C-класа Cabriolet.

Удоволствие от шофирането под открито небе 365 дни в годината.

В C-класа Cabriolet лятото пътува с Вас – през всеки сезон. За това се грижат интелигентните характеристики на кабриолета и напълно автоматичния гюрук, който може да бъде отварян или затварян при скорост от до 50 км/ч. Бъдете готови за интензивно удоволствие от шофирането, обгърнати от вълнуващата комбинация от спортен характер и стил на живот.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Новата E-класа Cabriolet.

Отворена за интензивно удоволствие.

Комфорт и лукс под открито небе: новата E-класа Cabriolet следва най-добрите традиции на отворените кабриолети с класически гюрук. Тя обединява изчистен, чувствен дизайн с най-модерна техника и голям комфорт при пътуване на дълги разстояния за четири лица. Насладете се на спортно-луксозно удоволствие от шофирането и максимум Open-Air удоволствие.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

S-класа Cabriolet

Връща удивлението.

Каква стойност има свободата? S-класа Cabriolet доказва: най-високата. Един Мерцедес, който култивира шофирането по неописуем начин. Толкова стилно, толкова луксозно, че широко се отваря не само гюрукът, но и очите и сърцето на истинските автомобилни ентусиасти. Отделете време. Оставете всичко друго да отпадне и се насладете с всички сетива на очарователната пътна динамика на нашите най-комфортни кабриолети.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Новата S-класа Cabriolet

Шофиране без покрив – почивка за сетивата.

Топъл въздух, приятна слънчева светлина, неустоимо мека кожа и блестящ пианолак. Чувствена яснота на дизайна. При шофирането на новата S-класа Cabriolet ще изпитате истинско опиянение. Не бихте могли да пътувате под открито небе по-комфортно, луксозно и интелигентно.

SL.

Легендарна традиция на спортните автомобили.

SL – почти няма инициали, които да предизвикват повече еуфория. Ще ви заразят иконографският дизайн, модерният лукс и спортният характер, празнуващи под открито небе. С най-новата технология на ходовата част ние пренесохме динамично в настоящето легендарния спортен характер на SL. За изключително удоволствие от шофирането и най-високи стандарти за безопасност и комфорт. Релаксиращ круиз или спортна динамика в завоите – изживявайте всяко пътуване сякаш Ви е за пръв път.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

SLC.

Кара въздуха да вибрира.

Експресивен дизайн. Максимални резултати. Вълнуващ звук на двигателя. И електрохидравлично управляем вариопокрив, който се отваря или затваря за по-малко от 20 секунди. Така SLC свързва несравнимото удоволствие от шофирането на Roadster с ежедневната практичност и с високия комфорт без шум на Coupé. По всяко време готов за още по-интензивно удоволствие от шофирането. И Вие задавате темпото.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Mercedes-AMG GT Roadster.

Интензивност с най-добра форма.

Mercedes-AMG GT Roadster е перфектна симбиоза от типичен AMG Driving Performance и неограничено удоволствие от шофирането без покрив. С пропорции на класически спортен автомобил и нова решетка AMG Panamericana той влиза право в сърцето. Висококачественият интериор пресъздава атмосферата на спортния автомобилизъм. И когато мекият покрив се отвори само за единадесет секунди, изживявате чистата, нефилтрирана сила на V8 с всички сетива. Има ли по-добра причина да шофирате без покрив?

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС