Sprinter бордови ван | Mercedes-Benz транспортер

Здрав и мощен: Sprinter бордови ван.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

Той е толкова многостранен, че ще намерите най-подходящия за Вашата транспортна задача, и изглежда толкова добре, че прави добро впечатление. Новият Sprinter в изпълнение като бордови ван, предлаган в 3 варианта с различна дължина на автомобила, стандартна кабина на водача или двойна кабина, както и товарна площ до 9,2 м 2, предлага впечатляващо многообразие. Неговите разнообразни варианти и видове оборудване дават възможност за икономични стартови автомобили, както и за широкообхватно оборудвани автомобили.

За автомобили с предлаганото от скоро задвижване на предните колела се получават например по-изгодна стартова цена и допълнителен полезен товар в сравнение с автомобилите със задвижване на задните колела. Водачите печелят от интелигентната концепция за обслужване и индикации, както и от модулната концепция на отделенията за съхранение, която, както и изборът на системи за мултимедия и асистиращи системи, може да се адаптира индивидуално към Вашите потребности. Доказаните предимства естествено запазихме. Например съществува възможност много решения за надстройки и разширения да продължават да се използват без големи промени.

Чрез това Sprinter благодарение на иновативната сила и повече от 20-годишен опит отново поставя жалон като насочено към бъдещето, ефективно и надеждно решение за мобилност, което ще спомогне за развитието на предприятието Ви.

Акценти.

 1. Продуктова концепция
 2. Свързване в мрежа
 3. Браншови решения
 4. Безопасност
 5. Икономичност
Красиви за очите, още по-привлекателни за работа.

Дори визуално кабината на новия бордови ван Sprinter с неговата типична за Mercedes-Benz решетка на радиатора и модерно оформените фарове е привлекателно решение. Кокпитът е с ново оформление и впечатлява също така с висококачествен дизайн и отлична функционалност. Например с интелигентната, модулна концепция на отделенията за съхранение и KEYLESS-START.

Товарната площ с размер до 9,2 м2 е ограничена от висококачествени алуминиеви бордови стени. Така се създава здрава товарна повърхност, подходяща за палети, която побира две индустриални палети с размер 1200 x 1000 мм една до друга. По желание кутиите за вещи вдясно и вляво под бордовата надстройка предлагат заключващо се, защитено от вода отделение за съхранение например за инструменти или материал. Те имат обем от съответно по 30 л.

Към допълнителните предимства принадлежи богатото предлагане на видове задвижване: в зависимост от профила на използване и желаното поведение при движение можете да поръчате Вашия Sprinter с бордова настройка със задвижване на предните колела, на задните колела или задвижване на всички колела. Превключването е или ръчно чрез 6-степенна механична предавателна кутия, или чрез уникалната за сегмента автоматична предавателна кутия 9G-TRONIC.

Вашата мобилност 4.0.

За да бъде работата възможно най-ефективна и приятна, по желание за Sprinter се предлага радио, както и мултимедийни системи и решения за свързване в мрежа. В зависимост от необходимостта предложенията достигат от радио с Bluetooth® интерфейс и функция „Свободни ръце“ до мултимедийна система със сензорен екран с висока резолюция, бърза навигация на базата на твърд диск с 3D картово изображение и интегриране на смартфон. Обслужването е такова, каквото всеки си пожелава: лесно. Мултимедийните системи например могат да се управляват чрез тъчскрийна, който е с висока резолюция, или чрез мултифункционалния волан. Всички елементи за обслужване и индикация са добре достъпни и лесни за разчитане.

Там, където е налице транспортна задача, налице е и Sprinter.

Sprinter с бордова надстройка със своята до 9,2 м2 товарна площ предлага много възможности: единична или двойна кабина, както и 3 дължини на автомобила образуват основата за впечатляващо многообразие на вариантите. То се увеличава още чрез 4 вида двигатели, многобройни специални изпълнения, варианти на ходовата част и специфични браншови решения от производителите на надстройки. По този начин имате възможност да конфигурирате автомобилите с допустимо общо тегло до 5500 кг. При необходимост допълнително може да бъдат теглени с ремарке до 3500 кг. По желание кутиите за вещи вдясно и вляво под бордовата надстройка предлагат заключващо се, защитено от вода отделение за съхранение например за инструменти или материали.

Осигурява Вашият успешен курс.

Бордовият автомобил Sprinter изцяло е ориентиран към безопасността. Солидна основа за това създава неговата каросерия, която благодарение на конструкцията и състава на материалите е особено стабилна.

Към това се добавят многобройни асистиращи системи . Тъй като дори и най-опитният водач попада в ситуации, в които подкрепата е добре дошла и може да е от полза. Офертата започва от серийния асистент при страничен вятър, през активния спирачен асистент до асистента за следене на пътната лента – двете са част от серийното оборудване за автомобили с над 3500 кг допустимо общо тегло. В тъмнината опционално предлаганите фарове LED High Performance осветяват далече и силно пътното платно.

При пътнотранспортно произшествие серийната въздушна възглавница може да помогне за предпазване на водача при сблъсък. По желание за водача и спътника се предлагат 5 допълнителни въздушни възглавници.

Икономичен във всяко отношение.

Sprinter показва ефективността си от самото начало: с атрактивната си стартова цена и многобройни възможности за конфигурация, при които поръчвате точно това, което наистина Ви е необходимо. Тъй като с удоволствие правим добрите неща още по-добри, ние оптимизирахме допълнително нашите дизелови двигатели. Допълнителни предимства за ефективността на Вашата компания произтичат от увеличения с около 50 кг полезен товар1. Така Sprinter обединява икономичния разход на гориво и интелигентната функционалност в едно изцяло икономично решение за мобилност.

1

В комбинация с предно задвижване, в сравнение със задвижването на задните колела.

Възможност за адаптиране към почти всяко изискване.

Такова разнообразие от варианти, колкото са и превозваните товари.

Многобройните варианти на автомобила и опции на оборудването дават възможност за прецизно адаптиране на шасито и бордова надстройка към транспортната задача. С дългата каросерия и със стандартната кабина на водача, товарната площ на бордовия автомобил достига максималния си размер. Ако полезният товар е решаващ, най-добър е вариантът с тегло 5500 кг. В стандартната кабина на водача има места за 3 лица, в двойната кабина може да пътуват дори малки екипи до 7 лица към мястото на изпълнение на задачата. Допълнително за специални браншови изисквания съществува възможност за избор на многобройни решения на производителите на надстройки с доказано качество.

Преглед на разнообразните варианти на ходовата част на Sprinter и бордовия автомобил:

 • 3 дължини на автомобила: компактна, стандартна и дълга
 • 2 Кабини: стандартна кабина и двойна кабина
 • Товарна площ до 9,2 м² за бордовата надстройка
 • Предлагат се с 3.000 кг, 3.500 кг, 4.100 кг и 5.000 кг допустимо общо тегло,
 • допълнително многобройни варианти за товарене за допустимо общо тегло до 5.500 кг
 • Максимален полезен товар повече от 3.000 кг в тегловия вариант с 5.500 кг
 • Предлагат се със задвижване на предните колела, задните колела и задвижване на всички колела1
1

Задвижването на всички колела е планирано да се предлага от четвърто тримесечие на 2018 г..