Unimog U 20

Способен на всичко

Като универсален автомобил за монтиране на допълнителни устройства при общо тегло от 7,5 до 9,3 тона, Unimog U 20 е идеалният помощник в комуналните услуги. Той не струва по-скъпо от комунален камион от висок клас, но притежава безценните предимства на камион с двойно предаване и мощността на истински Unimog.

WebSpecial за Unimog U 20

Чакането свърши. Идва Unimog U 20.

Добър за града – и за неговия бюджет

Претъпкани с коли улици, пълни паркинги, маневриране в тесни пространства – всичко това е детска игра за маневрения Unimog U 20 с късо междуосие. Още по-важното е, че независимо от компактните си размери, машината предлага наистина много. Като започнем от триместната изнесена напред кабина, която оставя достатъчно място за голяма бордова платформа или различни допълнителни устройства отзад, преминем през изключителния комфорт при работа и стигнем до икономичните и щадящи околната среда двигатели.

Дори при оскъден бюджет многофункционалната машина е най-добрият избор. Unimog U 20 няма да ви излезе по-скъпо от комунален камион от висок клас, но срещу парите си ще получите и качествата на професионален пълноприводен товарен автомобил. Така не просто ще спестите средства при покупката, но ще получите й облекчена поддръжка.

Mercedes-Benz Bulgaria