Готови за вълнуващи дни. И нощи.

Проправете си път извън рутината и открийте нови маршрути. Насладете се на независимостта с V-класата и Marco Polo.

V-класа и Marco Polo


Изпълнени с още повече живот.

V-класа и Marco Polo


Изпълнени с още повече живот.

Marco Polo Outdoor
Mercedes-Benz V-класа & Marco Polo: изпълнени с още повече живот
Повторно гледане

През почивните дни Ви очаква нещо повече. V-класата и Marco Polo доставят удоволствие от свободното време при пътуване и не се спират пред най-уникалните цели.

Приключение в пълен размер.

Пътуване с V-класата.

Приключение в пълен размер.

Винаги по следите на приключението – без значение дали в джунглата на големия град или на открито сред природата. V-класата предлага достатъчно място за приятелите и семейството. Тя доказва своето величие не само с просторното купе, но и със стилен екстериор. Истинско явление сред просторните лимузини. И тъй като едно ново изживяване би могло да Ви очаква още на следващия завой, V-класата убеждава с ефективно удоволствие от шофирането и динамичен спортен характер за до осем пътника. Така животът се превръща в преживяване.

Следваща спирка: сън за красота.

Пътуване с Marco Polo.

Следваща спирка: сън за красота.

Стилният ъпгрейд за диви приключения в свободното време: Marco Polo. Защото дори след наситен с преживявания ден кемперът не спира още дълго време. За миг той предлага на до четири лица комфортно място за спане и благодарение на висококачественото оборудване веднага създава уютна атмосфера. Отваря се не само повдигащият се покрив, но и приключенското сърце. Обмисленият интериор в Marco Polo среща необуздания дух на свободата и с висококачествения комфорт на лек автомобил подтиква към нови приключения. Толкова стилна може да бъде независимостта.