Mercedes-Benz ServiceCare – допълнителни опции.

Mercedes-Benz ServiceCare – допълнителни опции.

Mercedes-Benz ServiceCare – допълнителни опции.

Към нашите продукти Mercedes-Benz ServiceCare можете да заявите допълнително индивидуални опции – в зависимост от потребностите – за да се възползвате в пълен обхват от качеството на Mercedes-Benz за оригинални части и сервизно обслужване.

Включено в продукта ServiceCare    

Безплатни допълнителни оферти
Complete Maintenance ExtendedWarranty ExtendedWarranty & Maintenance
Mercedes-Benz MobiloVan1 x x x x
 
1

Mercedes-Benz MobiloVan се предлага за моделите Sprinter, Vito, Citan и Marco Polo ACTIVITY в съответната актуална версия.

За всички автомобили с първоначална регистрация след 1 октомври 2012 г. MobiloVan важи първоначално 2 години без условие за сервизно обслужване, а след това се подновява на съответната дата за техническо обслужване в оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz, до 30 години.

За моделите V-класа, Х-класа, Marco Polo и Marco Polo HORIZON са валидни услугите на Mercedes-Benz Mobilo в съответната актуална версия.

Опционално

Платени допълнителни опции Complete Maintenance ExtendedWarranty ExtendedWarranty & Maintenance
Смяна и ремонт на гуми x x x x
Поставяне и ремонт на гуми x x x x
Проверка на записите на пътувания x      
Годишен технически преглед x      
Mercedes-Benz Van Uptime1
x   x

 

 
1

Mercedes-Benz Van Uptime е дигитална диагностика в реално време от Mercedes PRO. Вероятно ще се предлага от 2019 г. на избрани европейски пазари за новия Sprinter (конструктивен тип 907/910) с комуникационен модул (LTE) за дигитални услуги. Допълнителна информация ще получите от Вашия партньор на Mercedes-Benz.