Варианти на кабината

Защото не допускаме компромиси: Кабини, съобразени с конкретното приложение

Благодарение на ширините от 2500 mm и 2300 mm и дължина от 2300 mm, която е по-голяма от тази на предишния модел, новият Actros с кабина GigaSpace, BigSpace, StreamSpace и ClassicSpace отговаря практически на всички изисквания по отношение на пространство, оборудване и комфорт.

По-голяма степен на адаптиране спрямо приложението и повече комфорт

С общо четири вида оформление на покрива, две ширини и различни височини, седемте варианта на кабината за новия Actros предлагат идеална платформа за шофьорите – за ефективен транспорт на дълги разстояния и удоволствие от работата. Широката 2300 mm кабина StreamSpace е предназначена за приложения, при които един шофьор извършва транспорт на дълги разстояния на територията на страната. Като опция се предлага и изпълнение с равен под в цялата кабина, при което вътрешната височина* е 1.97 m. Тази кабина, която е с над 100 литра по-голям обем и 70 литра по-голям капацитет на отделенията за вещи в сравнение с предишния модел, предлага най-доброто съотношение между аеродинамика и комфортни условия за почивка в транспорта на дълги разстояния на територията на една страна.
Кабината StreamSpace се предлага и с ширина 2500 mm и равен под – осигуряващ още по-голяма свобода на движение и повече пространство за багаж за приложения, свързани с международния транспорт на дълги разстояния. Във всички свои варианти, кабината StreamSpace помага да се постигне значително по-нисък разход на гориво, благодарение на нейното малко аеродинамично съпротивление.

ClassicSpace, BigSpace и GigaSpace

Кабината ClassicSpace е предназначена за регионален транспорт на дълги разстояния и е с ширина 2300 mm и тунел за двигател с височина 170 mm. Като опция се предлага и вариант с равен под.
Кабината BigSpace с равен под, 1.99 m вътрешна височина* и ширина 2500 mm е идеална за международен транспорт. Тя осигурява голяма свобода на движение и много място за багаж – цели 5700 литра интериорен обем и отделения за багаж с общ капацитет 890 литра.
Само кабината GigaSpace предлага повече обем и комфорт. Тя е предназначена за международен транспорт на дълги разстояния и е с багажни отделения с капацитет, който е достатъчен за двама шофьора. С по-голям интериорен обем (с 920 литра), повече място за багаж (с 50 литра) и вътрешна височина* 2.13 m тя не само изглежда по-просторна в сравнение с кабината Megaspace на Actros – има и много повече място за всичко, което трябва да се разположи в автомобила. Предлага се и широка гама допълнително оборудване за кабините на новия Actros – за да добавите индивидуалност и комфорт в зоните за работа и почивка.