Sprinter бордови ван | Mercedes-Benz транспортер

Здрав и мощен: Sprinter бордови ван.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

Той е толкова многостранен, че ще намерите най-подходящия за Вашата транспортна задача, и изглежда толкова добре, че прави добро впечатление. Новият Sprinter в изпълнение като бордови ван, предлаган в 3 варианта с различна дължина на автомобила, стандартна кабина на водача или двойна кабина, както и товарна площ до 9,2 м 2, предлага впечатляващо многообразие. Неговите разнообразни варианти и видове оборудване дават възможност за икономични стартови автомобили, както и за широкообхватно оборудвани автомобили.

За автомобили с предлаганото от скоро задвижване на предните колела се получават например по-изгодна стартова цена и допълнителен полезен товар в сравнение с автомобилите със задвижване на задните колела. Водачите печелят от интелигентната концепция за обслужване и индикации, както и от модулната концепция на отделенията за съхранение, която, както и изборът на системи за мултимедия и асистиращи системи, може да се адаптира индивидуално към Вашите потребности. Доказаните предимства естествено запазихме. Например съществува възможност много решения за надстройки и разширения да продължават да се използват без големи промени.

Чрез това Sprinter благодарение на иновативната сила и повече от 20-годишен опит отново поставя жалон като насочено към бъдещето, ефективно и надеждно решение за мобилност, което ще спомогне за развитието на предприятието Ви.

Акценти.

 1. Продуктова концепция
 2. Свързване в мрежа
 3. Браншови решения
 4. Безопасност
 5. Икономичност
Красиви за очите, още по-привлекателни за работа.

Дори визуално кабината на новия бордови ван Sprinter с неговата типична за Mercedes-Benz решетка на радиатора и модерно оформените фарове е привлекателно решение. Кокпитът е с ново оформление и впечатлява също така с висококачествен дизайн и отлична функционалност. Например с интелигентната, модулна концепция на отделенията за съхранение и KEYLESS-START.

Товарната площ с размер до 9,2 м2 е ограничена от висококачествени алуминиеви бордови стени. Така се създава здрава товарна повърхност, подходяща за палети, която побира две индустриални палети с размер 1200 x 1000 мм една до друга. По желание кутиите за вещи вдясно и вляво под бордовата надстройка предлагат заключващо се, защитено от вода отделение за съхранение например за инструменти или материал. Те имат обем от съответно по 30 л.

Към допълнителните предимства принадлежи богатото предлагане на видове задвижване: в зависимост от профила на използване и желаното поведение при движение можете да поръчате Вашия Sprinter с бордова настройка със задвижване на предните колела, на задните колела или задвижване на всички колела1. Превключването е или ръчно чрез 6-степенна механична предавателна кутия2, или автоматично чрез 7G-TRONIC PLUS, съответно чрез уникалната за сегмента автоматична предавателна кутия 9G-TRONIC3.

Вашата мобилност 4.0.

За да бъде работата възможно най-икономична и приятна, по желание за Sprinter се предлагат различни радио апарати, мултимедийни системи и решения за връзка. В зависимост от необходимостта офертите започват от стойка за смартфон през радио с Bluetooth® интерфейс и функция свободни ръце до мултимедийна система със сензорен екран с висока разделителна способност, с бърза навигация на базата на твърд диск, с 3D изображения на картите и интеграция със смартфон4. Обслужването е такова, каквото всеки си пожелава: лесно. Мултимедийните системи може да се обслужват например чрез сензорния екран с висока разделителна способност или бутона за сензорен контрол на мултифункционалния волан. Всички елементи за обслужване и индикация са добре достъпни и лесни за разчитане
. Тъй като към модерния бизнес принадлежат дигитални решения, ние оборудвахме Sprinter с интегриран комуникационен модул, който образува техническата основа за постоянна интернет връзка на автомобила. Това дава възможност за използване на актуални и бъдещи услуги Mercedes PRО. Вашите предимства достигат от минимизирани времена на престои чрез предвиждащо управление на техническото обслужване до дигитална пътна книжка, която прави излишно воденето на записки.

Там, където е налице транспортна задача, налице е и Sprinter.

Sprinter с бордова надстройка със своята до 9,2 м2 товарна площ предлага много възможности: единична или двойна кабина, както и 3 дължини на автомобила образуват основата за впечатляващо многообразие на вариантите. То се увеличава още чрез 4 вида двигатели, многобройни специални изпълнения, варианти на ходовата част и специфични браншови решения от производителите на надстройки. По този начин имате възможност да конфигурирате автомобилите с допустимо общо тегло до 5500 кг. При необходимост допълнително може да бъдат теглени с ремарке до 3500 кг. По желание кутиите за вещи вдясно и вляво под бордовата надстройка предлагат заключващо се, защитено от вода отделение за съхранение например за инструменти или материали.

Осигурява Вашият успешен курс.

Бордовият автомобил Sprinter изцяло е ориентиран към безопасността. Солидна основа за това създава неговата каросерия, която благодарение на конструкцията и състава на материалите е особено стабилна.

Към това се добавят многобройни асистиращи системи . Тъй като дори и най-опитният водач попада в ситуации, в които подкрепата е добре дошла и може да е от полза. Офертата започва от серийния асистент при страничен вятър, през активния спирачен асистент до асистента за следене на пътната лента – двете са част от серийното оборудване за автомобили с над 3500 кг допустимо общо тегло. В тъмнината опционално предлаганите фарове LED High Performance осветяват далече и силно пътното платно.

При пътнотранспортно произшествие серийната въздушна възглавница може да помогне за предпазване на водача при сблъсък. По желание за водача и спътника се предлагат 5 допълнителни въздушни възглавници.

Икономичен, когато това е необходимо.

Със Sprinter Вие избирате автомобил, който повече от 20 години убедително доказва своята икономичност. Новият Sprinter с бордова надстройка продължава тази история на успеха с доказаното си качество и надеждност. При това от самото начало печелите от неговата икономичност: с атрактивната стартова цена и многобройни възможности за конфигурация, при които поръчвате точно това, от което действително се нуждаете.

Тъй като с удоволствие правим добрите неща още по-добри, ние продължихме с оптимизацията на разхода на нашите дизелови двигатели. Допълнителни точки в плюс за икономичността на Вашето предприятие се получават от допълнителния полезен товар с опционалния основен резервоар 50 л5и предлаганото по желание задно окачване от усилена с фибро-стъкло пластмаса.

Така Sprinter с бордова надстройка обединява икономичния разход на гориво и интелигентната функционалност в едно изцяло икономично решение за мобилност.

1

Задвижването на всички колела е планирано да се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

2

Серийната 6-степенна механична предавателна кутия в комбинация с V6-цилиндровия дизелов двигател OM642 ще се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

3

Само в комбинация с предно задвижване.

4

Интеграцията за мобилен телефон се очаква да се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

5

Основният резервоар 50 литра се предлага опционално за Sprinter бордова надстройка в комбинация с предно задвижване.

Възможност за адаптиране към почти всяко изискване.

Такова разнообразие от варианти, колкото са и превозваните товари.

Многобройните варианти на автомобила и опции на оборудването дават възможност за прецизно адаптиране на шасито и бордова надстройка към транспортната задача. С дългата каросерия и със стандартната кабина на водача, товарната площ на бордовия автомобил достига максималния си размер. Ако полезният товар е решаващ, най-добър е вариантът с тегло 5500 кг. В стандартната кабина на водача има места за 3 лица, в двойната кабина може да пътуват дори малки екипи до 7 лица към мястото на изпълнение на задачата. Допълнително за специални браншови изисквания съществува възможност за избор на многобройни решения на производителите на надстройки с доказано качество.

Преглед на разнообразните варианти на ходовата част на Sprinter и бордовия автомобил:

 • 3 дължини на автомобила: компактна, стандартна и дълга
 • 2 Кабини: стандартна кабина и двойна кабина
 • Товарна площ до 9,2 м² за бордовата надстройка
 • Предлагат се с 3.000 кг, 3.500 кг, 4.100 кг и 5.000 кг допустимо общо тегло,
 • допълнително многобройни варианти за товарене за допустимо общо тегло до 5.500 кг
 • Максимален полезен товар повече от 3.000 кг в тегловия вариант с 5.500 кг
 • Предлагат се със задвижване на предните колела, задните колела и задвижване на всички колела1
1

Задвижването на всички колела е планирано да се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..

Lorem Ipsum