Услуги.

Услуги – необходимата база за обслужване за вашия усърден Atego

Гъста мрежа от сервизи с удължено работно време, Mercedes-Benz Service24h, FleetBoard® и огромен екип от специалисти, които могат да ви помогнат и да повишат ефективността и експлоатационната готовност на автомобилите, използвани за лек дистрибуторски транспорт – цялата необходима база за обслужване за вашия усърден Atego.

Сервизните центрове на Mercedes-Benz (около 1800) в цяла Европа осигуряват необходимото обслужване, свързано с ремонта и техническата поддръжка на автомобилите. Много от тези центрове са отворени до 22 часа и дори до полунощ. Услугата Mercedes-Benz Service24h, която е достъпна по всяко време на денонощието, осигурява бързо необходимата помощ в случай на авария или инцидент. Необходимо е само да ни се обадите, след което ние ще се погрижим за останалото. Нашите обучени служители и нашата ефективна логистична система за резервните части ще се погрижат ремонтът да бъде извършен максимално бързо, за да разполагате отново с вашия Atego. Процесът се улеснява и от факта, че цените са фиксирани, което ви позволява да изчислите предварително какви разходи ви предстоят и колко ще продължат дейностите по ремонта или техническата поддръжка. От друга страна, използването на оригинални резервни части на Mercedes-Benz допринася за увеличаване на експлоатационния живот на вашия нов Atego и гарантира запазването на неговите качества и цена при препродажба.

DriverTraining.

DriverTraining на Mercedes-Benz ви учи как да използвате максимално потенциалните възможности на вашия нов Atego. Освен това може да изкарате курса Mercedes-Benz DriverTraining по Driver CPC. По заявка се предлага и обучение на място или в близки до вас обекти на оторизирани дилъри на Mercedes-Benz.