Новата G-класа.

По-силен от времето.

Преди много време инженерите в Грац разработиха един напълно нов вид ДНК. ДНК на високопроходим автомобил – със статус на икона, солиден и почти неразрушим. Те разработиха части, чиито функции изпълняват своето предназначение непроменени и до днес. Компоненти, които изградиха собствен характер през поколенията. Който вярва, че новата G-класа е в своя елемент само по пресечен терен, той е много заблуден. На пътя бързо става ясно, че високопроходимият автомобил не прави компромиси. На път динамиката и комфортът достигат едно съвсем ново ниво и носят удоволствие от шофирането в сфери, с които водачът на G-класата отдавна е свикнал по пресечен терен.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLA.

Най-спортният оffroad автомобил от своята класа.

Поема по нови пътища, извън постоянните маршрути и на непознат терен: по отношение на любопитството и страстта към приключения GLA е истински оffroad автомобил. От друга страна динамичните линии на дизайна излъчват чист стремеж за движение напред, почти като Sportcoupé. Това прави GLA чиста проба кросоувър. Градът е неговият естествен терен. От там започва всяко приключение, в което се впускате. Добре дошли в GLA.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLC.

Интелигентната връзка на функционалност и маневреност.

GLC е надежден и изтънчен спътник във всички житейски ситуации – и винаги осигурява спортен външен вид. Неговото пространство e авторитетно, новите Mercedes-Benz Intelligent Drive технологии гарантират висша степен на безопасност. Дали със семейството на голямо пътуване или с приятели на голямо приключение – в GLC Ви очаква голяма свобода. Открийте един от най-прогресивните SUV автомобили от тази класа.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLE.

All kinds of strength.

С опционално предлагащата се хидравлична High-End ходова част и революционната система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) новият GLE рисува новия облик на SUV. По-интелигентен, по-внимателен и по-съобразителен от всякога.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLS.

Безгранично суверенен.

С времето, с успеха, с опита целите не стават по-малко. Само пътят става по-хубав. Особено с GLS, SUV автомобилът на S-класата. Спокойствие и непринуденост? Досега не сте ги изживявали в тази форма. Сила? Достатъчна по всяко време. Граници? Не познаваме такива. Комфорт, съотношения на седалките, опции за оборудване – естествено, GLS е създаден за дълго пътуване без напрежение. В GLS ще се почувствате като у дома си и извън пътя.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС