Товарен ван Citan | оборудване и аксесоари | Mercedes-Benz
Товарен ван Citan, оборудване

Точно това, от което се нуждаете: оборудване и аксесоари за Вашия товарен ван Citan.

Акценти при вариантите на специално оборудване.

Чрез многобройните си допълнителни оборудвания товарният ван Citan може прецизно да се адаптира към специфични изисквания.

Преглед на многобройните оборудвания.

 1. Пакети оборудване

  Пакет Design Interieur

  Пакетът Design Interieur с атрактивни детайли в блестящо черно и хром създава особено атрактивно, спортно настроение в пътническото отделение.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, пакет Design Interieur

  Пакет DYNAMIC Exterieur

  Алуминиеви джанти с атрактивен дизайн с 10 спици и лакиране металик придават на Вашия нов товарен ван Citan индивидуален динамичен характер.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, пакет Dynamic Exterieur

  Пакет Светлини

  Пакет Светлини, с фарове LED High Performance, асистент за дълги светлини и фарове за мъгла, подобрява безопасността при пътуване в тъмнина и при лоша видимост и същевременно придава на екстериора на новия товарен ван Citan още по-атрактивен и запомнящ се вид.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, пакет Светлини

  Пакет Комфортни седалки

  С пакета Комфорт на седалките водачът и пътниците пътуват особено удобно. Защото той съдържа редица елементи на оборудването, които спомагат за по-голям комфорт при седене и шофиране.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, пакет Комфорт на седалките
 2. Интериор

  Отопляема двуместна седалка до водача с неподвижна облегалка

  Двуместната седалка до водача осигурява място за трети спътник в кабината. Двете места за сядане са оборудвани с регулиращи се по височина подглавници и триточкови предпазни колани. Общата възглавница на седалката може да се сгъва напред и освобождава допълнително място за съхранение под седалката.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, двуместна седалка до водача с неподвижна облегалка

  Кожен волан

  Коженият волан облагородява външния вид на кокпита. Приятната на допир, нехлъзгава кожена тапицерия и ергономичното колело на волана осезателно повишават комфорта.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, кожен волан

  Осветление на товарното отделение с LED технология

  Осветлението на товарното отделение с LED технология спомага за доброто осветяване на товарното отделение и така допринася за по-добро ориентиране при тъмнина и по-добра видимост при товарене и разтоварване на Вашия автомобил.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, осветление на товарното отделение с LED технология

  Държач за смартфон

  Универсалният държач за смартфон позволява употребата на различни мобилни крайни устройства в автомобила. Той е монтиран на арматурното табло, на лесно достъпно и видимо място за водача, и може да се адаптира гъвкаво към мобилния телефон или смартфона, като предоставя широчина от 57 мм до 95 мм.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, държач за смартфон

  Отделение за вещи на арматурното табло

  Практичното отделение за вещи с капаче на арматурното табло Ви осигурява много място, за да можете да съхранявате по време на пътуване ежедневни предмети, като смартфон, таблет, портфейл или ключове, на лесно достъпно място.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, отделение за вещи на арматурното табло

  Подлакътник с ниша

  Подлакътникът с широка ниша е разположен между седалката на водача и седалката за спътника. Ако нишата е затворена, ръката може удобно да се облегне върху меко тапицирания подлакътник.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, подлакътник с ниша
 3. Екстериор

  Плъзгащи се врати вляво и вдясно

  Плъзгащата врата вляво заедно с плъзгащата се врата на дясната страна на автомобила спомагат за по-голяма гъвкавост при товарене и разтоварване. Плъзгащите се врати изискват малко място за отваряне, така че водачът да може да влиза и в по-тесни паркоместа.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, плъзгаща се врата вляво

  Двукрила задна врата със стъкла

  Стъклата на задните врати със система за почистване и измиване предоставят на водача по-добра видимост назад през товарното отделение и улесняват маневрирането и движението на заден ход.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, двукрила задна врата със стъкла

  Задна врата на багажното отделение

  Задната врата на багажното отделение може да се отвори нагоре под ъгъл до около 90° и осигурява голям отвор за товарене и разтоварване. Вграденият прозорец подобрява видимостта назад. Той е отопляем и разполага с уредба за миене и почистване на стъклото.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, задна врата на багажното отделение

  Фарове за мъгла с LED технология

  Фаровете за мъгла с LED технология могат да подобрят видимостта при неблагоприятни метеорологични условия, без да заслепяват автомобилите в насрещното движение.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, фарове за мъгла с LED технология

  Брони с лаково покритие

  С предната и задната броня, лакирани в цвета на автомобила, можете да придадете на Вашия автомобил още по-висококачествен вид и значително да подобрите екстериора на целия автомобил.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, лакирани брони

  Теглително-прикачно устройство с ниска сферична глава

  С помощта на ремаркето с ниско поставената сферична глава, монтирана неподвижно от завода, можете да отворите задните врати на автомобила дори когато ремаркето е скачено. Фабричният монтаж спестява допълнително посещение на сервиз и допълнителна проверка от TÜV.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, теглително-прикачно устройство с ниска сферична глава
 4. Комфорт

  Автоматична система за климатизация THERMOTRONIC

  Автоматичната система за климатизация THERMOTRONIC автоматично осигурява приятен климат в кабината на водача, също и при директни слънчеви лъчи или при много високи, съответно много ниски външни температури.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, автоматична система за климатизация THERMOTRONIC

  Камера за заден ход

  Камерата за заден ход показва зоната непосредствено зад автомобила и подобрява видимостта при паркиране и маневриране, особено при натоварен градски трафик. Също така с помощта на камерата по-добре се забелязват ниски предмети в зоната зад автомобила.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, камера за заден ход

  Камера за заден ход с индикация на вътрешното огледало

  Тази камера за заден ход позволява видимост към зоната директно зад автомобила на дисплей във вътрешното огледало за обратно виждане. Чрез това се увеличава безопасността при паркиране и маневриране – особено при стеснени условия на движение – и може да се предотвратят повреди на автомобила.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, камера за заден ход с индикация във вътрешното огледало за обратно виждане

  Отопление на седалките за водача и спътника

  Отоплението на седалката с електрическо управление повишава Вашето удобство при седене и благоразположението през студения сезон, като затопля студените седалки веднага след включването.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, отопление на седалката за водача и спътника

  Седалка на водача, регулираща се по височина, с лумбална опора

  Седалката на водача с регулиране по височина и с лумбална опора позволява ергономична позиция при седене, щадяща гърба. Освен дължината и наклона на облегалката можете да настройвате също височината на седалката според Вашите потребности и да регулирате индивидуално опората в зоната на лумбалните прешлени.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, седалка на водача, регулираща се по височина, с лумбална опора
 5. Техника

  Прикачен товар 1500 кг

  С опционалното теглително-прикачно устройство новият товарен ван Citan може да тегли до 1500 кг – особено практично, ако понякога се налага да превозвате по-голям товар.

  Товарен ван Citan, прикачен товар 1500 кг


  6-степенна механична предавателна кутия

  Също и при по-високи скорости 6-степенната механична предавателна кутия убеждава чрез равномерно работещото силово предаване и икономичния разход на гориво. Тя може да се включва удобно и при ранно превключване на по-висока предавка подпомага икономичния стил на шофиране.

  Товарен ван Citan, 6-степенна механична предавателна кутия
 6. Безопасност

  Активен спирачен асистент

  Активният спирачен асистент може да спомогне за предотвратяването на произшествия с движещите се отпред автомобили и с пресичащи пешеходци или да намали последиците от произшествието.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, активен спирачен асистент

  Активен асистент за следене на пътната лента

  Активният асистент за следене на пътната лента може да спомогне за предотвратяване на произшествия, като разпознае неволно напускане на пътната лента, предупреди Ви и евентуално предприеме намеса в управлението на волана. При това Вие винаги запазвате контрол: ако активно управлявате волана, натискате спирачка или ускорявате, системата не се намесва.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, активен асистент за следене на пътната лента

  Асистент за сляпа зона

  С асистента за сляпа зона Вие просто пътувате по-безопасно – особено при смяна на пътната лента. Посредством технология, базирана на радари, той наблюдава вместо Вас зоната, която външните огледала не показват. Така може да Ви предупреди визуално и акустично при евентуална опасност от страничен сблъсък с други участници в движението.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, асистент за сляпа зона

  Асистент за разпознаване на пътни знаци

  Асистентът за разпознаване на пътни знаци Ви улеснява да спазвате ограниченията на скоростта и други правила. По този начин се повишава безопасността.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, асистент за разпознаване на пътни знаци

  Асистент за дълги светлини

  Асистентът за дълги светлини включва и изключва дългите светлини в съответствие със ситуацията в трафика и по този начин улеснява водача, така че да не превключва ръчно на дълги и на къси светлини. Системата се управлява чрез камера зад челното стъкло, която постоянно записва случващото се на пътя пред автомобила.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, асистент за дълги светлини

  Система за следене на налягането в гумите на преден и заден мост, безжична

  Системата за следене на налягането в гумите проверява налягането в гумите на всички 4 колела. Тя може да предупреди водача за загуба на налягането в гумите и така повишава пътната безопасност и срока на годност на гумите. При леко спадане на налягането или по-големи разлики в налягането системата предупреждава с визуален сигнал.

  Допълнително оборудване.
  Товарен ван Citan, система за следене на налягането в гумите на преден/заден мост, безжична

Запознайте се сега отблизо с товарния ван Citan.

Символ Търсене на търговец

Потърсете търговец.

И го открийте в близост до Вас
Научете повече
[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и официалните специфични емисии на CO₂ на новите леки автомобили можете да получите от „Ръководство за разхода на гориво, емисиите на CO₂ и потреблението на електрическа енергия на новите леки автомобили“, което се предлага безплатно във всички търговски обекти и в DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).