Новият Mercedes-Benz V-класа.

Make your move.

Ние си запазваме правото да променяме предоставените на този сайт данни, по-специално типовете модели, конструкции, характеристики, технически данни, цени. Показваните данни може да не са актуални. Изложените на уебсайта снимки рисунки и чертежи са с илюстративна цел, показаните стойности са ориентировъчни, т.е. не следва да се третират като обвързващо предложение.

Автомобилна концепция


Автомобилна концепция.

С Mercedes-Benz V-класа семействата пътуват още по-спокойно, почитателите на приключенията в свободното време се наслаждават още по-интензивно на всеки миг, а пътниците, ползващи услуги за превоз, достигат до своите цели още по-удобно и стилно, както никога досега.

Автомобилна концепция


Автомобилна концепция.

С Mercedes-Benz V-класа семействата пътуват още по-спокойно, почитателите на приключенията в свободното време се наслаждават още по-интензивно на всеки миг, а пътниците, ползващи услуги за превоз, достигат до своите цели още по-удобно и стилно, както никога досега.

Съжаляваме, но вашето устройство не поддържа тази функция.

Съжаляваме, но вашето устройство не поддържа тази функция.

Моля, опитайте завъртите устройството, за да активирате режим Landscape. Или използвайте устройство с по-висока резолюция.

Пълна с живот.

Където животът протича така: Mercedes-Benz V-класата е тук – и има всичко.
Изображението показва семеен излет с три деца и техния баща.
Close
Рекламният спот на Mercedes-Benz V-класа е пълен с живот: запознайте се с наситения със събития уикенд на едно семейство.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Повторно гледане
За всички, които имат големи планове.
Mercedes-Benz V-класа Ви предлага много места, подходящи за всякакви житейски ситуации. Без значение, дали трябва да вземете с Вас една безстрашна футболистка и нейната екипировка, планирате велопоход или почивка за каране на сърф със семейството: с Mercedes-Benz V-класа Вие сте подготвени за почти всякакви ситуации – и превръщате живота си в преживяване.
Изображението показва Mercedes-Benz V-класа с отворено задно стъкло, която майка и дъщеря натоварват с багаж.

Води семействата удобно към целта.

В Mercedes-Benz V-класа можете да пътувате безопасно, комфортно и ексклузивно.
Изображението показва странична снимка в близък план на Mercedes-Benz V-класа с три деца на задните седалки и майката на волана.
Close
Право към удоволствието.
Пътят към целта на Вашите мечти минава през V-класата. Дали към планината или морето, с V-класата пътниците и оборудването могат да бъдат транспортирани навсякъде безопасно и удобно. Напред към следващия турнир в пълна екипировка? Няма проблем. V-класата може да се превърне и в автобус за отбора. На семейна почивка с деца заедно с техните играчки и плюшени животни? Във V-класата всички намират своето уютно място за игра. Променливата пространствена концепция предлага до 8 места – и допълнително място за багаж.
Изображението показва пространствената концепция на Mercedes-Benz V-класа отгоре с място за 8 лица.
Динамично движение в завой на Mercedes-Benz V-класа с линия на оборудване AVANTGARDE с пакет AVANTGARDE Sport Exterieur.

Толкова ценна, колкото и времето със семейството: V-класа с две плъзгащи се врати.

Със сигурност най-добрите гледки.

Mercedes-Benz V-класа. Можете да разчитате на това.
Изображението показва човек с дъска за воден спорт, който носи своята дъска в ръка, разхождайки се по плажа.
Close
Повече удоволствие, повече безопасност.
По нови, изпълнени с предизвикателства отсечки към следващата ваканция. По ветровити маршрути към плажа. Или отправяйки се доволно обратно към дома след вълнуващи дейности – има много причини, заради които V-класата е подходящият партньор за Вашето семейство. Със своите многобройни асистиращи системи V-класата може да Ви подпомогне в най-различни ситуации. Например серийният асистент при страничен вятър помага да се предотврати изместването от пътната лента при поривист страничен вятър. Защото искате да сте сигурни, че във всички приключения, които планирате, Вашето семейство ще бъде в добри ръце.
Изображението показва в близък план арматурното табло на Mercedes-Benz V-класа и активиран асистент при страничен вятър.
Много означава безопасно.
В Mercedes-Benz V-класа човек се чувства отменен по най-добрия начин. Това не е учудващо, защото интегралната концепция за безопасност с многобройни асистиращи системи може да Ви подпомогне най-добре по време на шофиране. Акцент е пакет Пътни асистенти: интелигентна комбинация от четири системи за асистиране и безопасност, които облекчават водача и осигуряват повече безопасност.
Изображението показва в близък план арматурното табло на Mercedes-Benz V-класа с активиран пътен асистент и система за безопасност.

Доближава Ви до Вашите цели.

Mercedes-Benz V-класа. Новата величина в бизнеса.
Изображението показва в близък план жена на волана и мъж на седалката на спътника в Mercedes-Benz V-класа.
Close
Заслужен успех.
Не само за създаване на настроение преди вечерното събитие: V-класата въодушевява с нейния ултимативен съраунд звук. Перфектно съчетани помежду си системи от усилватели и високоговорители на Burmester® Burmester® съраунд озвучителна система се предлага опционално за V-класата и V-класа AVANTGARDE, както и серийно за V-класа EXCLUSIVE. със своите 15 високоговорителя достигат максимална ефективност. За да бъдете запленени от това звучене, не е необходимо да композирате симфонии. За да се уверите, че заради по-силно въодушевление комуникацията в Mercedes-Benz V-класа няма да бъде преустановена, разговорите между водача и спътника се предават отпред назад чрез интегриран микрофон – кристално ясно и със силен звук.
Изображението показва в близък план Burmester® съраунд озвучителна система в Mercedes-Benz V-класа.
За всички, които са отдадени на своята професия.
Хората с изключителна професия често гледат на нея като на призвание. Те знаят: успехът не се измерва в часове. Като член на класически ансамбъл например човек репетира цял ден, но и след залез слънце чувства своята огромна радост. Преди всичко тогава, когато седи в Mercedes-Benz V-класа. Тук в стилната атомосфера може да бъде посрещнато всичко, което прави вечерта специална: известното сопрано или звездния музикант с неговия инструмент.

Винаги уверен външен вид.

За професионалния успех е полезно да можеш да разчиташ на верен спътник. Особено, когато той, както и V-класата е изключително мобилен.
Създаващата атмосфера вечерна снимка показва една жена, която слиза през плъзгащата се врата на Mercedes-Benz V-класа.
Close
Задушевната нощна снимка показва Mercedes-Benz V-класа с отворена плъзгаща се врата.

Гостоприемна: Mercedes-Benz V-класа с 2 плъзгащи се врати.

Когато комфортът и елегантността са обединени в система.
Така комфортно, както човек постига своите цели с Mercedes-Benz V-класа, така елегантно функционира и товаренето и разтоварването: отделно отварящото се задно стъкло позволява механично отваряне и затваряне – независимо от задния капак.
Изображението показва Mercedes-Benz V-класа с отворено задно стъкло.

Стилно пътуване, приятно пристигане.

Mercedes-Benz V-класа. Послание за добър вкус.
Въздействащо инсцениране на Mercedes-Benz V-класа в линия на оборудване EXCLUSIVE.
Close
Купето на Mercedes-Benz V-класа в линия на оборудване EXCLUSIVE излъчва високото качество на VIP-салон.

Превръща купето във VIP-салон. Линия на оборудване EXCLUSIVE.

Ексклузивност във всички детайли.
Който се развива добре професионално, би искал да има и подходящата атмосфера за това. Mercedes-Benz V-класа в линия на оборудване EXCLUSIVE отговаря на това изискване: тя интерпретира темата лукс по вълнуващ нов начин. Специални акценти са декоративните елементи в полирана оптика алуминий. А панорамният плъзгащ се люк предлага ценна допълнителна полза: впечатленията от непосредствената заобикаляща среда могат да въздействат на пътниците – и служат като източник на вдъхновение. Един от най-впечатляващите примери за това е – с всички негови оттенъци и игри на цветове – вечерното небе.
Изображението показва изглед на предната част и страничен изглед на Mercedes-Benz V-класа от птичи поглед.

По следите на приключението.

Mercedes-Benz V-класа. Пътят оживява.
Динамично движение в завой на Mercedes-Benz V-класа с багажна кутия на покрива и натоварен заден багажник за велосипеди – на път към нови приключения.
Close
Изображението показва Mercedes-Benz V-класа със заден багажник за велосипеди, който може да бъде натоварен с до 4 велосипеда за всяко ново приключение.

За приключение на 2 колела: заден багажник за велосипеди за до 4 велосипеда.

Кутията за всички случаи.
Когато някой се отправя на пътешествие, той има и нещо за разказване – а често и нещо за транспортиране. С Mercedes-Benz багажна кутия на покрива 400 няма проблем: тя предлага до 400 литра обем – и може да поеме до 75 кг багаж. С нея всичко в истинския смисъл на думата е вътре. Практично: кутията се монтира лесно и сигурно върху рейките на покрива, които от своя страна се закрепват безпроблемно на покрива на Mercedes-Benz V-класа. Багажната кутия на покрива е сполучлива във всяко отношение . И сякаш създадена за следващото приключение.
Изображението показва Mercedes-Benz V-класа с багажна кутия на покрива, която предлага до 400 литра обем за следващото приключение.
Always on the road.
Историята на динамичния живот започва с качването в Mercedes-Benz V-класа. И може да продължи дори и след като слънцето залезе. За това са отговорни факторът на полезност и емоционаният фактор на V-класата, които се дължат на нейния размер, вариативност и функционалност: от екипировката за бягане до целия асортимент на състезателния велосипед намира тук своето място – което въодушевява не само успешния състезател по триатлон. Едновременно с това пътуването винаги е спокойно и безопасно, което позволява да се радвате на нови преживявания. Защото още зад следващия завой би могло да Ви очаква ново приключение.

Винаги постигате нови цели.

Mercedes-Benz V-класа. Когато животът се превръща в преживяване.
Изображението показва Mercedes-Benz V-класа на плажа и две жени, които искат да натоварят своите състезателни велосипеди.
Close
Когато пътувате без напрежение, пристигате по-добре.
Мултимедийната система COMAND Online COMAND Online се предлага опционално за V-класата и V-класа AVANTGARDE. За V-Klasse EXCLUSIVE се включва в серийния обем. За да можете да ползвате всички функции на COMAND Online, е необходим Bluetooth® пригоден мобилен телефон, съотв. смартфон с опция за данни. подпомага водача, за да пристигне безопасно и без напрежение до целта. Бързата навигация с твърд диск позволява динамично водене към целта – в реално време и с отчитане на актуалната информация за трафика. COMAND Online представя нагледно тези данни с топографски 3-D-карти. За допълнителен комфорт се грижат инструментите за забавление и комуникация на COMAND Online: интернет браузър, Central Media Display, интегриран 80 GB твърд диск и DVD устройство почти Ви карат да забравите, че пътувате – и че не сте във всекидневната у дома.
Изображението показва в близък план мултимедийната система COMAND Online с по-бърза навигация с твърд диск.
Особено ценна при трудни пътни условия.
С постоянното задвижване на всички колела 4MATIC[1] V-класата се придвижва по-добре при трудни пътни условия. Благодарение на доброто сцепление то повишава пътната динамика и подобрява пътното поведение. Разпределението на силата между предния и задния мост се извършва в съотношение 45 : 55. По хлъзгав терен колелата с недостатъчно сцепление могат да бъдат спрени с помощта на електронната система за контрол на сцеплението 4ETS. Едновременно с това задвижващия момент се предава на колелата с добро сцепление. Тъй като височината на автомобила не се променя със задвижването на всички колела, с V-класата с 4MATIC могат да бъдат използвани обичайните гаражи, закрити паркинги, подземни гаражи и автомивки.
Изображението показва детайлна снимка на 4MATIC надпис върху Mercedes-Benz V-класа.
[1] Предлага се опционално като V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC и V 250 d 4MATIC, само в комбинация с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS. V 200 d 4MATIC с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS. Разход на гориво градско/извънградско/комбиниран: 8,6/6,9/7,5 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 199 г/км; клас ефективност: C.V 220 d 4MATIC с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS. Разход на гориво градско/извънградско/комбиниран: 8,6/6,9/7,5 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 199 г/км; клас ефективност: C.V 250 d 4MATIC с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS. Разход на гориво градско/извънградско/комбиниран: 9,0/6,7/7,5 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 199 г/км; клас ефективност: C. [*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и официалните специфични CO2-емисии на новите леки автомобили можете да получите от „Указание за разхода на гориво, CO2-емисиите и потреблението на електроенергия на новите леки автомобили“, което се предлага безплатно във всички търговски обекти и в DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Напречният разрез на Mercedes-Benz V-класа показва вариант с 2 единични седалки и натоварено колело в задната част на купето отгоре.

И за спътници с колела: променливи конфигурации на седалките.

Победители сред свои.

Mercedes-Benz V-класа. И Вашият живот прави голямо впечатление.
Изображението показва 2 силни жени по време на тренировка с велосипед и Mercedes-Benz V-класа на фона на плаж.
Close
Във видеото Себастиан Кийнле и Аня Беранек участват в колоездачна напревара със своите колела и Mercedes-Benz V-класа, а Себастиан Кийнле спира в бокса.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Повторно гледане
Предизвикателствата са един добър двигател.
За силните участнички в IRONMAN Аня Беранек и Кайса Лехтонен важи: колкото по-амбициозна е задачата, толкова по-интензивен е опитът. За нея състоянието на покой не е опция. Mercedes-Benz V-класата отлично подхожда на това кредо. Тя подкрепя силните жени при постигането на нови и нови цели и преодоляването на граници – като верен придружител в тренировъчните фази и по време на състезанията. Таак силните жени могат да работят като успешнен екип. И да се отдадат на стила на живот в триатлона на и извън пътя.
Изображението показва Аня Беранек и Кайса Лехтонен в Mercedes-Benz V-класа.

V 220 d с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS. Разход на гориво градско/извънградско/комбиниран: 7,3/6,4/6,8 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 179 г/км; клас ефективност: B. [1][*]

V 250 d с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS. Разход на гориво градско/извънградско/комбиниран: 7,1/6,6/6,8 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 179 г/км; клас ефективност: B. [1][*]

[1] Посочените стойности са определени съгласно зададения метод за измерване. Става дума за „NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 № 1 Регламент за изпълнение (EС) 2017/1153. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от избраното специално оборудване.[*] Допълнителна информация за официалния разход на гориво и официалните специфични CO2-емисии на новите леки автомобили можете да получите от „Указание за разхода на гориво, CO2-емисиите и потреблението на електроенергия на новите леки автомобили“, което се предлага безплатно във всички търговски обекти и в DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Акценти


Акценти.

Научете за вариативността на V-класата.

Многостранната концепция за вътрешното пространство превръща Mercedes-Benz V-класа в комфортна просторна лимузина с различни възможности. Щедро оформеният интериор е образец за ергономичност, функционалност и дизайн.

Акценти


Акценти.

Научете за вариативността на V-класата.

Многостранната концепция за вътрешното пространство превръща Mercedes-Benz V-класа в комфортна просторна лимузина с различни възможности. Щедро оформеният интериор е образец за ергономичност, функционалност и дизайн.

Изображението показва оптично, хаптично и ергономично очароващия кокпит на Mercedes-Benz V-класа.
Изображението показва оптично, хаптично и ергономично очароващия кокпит на Mercedes-Benz V-класа

Комфортно пространство.

Преживяване за всички сетива – оптично, хаптично и ергономично. Ексклузивни детайли като мултимедиен дисплей с висококачествена стъклена повърхност подчертават високото качество.

Изображението показва ексклузивния кокпит на Mercedes-Benz V-класа в дизайн със завършени форми и избор на първокласни материали.

Просторен кокпит.

Купето разполага с дизайн на кокпита със завършени форми и първокласни материали. Панорамният плъзгащ се люкПанорамният плъзгащ се люк се предлага опционално. Влиза в обема на оборудване на V-класа EXCLUSIVE. Ви глези с повече светлина и въздух.

Изображението показва снимка на задната част с 4 комфортни единични седалки и отворена плъзгаща се врата.

Феноменално оформено пространство.

V-класата транспортира до 8 лица и много багаж. Серийно в задната част на купето са разположени 4 комфортни единични седалкиПри желание се предлага като опция., които могат да бъдат лесно демонтирани по всяко време.

Изображението показва Mercedes-Benz V-класа с отворен гюрук и плъзгаща се врата.

Пространство за гъвкавост.

Практично при тесни пътни условия: плъзгащата се врата от лявата страна на автомобилаПлъзгащата се врата отляво е опционална за V-класата, както и серийна за V-класа AVANTGARDE и V-класа EXCLUSIVE.предлага допълнителен достъп при товарене и разтоварване, съответно при качване и слизане.

Изображението показва Mercedes-Benz V-класа в кавансит синьо с отделно отварящо се задно стъкло.

Товарно отделение мечта.

Mercedes-Benz V-класа предлага интелигентна концепция за вътрешното пространство и много идеи за безпроблемно товарене и разтоварване, например отделно отварящото се задно стъкло Отделно отварящото се задно стъкло се предлага опционално за V-класата и е серийно за V-класа AVANTGARDE и V-класа EXCLUSIVE..


Научете повече за променливата пространствена концепция.

V-класата е разработена за радостите и предизвикателствата в живота. С променливата пространствена концепция в купето тя доказва своето истинско величие.


Научете повече за променливата пространствена концепция.

V-класата е разработена за радостите и предизвикателствата в живота. С променливата пространствена концепция в купето тя доказва своето истинско величие.

Концепция за вътрешното пространство


Интелигентната концепция за вътрешното пространство.

Пространството никога не било толкова гъвкаво, както във V-класата.

Концепция за вътрешното пространство


Интелигентната концепция за вътрешното пространство.

Пространството никога не било толкова гъвкаво, както във V-класата.

Напречният разрез на Mercedes-Benz V-класа показва двете 3-местни седалки в автомобила отгоре.
Напречният разрез на Mercedes-Benz V-класа показва 3-местна седалка и място за багаж и обемист багаж отгоре.
Напречният разрез на Mercedes-Benz V-класа показва вариант с 2 единични седалки и натоварено колело в задната част на купето отгоре.
Напречният разрез на Mercedes-Benz V-класа показва модулната концепция на седалките на Mercedes-Benz V-класа с отделни седалки и 3-местна седалка отгоре.
Напречният разрез на Mercedes-Benz V-класа показва Vis-à-vis-разположението на задните седалки и сгъваема маса отгоре.
Изображението показва задната част на Mercedes-Benz V-класа с отворен заден капак и поглед към защитата за багажа и пътниците като мрежа.

Дължини на конструкцията


Mercedes-Benz V-класа се предлага в 3 различни дължини на автомобила.

Изработена по размер според Вашите потребности: V-класата в дължини на автомобила компактна, дълга или екстра дълга.

Дължини на конструкцията


Mercedes-Benz V-класа се предлага в 3 различни дължини на автомобила.

Изработена по размер според Вашите потребности: V-класата в дължини на автомобила компактна, дълга или екстра дълга.

 • Компактна

  Изображението показва компактната версия на Mercedes-Benz V-класа странично.

  Дължина на автомобила

  4,895 м

  Височина на автомобила: 1,88 м. Подходяща за почти всеки подземен гараж!

  Обем на багажника

  610 л

  при максимум 8 места.

 • Дълга

  Изображението показва дългата версия на Mercedes-Benz V-класа странично.

  Дължина на автомобила

  5,14 м

  Височина на автомобила: 1,88 м. Подходяща за почти всеки подземен гараж!

  Обем на багажника

  1.030 л

  при максимум 8 места.

 • Екстра дълга

  Изображението показва страничен изглед на Mercedes-Benz V-класа в екстра дълга версия.

  Дължина на автомобила

  5,37 м

  Височина на автомобила: 1,88 м. Подходяща за почти всеки подземен гараж!

  Обем на багажника

  1.410 л

  при максимум 8 места.

Комфорт


Комфорт.

Високи технологии за всички сетива.

Комфорт


Комфорт.

Високи технологии за всички сетива.

Изображението показва в близък план държача за таблет в Mercedes-Benz V-класа.

По този начин задната многоместна седалка се превръща в ложа.

Предварително оборудване за мултимедийна развлекателна система и комфорт.

Изображението показва снимка в близък план на високоговорител на Burmester® съраунд озвучителна система в Mercedes-Benz V-класа.

Пътуваща концертна зала.

Burmester® съраунд озвучителна система.

Пакет Паркиране с камера 360° подпомага цялостно водача на Mercedes-Benz V-класа при търсенето на паркомясто, паркирането и маневрирането.

За да придобиете нов поглед.

Пакет Паркиране с камера 360°.

Изображението показва детайлна снимка на модула за управление във вратата за климатизация на седалките на водача, спътника и пътниците в задната част.

Вашата мобилна зона на комфорт.

Климатизация на седалките за всички пътници.

Мercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Интелигентни системи за повече безопасност, комфорт и свързване.

Спътник, на когото лесно може да се довериш. Със системите си за асистиране и безопасност V-класата ви помага в много пътни ситуации, за да достигате целта безопасно, без напрежение и уверено.

Мercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Интелигентни системи за повече безопасност, комфорт и свързване.

Спътник, на когото лесно може да се довериш. Със системите си за асистиране и безопасност V-класата ви помага в много пътни ситуации, за да достигате целта безопасно, без напрежение и уверено.

Адаптивен спирачен асистент.

Адаптивният спирачен асистент<p>Адаптивният спирачен асистент се предлага опционално за V-класата, V-класа AVANTGARDE и V-класа EXCLUSIVE. Той е съставна част на опционалния пакет Пътни асистенти.</p> помага на водача да спазва дистанцията спрямо движещия се отпред автомобил и при опасност от сблъсък предупреждава с акустичен сигнал.

Адаптивният спирачен асистент предупреждава оптично, когато минималната дистанция спрямо движещия се отпред автомобил се намали под допустимото. Едновременно с това системата активира спирачния асистент BAS PRO, който – в случай, че водачът натиска спирачките много слабо – повишава спирачното налягане.

LED Intelligent Light System.

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System се предлага опционално за V-класата, както и серийно за V-класа AVANTGARDE и V-класа EXCLUSIVE. адаптира осветлението към осветеността, пътните и метеорологичните условия. Тя повишава надеждността на възприемане и разтоварва водача.

Адаптивните фарове могат да се адаптират автоматично към пътната ситуация. Асистентът за дълги светлини помага да не бъдат заслепявани насрещно движещи се автомобили. Активни светлини в завои наклоняват фаровете по посока на завоя и подобряват осветяването на пътното платно.

Асистент за задържане на автомобила в пътната лента.

Асистентът за задържане на автомобила в пътната лентаАсистентът за задържане на автомобила в пътната лента се предлага опционално за V-класата, V-класа AVANTGARDE и V-класа EXCLUSIVE в комбинация с опционалния пакет Асистенти за пътната лента или опционалния пакет Пътни асистенти. спомага за предотвратяването на пътни произшествия поради напускане на пътната лента. В зависимост от желаното работно състояние асистентът за задържане на автомобила в пътната лента е активен при скорост от около 60 км/ч.

Мултифункционалната камера може да разпознае ограничения на пътното платно и следи дали автомобила се движи в пътната лента. При неволно напускане на пътната лента асистентът за задържане на автомобила в пътната лента предупреждава хаптично за пресичане на разпозната маркировка на пътното платно.

Активен асистент за дистанция DISTRONIC.

Радарнобазираният активен асистент за дистанция DISTRONIC<p>Активният асистент за дистанция DISTRONIC се предлага опционално за V-класата, V-класа AVANTGARDE и V-класа EXCLUSIVE.</p> поддържа дистанцията спрямо движещите се отпред автомобили и подпомага водача напр. при движение с често спиране и потегляне.

Активният асистент за дистанция DISTRONIC ускорява самостоятелно и задейства спирачките с максимално половин спирачна мощност, за да спази безопасната дистанция. Ако разпознае, че е необходимо водачът да задейства спирачките по-силно, се чува предупредителен звуков сигнал на интервали и светва предупредителен символ.

Интелигентни технологии 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – технологии в детайли.

Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

Интелигентни технологии 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – технологии в детайли.

Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

По време на час-пик, на дълго шофиране през нощта или по непознати отсечки – Вашата V-класа Ви улеснява осезаемо в стресови ситуации. Зад това стои концепцията, която прави всяко шофиране в Mercedes-Benz безопасно и уникално: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Защото времето, което прекарвате зад волана, е Вашето време. Време за релаксиране. Време, за да се заредите с енергия. За да достигате целите си преди всичко безопасно, но винаги без напрежение.

Mercedes-Benz V-класа с активен асистент за дистанция DISTRONIC поддържа автоматично дистанцията спрямо движещия се отпред автомобил и подпомага водача например при движение по автомагистрала или при движение с често спиране и потегляне.

Активен асистент за дистанция DISTRONIC

Спирачният асистент в Mercedes-Benz V-класа разпознава движещи се отпред автомобили и може да помогне за предотвратяването на сблъсък с намиращ се отпред автомобил.

Адаптивен спирачен асистент

Динамично шофиране на Mercedes-Benz V-класа. Асистентът при страничен вятър може да предотврати изместване от лентата при поривист страничен вятър.

Асистент при страничен вятър

Пакет Асистенти за пътната лента в Mercedes-Benz V-класа осигурява повече безопасност при задържане и смяна на пътната лента.

Пакет Асистенти за пътната лента

ATTENTION ASSIST може да разпознае типични признаци на умора и да предупреди водача на Mercedes-Benz V-класа.

ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benz V-класа с пакет Пътни асистенти подпомага безопасното шофиране и може да спомогне за предотвратяване на пътни произшествия.

Пакет Пътни асистенти

Mercedes-Benz V-класа с асистент за сляпа зона може да спомогне за предотвратяване на пътни произшествия при смяна на пътната лента, напр. на автомагистрали.

Асистент за сляпа зона

PRE-SAFE® системата може своевременно да разпознае критични пътни ситуации и да въведе превантивни мерки за защита на пътниците.

PRE-SAFE®

Асистентът за разпознаване на пътни знаци подпомага водача на Mercedes-Benz V-класа чрез индикация на ограниченията на скоростта.

Асистент за разпознаване на пътни знаци

Пакет Паркиране с камера за заден ход подпомага водача на Mercedes-Benz V-класа при търсенето на паркомясто и при маневрирането.

Пакет Паркиране с камера за заден ход

Пакет Паркиране с камера 360° подпомага водача на Mercedes-Benz V-класа при търсенето на паркомясто, както и при паркирането и маневрирането.

Пакет Паркиране с камера 360°

Mercedes-Benz V-класа с LED Intelligent Light System адаптира променливо осветлението към осветеността, пътните и метеорологичните условия.

LED Intelligent Light System

Възможност за свързване


Свързване.

Вашият достъп до дигиталния свят на Mercedes-Benz.

Възможност за свързване


Свързване.

Вашият достъп до дигиталния свят на Mercedes-Benz.

Запознайте се с онлайн базираното свързване в мрежа между автомобила и външния свят.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил – Mercedes me connect.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил – Mercedes me connect.

С Mercedes me connect Вие, Вашият смартфон и Вашият Mercedes-Benz влизате в една очарователна връзка. Независимо дали сте на път или у дома – с Mercedes me connect можете лесно да проверите онлайн важни данни на автомобила, като пробег в км, налягане в гумите и напълване на резервоара през Mercedes me Portal или в приложението Mercedes me App. Теледиагностиката, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия, както и системата за спешни повиквания на Mercedes-Benz Ви предлагат свързани в мрежа мерки за безопасност. Можете удобно да изпратите крайните цели на пътуването от Вашия смартфон до Вашия Mercedes-Benz. 

Регистрирайте се и използвайте други услуги, които ще обогатят и улеснят Вашето мобилно ежедневие.

Така активирате Вашите услуги Mercedes me connect.

Така активирате Вашите услуги Mercedes me connect.

В днешно време никой не трябва да се отказва от дигиталния комфорт. Вие също. Регистрирайте се в Mercedes me Portal. Веднага след като се регистрирате, Вашият Mercedes-Benz партньор ще свърже Вашия Mercedes me акаунт с Вашия автомобил. След това ще можете да активирате желаните от Вас настройки, приложения и услуги, както и да ги деактивирате отново. Изключително гъвкаво, изключително лично. По всяко време и навсякъде.

Изображения и филми


Изображения и филми за Mercedes-Benz V-класа.

Изображения и филми


Изображения и филми за Mercedes-Benz V-класа.

Страничен изглед на Mercedes-Benz V-класа AVANTGARDE с плъзгаща се врата отдясно и втора плъзгаща се врата отляво.
Mercedes-Benz V-класа на семеен излет в планината.
Снимка в близък план на Mercedes-Benz V-класа, който е на път в един слънчев ден по второстепенен път.
Mercedes-Benz V-класа в брилянтносребристо в нощна инсценировка с отворена плъзгаща се врата отляво.
Спортен кокпит в Mercedes-Benz V-класа. Линия AMG с комбиинструмент с цветен дисплей и декоративни елементи в оптика карбон.
Mercedes-Benz V-класа EXCLUSIVE с декоративни елементи в полирана оптика алуминий и мултифункционален волан в кожа Nappa.
Mercedes-Benz V-класа EXCLUSIVE с лак металик и панорамен плъзгащ се люк.
Mercedes-Benz V-класа AVANTGARDE с амбиентно осветление и декоративни елементи в оптика дърво абанос.
Mercedes-Benz V-класа AVANTGARDE с линия AMG се представя спортно-ексклузивна.
Mercedes-Benz V-класа с линия AMG се представя със спортно-ексклузивен екстериор.
Снимка на вътрешното пространство на Mercedes-Benz V-класа. Отворената плъзгаща се врата и удобните задни седалки отправят покана за съвместно пътуване.