Товарен ван Citan | Mercedes-Benz

Новият товарен ван Citan.

Подхожда перфектно на Вашите транспортни задачи.

Новият товарен ван Citan впечатлява с много предимства: въпреки компактните външни размери, отделението за товарене и кабината за водача са просторни. Той съчетава голям полезен товар с гъвкаво управление. Ергономично проектираната седалка на водача и множество опции за адаптиране към транспортната Ви задача улесняват Вашата работа.

Със сигурност в добра кондиция на пътя.

Цялостната защита на пътниците, включително 6 въздушни възглавници, е част от стандартното оборудване. Ако желаете, можете да се възползвате и от множество активни асистиращи системи.

Голямо, полезно товарно отделение.

В новия товарен ван Citan са вложени много добри идеи, които ще улеснят работата Ви: вариантите за използване на товарното отделение с голям обем и голям полезен товар.

Здраво и ергономично работно място.

Пътническото отделение е особено ергономично: от здравите седалки, през лесното обслужване, до практичните отделения за съхранение.

Маневрен и безопасен за управление дори при голямо натоварване.

Маневрен в градския трафик, безопасен при извънградско пътуване: с новия товарен ван Citan Вие шофирате динамично, удобно и икономично.

Малък ван с големи възможности.

  

Размери и натоварвания. Компактно, но изненадващо просторно пространство.

Новият товарен ван Citan отваря разнообразни възможности за транспорт и улеснява работата Ви благодарение на големия обем на товарното отделение и големия полезен товар. С опционалното теглително-прикачно устройство можете да теглите до 1500 кг.
Площ на товарното отделение
Обем на товарното отделение
Дължина на товарното отделение
 Максимален товар
2,35 м²
2,5 - 2,9 м³
1806 мм

782 кг

 

2,35 м²
2,5 - 2,9 м³
1806 мм

782 кг

 

Типичното за Mercedes-Benz: външният дизайн.

Дизайнът на новия товарен ван Citan показва от пръв поглед, че той е от семейството на по-големите транспортери Mercedes-Benz.

Характерен дизайн на предната част

Привличащи погледа в характерния дизайн на предната част са фините, красиво проектирани фарове и типичната за Mercedes-Benz облицовка на радиатора с централно разположена звезда на Mercedes.

Характерен страничен дизайн

Характерният страничен дизайн подчертава динамичността на новия товарен ван Citan. Нови са например дизайнерските колела с диаметър 40,6 см (16 цола) с колесни тасове с визия на леки алуминиеви джанти.

Функционален дизайн на задната част

Функционалният дизайн на задната част с асиметрично отварящите се задни врати създава удобен отвор на товарното отделение, подчертан от елегантните, типични задни светлини на Mercedes-Benz.