Новата A-класа Limousine.

Първата A-класа с 3-Box дизайн.

Още като малки деца сме рисували автомобили с така наречения 3-Box-дизайн. С новата A-класа Limousine отново започваме да мечтаем за това. Силуетът е толкова динамичен и заедно с това непреходно елегантен. Новата A-класа Limousine с MBUX (Mercedes-Benz User Experience) и спортен 3-Box дизайн.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Новата A-класа.

Хей Mercedes.

Познато ли ви е това? Срещате някого и имате чувството, че винаги сте го познавали. Така е и с новата A-класа. Вие сте заедно на път едва от няколко дни и тя познава Вашите особености, Вашите настроения, какво харесвате най-много и какво - не. Почти по-добре, отколкото Вие самите. Вие и новата A-класа внезапно ставате едно. Така Вие винаги можете да сте себе си.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Новата C-класа Limousine.

Класическа лимузина, интерпретирана вдъхновяващо динамично.

Не за да бъде по-добра от другите. А за да бъде по-добра, отколкото е самата тя. Това има значение. В спорта, както и на пътя. C-класата е известна със своите перфектни пропорции, със своя комфорт, със своето качество и със своя стремеж да надминава себе си всеки ден, при всяко пътуване.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

E-класа Limousine.

Символ за пътен комфорт и безопасност.

Е-класа Limousine е убедителен резултат от новата Mercedes-Benz философия на дизайна. Тя въплъщава модерен стил и изтънчен спортен характер както никоя друга лимузина от висок клас. Нейните технологии Mercedes-Benz Intelligent Drive осезаемо разтоварват водача и осигуряват комфорт и безопасност, които са изключителни за една лимузина – и съвсем типични за една E-класа.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

S-класа Limousine.

Новият бизнес-комфорт.

S-класа Limousine означава ефективност и комфорт. Така например тя се грижи за телесното и душевно благополучие на своите пътници. С комфортни системи, които по желание Ви витализират или релаксират. И асистиращи системи, които осигуряват безупречна безопасност и улесняват водача по-активно от всякога.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Mercedes-Maybach S-класа Limousine.

Върхът на луксозните автомобили.

Mercedes-Maybach S-класа Limousine обединява традиционна елегантност с най-голям лукс. Величественият външен вид подчертава тези предпоставки от всяка перспектива. В купето Ви посреща усещане за обширно пространство и архитектура, която е едновременно мултифункционална работна среда и ексклузивен салон. С всичкия възможен комфорт, който очаквате като пътник от първа класа. Вашият водач е отлично подпомогнат от най-модерните асистиращи системи.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС