Новата S-класа Limousine.

Новият бизнес-комфорт.

Новата S-класа Limousine е автомобилен мащаб за ефективност и комфорт – всеобхватните нововъведения я превръщат в лидер в премиум сегмента. Така например тя се грижи за телесното и душевно благополучие на своите пътници. С комфортни системи, които по желание Ви витализират или релаксират. И асистиращи системи, които имат очи навсякъде, за да разтоварят водача още по-ефективно. За безупречна безопасност по всички маршрути.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Новата S-класа Coupé.

Дизайн – прелестта на вълнението.

Новата S-класа Coupé задава мащаби в сегмента на луксозните автомобили. При това най-новото поколение на тези автомобили-мечта въодушевяват с възхитителен мощен външен вид в екстериора и стилен, неподражаем дизайн в луксозното купе.

Новата S-класа Cabriolet

Шофиране без покрив – почивка за сетивата.

Топъл въздух, приятна слънчева светлина, неустоимо мека кожа и блестящ пианолак. Чувствена яснота на дизайна. При шофирането на новата S-класа Cabriolet ще изпитате истинско опиянение. Не бихте могли да пътувате под открито небе по-комфортно, луксозно и интелигентно.

Mercedes-Maybach S-класа Limousine.

Върхът на луксозните автомобили.

Новата Mercedes-Maybach S-класа Limousine обединява традиционна елегантност с най-голям лукс. Нейният величествен външен вид подчертава тези предпоставки от всяка перспектива. В купето Ви посрещат усещане за обширно пространство и архитектура, която е едновременно мултифункционална работна среда и ексклузивен салон. С всичкия възможен комфорт, който очаквате като пътник от първа класа. Вашият водач е оптимално подпомогнат от най-модерните асистиращи системи.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС