Sprinter шасита | Mercedes-Benz транспортер

Солидна основа: шасита Sprinter.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

С поглед към бъдещето, ефективен, надежден.

Той е толкова многостранен, че ще намерите най-подходящия за Вашата транспортна задача: новият Sprinter като шаси с 3 дължини на автомобила, както и стандартна кабина или двойна кабина предлага впечатляващо многообразие. Неговите многобройни варианти и оборудвания дават възможност за икономични стартови автомобили, както и за богато оборудвани автомобили

.

Това са предимства, които са ценни: за автомобили с предлаганото от скоро задвижване на предните колела се получават например изгодна стартова цена и допълнителен полезен товар в сравнение с автомобилите със задвижване на задните колела. Водачите печелят от интелигентната концепция за обслужване и индикации, както и от модулната концепция на отделенията за съхранение, която, както и изборът на системи за мултимедия и асистиране, може да се адаптира индивидуално към Вашите потребности. Успоредно с всички новости ние запазихме старите предимства. Например съществува възможност много доказали се решения за надстройки и разширения да продължават да се използват без големи промени

.

Чрез това Sprinter благодарение на иновативната сила и повече от 20-годишен опит отново поставя жалон като насочено към бъдещето, ефективно и надеждно решение за мобилност, което ще спомогне за развитието на предприятието Ви.

Акценти.

  1. Продуктова концепция
  2. Свързване в мрежа
  3. Браншови решения
  4. Безопасност
  5. Икономичност
Красиви за очите, още по-привлекателни за работа.Дори визуално кабината на новото шаси Sprinter с неговата типична за Mercedes-Benz решетка на радиатора и модерно оформените фарове е привлекателно решение. Кокпитът е с ново оформление и впечатлява също така с висококачествен дизайн и отлична функционалност. Например с интелигентната, модулна концепция на отделенията за съхранение и KEYLESS-START.

В стандартната кабина до 3 лица могат пътуват до мястото на изпълнение на задачите, а в двойната кабина дори малки екипи до 7 лица. Зад кабината Sprinter шаситата с 3 дължини на автомобила предлагат подходящата основа за многобройни, специфични за използването решения за надстройки и разширения.

Към допълнителните предимства принадлежи голямото предлагане на видове задвижвания: в зависимост от профила на използване и желаното поведение при движение, можете да поръчате Вашия Sprinter шаси със задвижване на предните колела, задвижване на задните колела или задвижване на всички колела. Превключването е или ръчно чрез 6-степенна механична предавателна кутия, или чрез уникалната за сегмента автоматична предавателна кутия 9G-TRONIC.

Вашата мобилност 4.0.

За да бъде работата възможно най-ефективна и приятна, по желание за Sprinter се предлага радио, както и мултимедийни системи и решения за свързване в мрежа. В зависимост от необходимостта предложенията достигат от радио с Bluetooth® интерфейс и функция „Свободни ръце“ до мултимедийна система със сензорен екран с висока резолюция, бърза навигация на базата на твърд диск с 3D картово изображение и интегриране на смартфон. Обслужването е такова, каквото всеки си пожелава: лесно. Мултимедийните системи например могат да се управляват чрез тъчскрийна, който е с висока резолюция, или чрез мултифункционалния волан. Всички елементи за обслужване и индикация са добре достъпни и лесни за разчитане.

Там, където е налице транспортна задача, налице е и Sprinter.

Sprinter шаси има много възможности: единична или двойна кабина, както и 3 дължини на автомобила образуват основата за впечатляващо многообразие на вариантите. То се увеличава още чрез 4 вида двигатели, трите вида варианти на задвижването - задвижване на предните колела, задвижването на задните колела и задвижване на всички колела, както и многобройни специални изпълнения, варианти на ходовата част и специфични браншови решения от производителите на надстройки. По този начин имате възможност да конфигурирате автомобилите с допустимо общо тегло до 5500 кг. При необходимост чрез преустройството като седлови влекач може да бъдат прикачени дори 5250 кг, при допустимо общо тегло на композицията от 8750 кг.

С над 600 специални изпълнения, между тях например специални решения за автомобилни паркове и шасита, Sprinter шаси може да се адаптира прецизно към Вашите потребности. За специални браншови изисквания ще получите от Mercedes-Benz VanSolution цялостни решения от завода и в рамките на партньорската програма „Mercedes-Benz VanPartner“ решения за надстройки и преустройство с доказано качество .
 

Осигурява Вашият успешен курс.

Sprinter шаси изцяло е ориентиран към безопасността. Солидна основа за това създава неговата каросерия, която благодарение на конструкцията и състава на материалите е особено стабилна.

Към това се добавят многобройни асистиращи системи. Тъй като дори и най-опитният водач попада в ситуации, в които подкрепата е добре дошла и може да е от полза. Офертата започва от серийния асистент при страничен вятър, през активния спирачен асистент до асистента за следене на пътната лента - двете системи са серийни за автомобили с над 3500 кг допустимо общо тегло. В тъмнината опционално предлаганите фарове LED High Performance осветяват далече и силно пътното платно.

При пътнотранспортно произшествие серийната въздушна възглавница може да помогне за предпазване на водача при сблъсък. По желание за водача и спътника се предлагат 5 допълнителни въздушни възглавници.

Икономичен във всяко отношение.

Sprinter показва ефективността си от самото начало: с атрактивната си стартова цена и многобройни възможности за конфигурация, при които поръчвате точно това, което наистина Ви е необходимо. Тъй като с удоволствие правим добрите неща още по-добри, ние оптимизирахме допълнително нашите дизелови двигатели. Допълнителни предимства за ефективността на Вашата компания произтичат от увеличения с около 50 кг полезен товар1. Така Sprinter обединява икономичния разход на гориво и интелигентната функционалност в едно изцяло икономично решение за мобилност.

1

В комбинация с предно задвижване, в сравнение със задвижването на задните колела.

Възможност за адаптиране към почти всяко изискване.

Такова разнообразие от варианти, колкото са и превозваните товари
.

Многобройните варианти на автомобила и опции на оборудването дават възможност за адаптиране на Sprinter шасито изцяло спрямо транспортната задача. Когато полезният товар е решаващ, най-добър е вариантът с тегло 5500 кг. Като специално оборудван седлови влекач е възможно допустимо общо тегло на композицията до 8750 кг – например за транспорт на автомобили. В стандартната кабина на водача има места за 3 лица, в двойната кабина може да пътуват малки екипи до 7 лица към мястото на изпълнение на задачата. Допълнително за специални браншови изисквания съществува възможност за избор на многобройни решения на производителите на надстройки с доказано качество.

Улеснява тежката работа.

Кокпитът с отличната си панорамна видимост е насочен към това да направи ежедневието на водача възможно най-приятно. За целта на разположение са 5 различни седалки на водача, с които може да бъдат задоволени различни потребности от комфорт. Между тях са и седалки, които изпълняват критериите на кампанията „Здрав гръб“ („Aktion Gesunder Rücken“ е. V.). Модерната концепция за обслужване и индикации се отличава между другото с това, че може да бъдат интегрирани смартфони и опционални мултимедийни системи може да бъдат обслужвани чрез сензорен екран и мултифункционален волан. За реда в кабината на водача спомага модулно изградената концепция за съхранение с добре достъпни отделения - по желание с капак - и интелигентна мултифункционална кутия, на която удобно може да се извършват писмените работи.

Sprinter шаси, комфортна седалка на водача

Комфортна седалка на водача

Sprinter шаси, MBUX мултимедийна система с 10,25 инча сензорен екран

MBUX мултимедийна система с 10,25 инча сензорен екран

Sprinter шаси, поставка за смартфон, вкл. безжична зареждаща система

Поставка за смартфон, вкл. безжична зареждаща система

Sprinter шаси, отделения за вещи с подвижни капаци

Подвижни капаци за отделенията за вещи вляво и вдясно

Sprinter шаси, KEYLESS-START

KEYLESS-START

Sprinter шаси, автоматична система за климатизация THERMOTRONIC

Автоматична система за климатизация THERMOTRONIC