The World of Driving Performance.

One Attitude. Your Choice.

Комбиниран разход на гориво: 17 - 6,9 л/100 км | комбинирани CO₂-емисии: 397 - 162 г/км | данни за емисиите<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на определения метод на измерване (§ 2 т. 5, 6, 6a лек автомобил-EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от колелата/гумите.</p>

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Адреналин, скорост и прецизност – ежедневие в AMG Driving Academy! Новата програма на събитията предлага всичко, за да възхити пърформанс ентусиастите. Насладете на разнообразни събития за обучение и стил на живот с очароващи автомобили на подбрани локации.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Адреналин, скорост и прецизност – ежедневие в AMG Driving Academy! Новата програма на събитията предлага всичко, за да възхити пърформанс ентусиастите. Насладете на разнообразни събития за обучение и стил на живот с очароващи автомобили на подбрани локации.

Изображението показва водач, който е устремен към своя Mercedes-AMG GT S.
Изображението показва нов участник в AMG Driving Academy.
Изображението ни представя програмата на събитията „AMG Winter Sporting“.
Изображението показва участник в AMG Driving Academy в автомобила.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Повторно гледане

AMG Driving Academy Ви предлага нещо повече от едно пътуване или програма: Вие ставате член на най-бързото семейство на света – общност от единомишленици, където можете да проявите Вашата страст към пърформанс и да споделите опит.

Както при нашите пърформанс автомобили, така и при събитията обръщаме максимално внимание на безопасността на всички участници и се грижим за сертифицирана неутрална атмосфера на нашите събития по шофиране за защита на следващите поколения.

Mercedes-AMG GT S: комбиниран разход на гориво: 9,6 – 9,4 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 224 – 219 г/км<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на определения метод на измерване (§ 2 т. 5, 6, 6a лек автомобил-EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от колелата/гумите.</p>

AMG Private Lounge.

Изображението показва първото впечатление от усещането-Ние в AMG Private Lounge.

AMG Private Lounge.

Станете член на AMG Private Lounge – нашата онлайн общност за мъже и жени водачи на AMG автомобили, които умеят да оценят майсторската прецизност и пърформанс на екстра класата на Mercedes‑AMG.

Членовете печелят от обмен на вътрешна информация, новини и атрактивни оферти. Осъществете контакт с единодушни AMG ентусиасти и се запознайте с марката AMG в кръга на AMG общността.

Customer Racing.

Изображението показва Mercedes-AMG GT4 на състезателното трасе.
Изображението показва участник от AMG Customer Racing програмата в автомобила.

Customer Racing.

Наред с формула 1 и DTM от няколко години трети диапазон решително допринася за големите успехи на Mercedes-AMG моторния спорт по състезателните трасета – международната Customer-Racing-програма.

Обхватна програма за клиентски спорт, която – точно както и автомобилите – постоянно се усъвършенства. Лайтмотивът е бърза и професионална помощ за екипите с цел да допринасят с техника, ноухау и човешка сила за възможно най-голям съвместен успех.

Обиколка на завода


Обиколка на завода.

В нашия завод в Афалтербах.

Обиколка на завода


Обиколка на завода.

В нашия завод в Афалтербах.

 • Общ преглед

  Изображението показва Mercedes-AMG студиото в Афалтербах.
  Изображението показва впечатление от Mercedes-AMG Performance Studio.

  Никъде няма да усетите толкова интензивно изключителния дух на AMG както при обиколка на завода чрез централата ни в Афалтербах. Компетентни сътрудници ще Ви представят същността на нашата компания, за да усетите непосредствено очарованието Mercedes-AMG.

  В рамките на обиколката на завода ще разгледате следните раздели:

  • Клиентски център: тук ще Ви покажем актуални автомобили и ще поясним с какво се отличава Mercedes-AMG.
  • AMG Performance Studio: научете по какъв начин чрез нашата ръчна изработка за индивидуализиране автомобилните мечти стават реалност.
  • Манифактура на двигателите: придружете нашите техници при монтажа на AMG V8-силово задвижване на принципа „One Man - One Engine“.

  Mercedes-AMG GT S комбиниран разход на гориво: 9,6-9,4 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 224-219 г/км.19<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на определения метод на измерване (§ 2 т. 5, 6, 6a лек автомобил-EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от колелата/гумите.</p>
  Mercedes-AMG A 45: комбиниран разход на гориво: 7,3 – 6,9 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 171 - 162 г/км<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на определения метод на измерване (§ 2 т. 5, 6, 6a лек автомобил-EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от колелата/гумите.</p>

 • Информации

  Изображението показва впечатление от Mercedes-AMG манифактура за двигатели.

  Сервизна информация:

  • Нашите индивидуални обиколки са възможни от понеделник до петък във времето от 8 до 16 часа.
  • Планирайте за Вашето посещение от час и половина до два часа.

  Допълнителна информация ще получите от Вашия дилър.