Бизнес клиенти – преглед | транспортери Mercedes-Benz
Mercedes-Benz услуги за транспортери

Mercedes-Benz услуги за Вашия транспортер.

Грижите се единствено за Вашия проект.

Всичко е готово, с услугите на Mercedes-Benz за моя транспортер.

Нашата работа: да поддържаме Вашия транспортер в движение.

Вашите клиенти изискват от Вас максимална надеждност и качество. Тогава защо да искате по-малко от Вашия транспортер? Защото само, ако Вашият транспортер работи надеждно всеки ден, ще върви и Вашият бизнес.

С услугите на Mercedes-Benz на Ваша страна имате партньор, който познава най-добре Вашия транспортер и надеждно Ви помага да го поддържате в изправност и по този начин спомага и за Вашата дейност. Все пак като производители ние познаваме Вашия транспортер до най-малкия детайл.

Благодарение на утвърденото качество на Mercedes-Benz винаги ще пътувате сигурно и икономично. С нашите служители сте в добри ръце – те са специално обучени и винаги съвсем близо до Вас благодарение на гъстата ни сервизна мрежа.

Поглед върху нашите услуги.

  1. Сервиз
  2. Оригинални части

  3. Помощ на път1

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.

Поглед върху предимствата за Вас.

  1. Сервиз

  2. Оригинални части

  3. Помощ на път