Товарен ван Citan | Транспортер Mercedes-Benz

Новият товарен ван Citan. Изглежда огромен.

Новият Citan: носител на международната награда „Ван на годината 2022“.

Mercedes-Benz Citan поставя стандарти: качествата му убедиха 25-членното жури на наградата в категориите „Ефективност“, „Безопасност“, „Устойчивост“ и „Околна среда“. Неговите членове, специализирани журналисти от почти всички европейски държави и Русия, тестваха и оцениха 14 нови модела в сегмента на леките товарни автомобили. Единодушният вот: първо място за Citan!

Акценти.

  1. Качество
  2. Функционалност
  3. Безопасност
  4. Надеждност
Качество, типично за марката, което можете да видите и усетите.

Атрактивният външен вид и високо ниво на комфорт вървят ръка за ръка в новия Citan. Неговият характерен екстериорен дизайн се откроява от масата. Щом се качите в него, Ви посреща стилно оформено пътническо отделение. Многото елементи за комфорт в оборудването, които са типични за марката и вече са познати от други конструктивни типове, превръщат новия Citan в истински ван Mercedes-Benz.

Решава и Вашите транспортни задачи.

В новия товарен ван Citan са вложени много добри идеи, които да улеснят Вашата работа: вариативно използваното товарно отделение има голям обем и голям полезен товар. Особено ергономично е пътническото отделение: със стабилните седалки, лесното обслужване и практичните отделения за съхранение.

Професионалист и в безопасността

В товарния ван Citan Вие и Вашите спътници пътувате добре в безопасност. Той е снабден с обхватна защита за пътниците, включваща например 6 въздушни възглавници, като част от серийното оборудване на борда. По желание можете да бъдете подпомогнати от много активни асистиращи системи за водача.

На разположение, когато Ви е необходим.

Новият Товарен ван Citan е така надежден, както сте свикнали да очаквате от Mercedes-Benz, и впечатлява със здравината на материалите и високото качество на обработка. Преди да стигне до Вас, той е доказал своята здравина по време на сложните изпитания на Mercedes-Benz при летни и зимни условия, както и в тежки тестове за корозия.

Компактен и изненадващо просторен.

Товарното отделение в новия товарен ван Citan има нисък ръб на багажника и е лесно достъпно, така че още по-лесно да го товарите и разтоварвате: благодарение на голямата ширина на багажника между подкалниците можете например да товарите по-лесно палети. Серийно товарите товарния ван Citan през асиметричните двукрили задни врати. По желание може да закупите плъзгащи врати вляво и вдясно, както и стъкла на задните врати и заден капак със стъкло.
Площ на товарното отделение
Обем на товарното отделение
Дължина на товарното отделение
Максимален товар
2,35 м2
2,5 - 2,9 м3
1806 мм
782 кг

Много добри идеи за безпроблемна работа.

Колко е гъвкав новият товарен ван Citan си проличава например при пространството за спътника: ако по-често пътувате трима, поръчайте двуместна седалка до водача. Ако от време навреме Ви е необходимо повече място за товар, опционалната сгъваема седалка на спътника Ви позволява да товарите и по-дълги предмети. Също така безпроблемно управлявате Вашия ван с интуитивната концепция на Mercedes-Benz за управление и индикации.


Пренася дигиталния свят в автомобила.

Желаете да прекарвате работното си време колкото е възможно по-ефективно и без стрес, както и да могат да се свързват с Вас по време на път? Модулно изградените компоненти на инфотейнмънт системата в новия Citan ще Ви подпомогнат точно с функциите, които са важни за Вас. Акцентът е мултимедийната система MBUX с навигация и интегриране на смартфон.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX Ви предоставя едно ново мултимедийно изживяване в автомобила. Това важи за многообхватните функции и възможности за свързване в мрежа, както и за разнообразните начини за управление на Вашата мултимедийна система.

Сензорен екран.

През сензорния екран с висока резолюция и диагонал 17,8 см (7 инча) управлявате мултимедийната система така, както сте свикнали на мобилните си крайни устройства. Допълнителна възможност за въвеждане: бутоните на мултифункционалния волан.

„Хей, Mercedes.“

Да кажете „Хей, Mercedes“ е достатъчно, за да стартирате обхватното гласово управление и чрез него удобно да управлявате мултимедийната система.

По-продуктивна работа с интелигентно свързване.

Инфотейнмънт системата в новия Citan има решение за почти всичко: искате да пристигнете по-бързо до целта, като пътувате с помощта на актуалните данни за трафика, и да зареждате Вашето мобилно крайно устройство безжично? Или желаете да управлявате Вашата опционална мултимедийна система MBUX чрез сензорния екран с висока резолюция, чрез бутоните на мултифункционалния волан или с гласови команди? Всичко е възможно. Нови са и услугите за свързване на Mercedes me, които предоставят почти неограничени възможности за информация и забавление, както и предимство по отношение на безопасността във Вашия малък ван.

Товарен ван Citan

MBUX мултимедийна система

Товарен ван Citan

Услуги Mercedes me connect

Товарен ван Citan

Безжична зарядна система за мобилни крайни устройства

Запознайте се сега отблизо с товарния ван Citan.

Символ Търсене на търговец

Потърсете търговец.

И го открийте в близост до Вас
Научете повече
* Посочените стойности са изчислени съгласно предписания метод на измерване. Става дума за „измерените стойности за NEFZ-CO2“ по смисъла на член 2 № 2 от Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1152. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Поради законовите промени на валидния метод за проверка е възможно в сертификата за съответствие на автомобила, валиден за регистрацията на автомобила и съответно за данъка на автомобила, да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от офертата, а служат само за сравнение между различните типове автомобили.