C-класа Limousine с EQ Power.

Изтънчен спортен характер.

Поставете нови изисквания. Запознайте се с неподражаемата култура на движение. С-класа Limousine с Plug-in хибридно задвижване свързва безграничното удоволствие от шофирането с оптимална ефективност и изключителен комфорт. Нейният електродвигател с 60 kW и 340 Nm осигурява допълнителен плюс към мощността при ускоряване и движи автомобила в града съвсем самостоятелно на разстояние до 31 километра.

Потребление на електроенергия на C-класа 350 e Limousine в комбиниран тест-цикъл:

13,2-11,0 kWч/100км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбиниран разход на гориво: 2,4-2,1 л/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбинирани CO₂-емисии: 54-48 г/км<p>Посочените стойности за разход на гориво и CO2-емисии бяха определени съгласно зададените методи за измерване (§2 т. 5, 6, 6a Наредба за изискванията за етикетиране на леки автомобили EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили.</p>.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

C-класа T-модел с EQ Power.

Повече свобода и гъвкавост.

Mercedes-Benz C-класа T-модел с EQ Power предлага повече свобода за Вашите желания – и едно несравнимо усещане по време на шофирането. Plug-in хибридната технология позволява оптимална ефективност и впечатляваща динамика. И всичко това с типичната за C-класата ежедневна практичност и неподозиран комфорт. Впечатляващият за Plug-in хибридите обем на товарното отделение от 350 литра може да се съгласува удобно с Вашите индивидуални транспортни задачи. Наслаждавайте се на специален лукс: повече пространство за Вашия живот.

Потребление на електроенергия на C-класа 350 e T-модел в комбиниран тест-цикъл:
13,8 - 11,7 kWч/100км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбиниран разход на гориво: 2,4-2,1 л/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>;
комбинирани CO₂-емисии: 55-49 г/км<p>Посочените стойности за разход на гориво и CO2-емисии бяха определени съгласно зададените методи за измерване (§2 т. 5, 6, 6a Наредба за изискванията за етикетиране на леки автомобили EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили.</p>.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Е-класа Limousine с EQ Power.

Символ за пътен комфорт и безопасност.

Първата E-класа с Plug-in хибридна технология: E 350 e обединява впечатляващо маневрен пробег с локално шофиране с нулеви емисии. Със своята комбинирана задвижваща система от двигател с вътрешно горене и електродвигател тя е новатор от своята автомобилна класа. Нейните технологии Mercedes-Benz Intelligent Drive понижават разхода, освезаемо разтоварват водача и осигуряват комфорт и безопасност, които са изключителни за една лимузина – и съвсем типични за E-класата.

Потребление на електроенергия на E-класа 350 e в комбиниран тест-цикъл:
14,0-11,5 kWч/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбиниран разход на гориво: 2,5-2,1 л/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>;
комбинирани CO₂-емисии: 57-49 г/км<p>Посочените стойности за разход на гориво и CO2-емисии бяха определени съгласно зададените методи за измерване (§2 т. 5, 6, 6a Наредба за изискванията за етикетиране на леки автомобили EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили.</p>.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLC SUV с EQ Power.

Интелигентната връзка на функционалност и маневреност.

GLC 350 e 4MATIC постига най-доброто по отношение на задвижването: сила, спокойствие и екстремна ефективност Задвижващата система комбинира динамично удоволствие от шофирането с много нисък разход на гориво и локално шофиране с нулеви емисии. Неговото пространство e авторитетно, новите Mercedes-Benz Intelligent Drive технологии гарантират висша степен на безопасност. На дълго пътешествие със семейството или при кратко пътуване – в GLC Ви очаква голяма свобода.

Потребление на електроенергия на GLC 350 e 4MATIC в комбиниран тест-цикъл:
15,2 – 13,9 kWч/100км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбиниран разход на гориво: 2,7-2,5 л/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>;

комбинирани CO₂-емисии: 64-59 г/км<p>Посочените стойности за разход на гориво и CO2-емисии бяха определени съгласно зададените методи за измерване (§2 т. 5, 6, 6a Наредба за изискванията за етикетиране на леки автомобили EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили.</p>.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLC Coupé с EQ Power.

Стилът на живот може да бъде толкова спортен и ефективен.

Plug-in хибридът GLC 350 e 4MATIC Coupé комбинира маневрена пътна динамика с икономичен разход на едно напълно ново ниво. Като характерно и експресивно купе, той стои въздействащо на сцената с широката си периферия и високия бордови кант. На пътя подкупва с необичайно динамично управление и спортен характер. При това GLC Coupé е неограничено пригоден за ежедневието с обширно пространство и променлива допълнителна ниша. Един автомобил, направен за Вас.

Потребление на електроенергия на GLC 350 e 4MATIC Coupé в комбиниран тест-цикъл:
15,2-13,9 kWч/100км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбиниран разход на гориво: 2,7-2,5 л/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>;
комбинирани CO₂-емисии: 64-59 г/км<p>Посочените стойности за разход на гориво и CO2-емисии бяха определени съгласно зададените методи за измерване (§2 т. 5, 6, 6a Наредба за изискванията за етикетиране на леки автомобили EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили.</p>.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

GLE SUV с EQ Power.

Да вдишаш свободата Да излъчваш свобода.

Динамика. Утвърждаваща сила. Ефективност. Този, който обединява в себе си тези качества, се изправя суверенно срещу всяко предизвикателство. На пътя или извън него – GLE е създаден за всички, които не просто следват пътя. И по отношение на задвижването той не просто следва утъпканите пътища: той комбинира интелигентно предимствата на електрическия двигател и двигателя с вътрешно горене. За особено ефективно шофиране или за допълнителен тласък на въртящия момент е създадена Boost-функцията - например при изпреварване.

Потребление на електроенергия на GLE 500 e 4MATIC в комбиниран тест-цикъл:
18,0-16,7 kWч/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>; комбиниран разход на гориво: 3,7-3,3 л/100 км<p>В реален режим на движение може да има отклонения в сравнение със сертифицираните стандартни стойности. Реалните стойности се влияят от множество индивидуални фактори, напр. индивидуален стил на шофиране, условия на околната среда и отсечката.</p>;
комбинирани CO₂-емисии: 84-78 г/км<p>Посочените стойности за разход на гориво и CO2-емисии бяха определени съгласно зададените методи за измерване (§2 т. 5, 6, 6a Наредба за изискванията за етикетиране на леки автомобили EnVKV във валидната към момента версия). Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили.</p>.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС