклона на облегалката и позицията на комфортните подглавници – един реален плюс в комфорта. Водачите печелят от интелигентната концепция за обслужване и индикации, както и от модулната концепция на отделенията за съхранение, която точно както и изборът на системи за мултимедия и асистиращи системи може да се адаптира индивидуално според употребата на автомобила.

Чрез това Sprinter благодарение на иновативната сила и повече от 20-годишен опит отново поставя жалон като насочено към бъдещето, ефективно и надеждно решение за мобилност, което ще спомогне за развитието на предприятието Ви.

Акценти.

  1. Продуктова концепция
  2. Свързване в мрежа
  3. Браншови решения
  4. Безопасност
  5. Икономичност
Изцяло убедителен.

Дори визуално новият Sprinter пътнически ван е акцент: неговият дизайн следва модерната Mercedes-Benz дизайн концепция за Sensual Purity. Кокпитът е с ново оформление и също впечатлява с висококачествен дизайн и отлична функционалност. Например с интелигентна, модулна концепция на отделенията за съхранение и KEYLESS-START.

Опционалната климатична уредба с висока мощност глези пътниците с приятни температури. В изцяло облицования пътнически салон по желание е на разположение поставка за смартфони с USB-зарядна функция за всеки ред седалки.

В зависимост от профила на използване и желаното поведение при движение може да поръчате Вашия Sprinter пътнически ван със задно задвижване или задвижване на всички колела. Превключва се или ръчно чрез 6-степенна механична предавателна кутия, или автоматично чрез 9G-TRONIC .

Вашата мобилност 4.0.

За да бъде работата възможно най-ефективна и приятна, по желание за Sprinter се предлага радио, както и мултимедийни системи и решения за свързване в мрежа. В зависимост от необходимостта предложенията достигат от радио с Bluetooth® интерфейс и функция „Свободни ръце“ до мултимедийна система със сензорен екран с висока резолюция, бърза навигация на базата на твърд диск с 3D картово изображение и интегриране на смартфон. Обслужването е такова, каквото всеки си пожелава: лесно. Мултимедийните системи например могат да се управляват чрез тъчскрийна, който е с висока резолюция, или чрез мултифункционалния волан. Всички елементи за обслужване и индикация са добре достъпни и лесни за разчитане.

Прецизно съгласуван с използването.

Пътническият ван Sprinter има много възможности: 3 дължини на автомобила, 2 височини на покрива и до 3 реда седалки образуват основата за впечатляващо многообразие на вариантите. Така съществува възможност за конфигуриране на особено здрави автомобили, например за използване на строителни обекти, както и на луксозно оборудвани VIP автомобили - напълно, както е необходимо за Вашата задача. За отличния комфорт на пътниците всички 2-ни или 3-ни седалки се предлагат като комфортни седалки с регулируеми облегалки и комфортни подглавници. Така до 8 пътника плюс водача се чувстват удобно в Sprinter пътнически ван.

При необходимост допълнително може да бъдат теглени багаж, материали или инструменти с ремарке до 3500 кг. С над 600 специални изпълнения, между тях например специални решения за автомобилни паркове и шасита, Sprinter пътнически ван може да се адаптира допълнително към Вашите потребности.

Образцово ниво при обезопасителното оборудване.

Sprinter изцяло е ориентиран към безопасността. Солидна основа за това създава неговата каросерия, която благодарение на конструкцията и състава на материалите е особено стабилна.
Към това се добавят многобройни асистиращи системи. Тъй като дори и най-опитният водач попада в ситуации, в които подкрепата е добре дошла и може да е от полза. Офертата започва от серийния асистент при страничен вятър до активен спирачен асистент и до асистент за следене на пътната лента – двете системи са серийни за автомобили с над 3500 кг допустимо общо тегло. 3 решения за камери, от камера за заден ход с индикация на вътрешното огледало до ‌камера 360°, подобряват по желание и без това добрата видимост от мястото на водача. В тъмнината опционално предлаганите фарове LED High Performance осветяват далече и силно пътното платно.
При пътнотранспортно произшествие серийната въздушна възглавница може да помогне за предпазване на водача при сблъсък. По желание за водача и спътника се предлагат 5 допълнителни въздушни възглавници.

Икономичен във всяко отношение.

Със Sprinter Вие избирате автомобил, който повече от 20 години убедително доказва своята икономичност. Новият Sprinter пътнически ван продължава тази история на успеха с доказаното си качество и надеждност. При това от самото начало печелите от неговата икономичност: благодарение на многобройните възможности за конфигурация, Вие поръчвате точно това, от което действително се нуждаете.

Тъй като с удоволствие правим добрите неща още по-добри, ние продължихме с оптимизацията на разхода на нашите дизелови двигатели и направихме неговото щедро предлагано пространство още по-добре използваемо. Така пътническият ван Sprinter обединява икономичния разход на гориво и интелигентната функционалност в едно изцяло икономично решение за мобилност.

Отзивчив в много пътни ситуации.

Дълги отсечки на автомагистралата, смяна на пътната лента на пътища с няколко пътни ленти или маневриране на рампи: съществуват много ситуации, в които асистиращите системи за водача може да подпомогнат водача. Sprinter може да се оборудва с тях съответно на потребностите в зависимост от употребата на автомобила. Общото за всички асистиращи системи за водача: те се на съвременното ниво на технологията. Например активният асистент за дистанция DISTRONIC, който самостоятелно поддържа настроеното разстояние до движещи се отпред автомобили и улеснява чрез това движението при пътувания на дълги разстояния. Или пакетът паркиране с камера 360°, асистент за паркиране и Drive Away Assist, който благодарение на обзорната видимост оказва ценна подкрепа при паркиране и маневриране.

Sprinter пътнически ван, активен спирачен асистент

Активен спирачен асистент

Sprinter пътнически ван, пакет паркиране с камера 360°

Пакет паркиране с камера 360°

Sprinter пътнически ван, активен асистент за дистанция DISTRONIC

Активен асистент за дистанция DISTRONIC

Sprinter пътнически ван, камера за заден ход с индикация на вътрешното огледало

Камера за заден ход с индикация на вътрешното огледало

Sprinter пътнически ван, асистент за сляпа зона

Асистент за сляпа зона с предупредителна система за пресичащ трафик зад автомобила

Sprinter пътнически ван, активен асистент за следене на пътната лента

Активен асистент за следене на пътната лента

Специално оборудване - дизайн на предната част.

Sprinter пътнически ван, радиаторна решетка хромирана

Радиаторна решетка хромирана

Sprinter пътнически ван, рамка на решетката на радиатора в цвета на автомобила

Рамка на решетката на радиатора в цвета на автомобила

Sprinter пътнически ван, брони с лаково покритие

Брони с лаково покритие

Sprinter пътнически ван, подготовка за монтиране на радио

Подготовка за монтиране на радио

Sprinter пътнически ван, навигация

Навигация

Sprinter пътнически ван, MBUX мултимедийна система с 10,25 инча сензорен екран

MBUX мултимедийна система с 10,25 инча сензорен екран

Sprinter пътнически ван, дигитално радио (DAB)

Дигитално радио (DAB)