Пътнически ван Citan Tourer | оборудване и аксесоари | Mercedes-Benz
Товарен ван Citan

Точно това, от което се нуждаете: оборудване и аксесоари за Вашия Пътнически ван Citan Tourer.

Преглед на многобройните оборудвания.

 1. Пакети оборудване

  Пакет Design Interieur

  Пакетът Design Interieur с атрактивни детайли в блестящо черно и хром създава особено атрактивно, спортно настроение в пътническото отделение.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, пакет Design Interieur

  Пакет DYNAMIC Exterieur

  Алуминиеви джанти с атрактивен дизайн с 10 спици, лакиране металик и тонирани стъкла в задната част придават на Вашия нов Пътнически ван Citan Tourer индивидуален динамичен характер.

  Допълнително оборудване.

  Пакет Светлини

  Пакет Светлини, с фарове LED High Performance, асистент за дълги светлини и фарове за мъгла, подобрява безопасността при пътуване в тъмнина и при лоша видимост и същевременно придава на екстериора на новия пътнически ван Citan Tourer още по-атрактивен и запомнящ се вид.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, пакет Светлини

  Пакет Комфортни седалки

  С пакета Комфорт на седалките водачът и пътниците пътуват особено удобно. Защото той съдържа редица елементи на оборудването, които спомагат за по-голям комфорт при седене и шофиране.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, пакет Комфорт на седалките
 2. Интериор

  Отделение за вещи на арматурното табло

  Практичното отделение за вещи с капаче на арматурното табло Ви осигурява много място, за да можете да съхранявате по време на пътуване ежедневни предмети, като смартфон, таблет, портфейл или ключове, на лесно достъпно място.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, отделение за вещи на арматурното табло

  Подлакътник с ниша

  Подлакътникът с широка ниша е разположен между седалката на водача и седалката за спътника. Ако нишата е затворена, ръката може удобно да се облегне върху меко тапицирания подлакътник.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, подлакътник с ниша

  Кожен волан

  Коженият волан облагородява външния вид на кокпита. Приятната на допир, нехлъзгава кожена тапицерия и ергономичното колело на волана осезателно повишават комфорта.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, кожен волан

  Вътрешно осветление с LED технология

  Вътрешното осветление с LED технология в предната и задната част осветява ярко пътническото отделение и така улеснява ориентирането при тъмнина. LED технологията печели с дълготрайността на светлинните източници и ниския разход на енергия.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, вътрешно осветление с LED технология


 3. Екстериор

  Плъзгаща се врата вляво и вдясно със стъкло

  Плъзгащата врата вляво заедно с плъзгащата се врата на дясната страна на автомобила спомагат за по-голяма гъвкавост при качване и слизане. Плъзгащите се врати изискват малко място за отваряне, така че водачът да може да влиза и в по-тесни паркоместа.

  Пътнически ван Citan Tourer, плъзгаща се врата вляво със стъкло

  Двукрила задна врата със стъкла

  Стъклата на задните врати със система за почистване и измиване предоставят на водача по-добра видимост назад през товарното отделение и улесняват маневрирането и движението на заден ход.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, двукрила задна врата със стъкла

  Задна врата на багажното отделение

  Задната врата на багажното отделение може да се отвори нагоре под ъгъл до около 90° и осигурява голям отвор за товарене и разтоварване. Вграденият прозорец подобрява видимостта назад. Той е отопляем и разполага с уредба за миене и почистване на стъклото.

  Пътнически ван Citan Tourer, задна врата на багажното отделение


  Фарове за мъгла с LED технология

  Фаровете за мъгла с LED технология могат да подобрят видимостта при неблагоприятни метеорологични условия, без да заслепяват автомобилите в насрещното движение.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, фарове за мъгла с LED технология

  Теглително-прикачно устройство с неподвижна сферична глава

  Благодарение на фабрично монтираното, неподвижно теглително-прикачно устройство с Вашия автомобил можете да транспортирате прикачен товар с тегло до посоченото максимално тегло. Фабричният монтаж спестява допълнително посещение на сервиз и допълнителна проверка от TÜV.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, теглително-прикачно устройство, неподвижна сферична глава
 4. Комфорт

  Камера за заден ход

  Камерата за заден ход показва зоната непосредствено зад автомобила и подобрява видимостта при паркиране и маневриране, особено при натоварен градски трафик. Също така с помощта на камерата по-добре се забелязват ниски предмети в зоната зад автомобила.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, камера за заден ход

  Камера за заден ход с индикация на вътрешното огледало

  Тази камера за заден ход позволява видимост към зоната директно зад автомобила на дисплей във вътрешното огледало за обратно виждане. Чрез това се увеличава безопасността при паркиране и маневриране – особено при стеснени условия на движение – и може да се предотвратят повреди на автомобила.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, камера за заден ход с индикация във вътрешното огледало за обратно виждане

  Отопление на седалките за водача и спътника

  Отоплението на седалката с електрическо управление повишава Вашето удобство при седене и благоразположението през студения сезон, като затопля студените седалки веднага след включването.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, отопление на седалката за водача и спътника

  Седалка на водача, регулираща се по височина, с лумбална опора

  Седалката на водача с регулиране по височина и с лумбална опора позволява ергономична позиция при седене, щадяща гърба. Освен дължината и наклона на облегалката можете да настройвате също височината на седалката според Вашите потребности и да регулирате индивидуално опората в зоната на лумбалните прешлени.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, седалка на водача, регулираща се по височина, с лумбална опора

  Държач за смартфон

  Универсалният държач за смартфон позволява употребата на различни мобилни крайни устройства в автомобила. Той е монтиран на арматурното табло, на лесно достъпно и видимо място за водача, и може да се адаптира гъвкаво към мобилния телефон или смартфона, като предоставя широчина от 57 мм до 95 мм.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, държач за смартфон

  Външни огледала, електрическо прибиране и регулиране

  Външните огледала са отопляеми и с електрическо регулиране. Те могат комфортно и бързо да се регулират, например след смяна на водача. Допълнителна възможност е отоплението на огледалата, възпрепятстващо запотяване, съответно замръзване на външните огледала.

  Пътнически ван Citan Tourer, външни огледала, електрическо прибиране и регулиране
 5. Техника

  Прикачен товар 1500 кг

  С опционалното теглително-прикачно устройство новият товарен ван Citan може да тегли до 1500 кг – особено практично, ако понякога се налага да превозвате по-голям товар.

  Пътнически ван Citan Tourer, прикачен товар 1500 кг


  6-степенна механична предавателна кутия

  Също и при по-високи скорости 6-степенната механична предавателна кутия убеждава чрез равномерно работещото силово предаване и икономичния разход на гориво. Тя може да се включва удобно и при ранно превключване на по-висока предавка подпомага икономичния стил на шофиране.

  Пътнически ван Citan Tourer, 6-степенна механична предавателна кутия
 6. Безопасност

  Активен спирачен асистент

  Активният спирачен асистент може да спомогне за предотвратяването на произшествия с движещите се отпред автомобили и с пресичащи пешеходци или да намали последиците от произшествието.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, активен спирачен асистент

  Активен асистент за следене на пътната лента

  Активният асистент за следене на пътната лента може да спомогне за предотвратяване на произшествия, като разпознае неволно напускане на пътната лента, предупреди Ви и евентуално предприеме намеса в управлението на волана. При това Вие винаги запазвате контрол: ако активно управлявате волана, натискате спирачка или ускорявате, системата не се намесва.

  Пътнически ван Citan Tourer, активен асистент за следене на пътната лента

  Асистент за сляпа зона

  С асистента за сляпа зона Вие просто пътувате по-безопасно – особено при смяна на пътната лента. Посредством технология, базирана на радари, той наблюдава вместо Вас зоната, която външните огледала не показват. Така може да Ви предупреди визуално и акустично при евентуална опасност от страничен сблъсък с други участници в движението.

  Пътнически ван Citan Tourer, асистент за сляпа зона

  Асистент за разпознаване на пътни знаци

  Асистентът за разпознаване на пътни знаци Ви улеснява да спазвате ограниченията на скоростта и други правила. По този начин се повишава безопасността.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, асистент за пътни знаци

  Асистент за дълги светлини

  Асистентът за дълги светлини включва и изключва дългите светлини в съответствие със ситуацията в трафика и по този начин улеснява водача, така че да не превключва ръчно на дълги и на къси светлини. Системата се управлява чрез камера зад челното стъкло, която постоянно записва случващото се на пътя пред автомобила.

  Допълнително оборудване.
  Пътнически ван Citan Tourer, асистент за дълги светлини

  Система за спешни повиквания Mercedes-Benz

  При пътно произшествие системата за спешни повиквания Mercedes-Benz може да помогне за бързото получаването на ефективна помощ на мястото на произшествието.

  Пътнически ван Citan Tourer, система за спешни повиквания Mercedes-Benz

Запознайте се сега отблизо с пътническия ван Citan Tourer.

Символ Търсене на търговец

Потърсете търговец.

И го открийте в близост до Вас
Научете повече
[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и официалните специфични емисии на CO₂ на новите леки автомобили можете да получите от „Ръководство за разхода на гориво, емисиите на CO₂ и потреблението на електрическа енергия на новите леки автомобили“, което се предлага безплатно във всички търговски обекти и в DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).