• Дизайн

  Място за завръщане на пилоти

  Изображението показва интериора на Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet.
  Изображението показва задната част на Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet в страничен изглед.
  Изображението показва Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet в изглед на предната част.

  Място за завръщане на пилоти

  Подбрани, перфектно обработени материали. Футуристични елементи за управление. Купето на Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet е място, където винаги искате да се върнете. Технически акцент: широкоекранен кокпит, състоящ се от комбиинструмент и мултимедиен дисплей.

  AMG Performance воланът е спортен и много удобен в кожа Nappa с 3-спицов дизайн, включително пера на волана за превключване на предавките, които позволяват ръчно превключване на предавките и подкрепят спортен стил на шофиране. И оформената по съвсем нов начин задна част, включително дифузорната решетка и AMG специфичните двойни ауспухови накрайници на управляема ауспухова система AMG Performance гарантират отличен дебют.

 • Техника

  Толкова близо до небето. И до пътя

  Изображението показва Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet в изглед на странична предната част.

  Толкова близо до небето. И до пътя

  Който е достигнал това ниво, търси изключителните моменти. С Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet можете да ги изживявате всеки ден. Дори характерният силует с падащата леко назад странична линия обещава: следващото шофиране се превръща в откровение.

  Благодарение на AMG DYNAMIC SELECT и на четирите серийни програми за шофиране определяте интензитета: от комфортен през спортен или особено спортен до Вашия собствен стил в индивидуална програма. Ексклузивната допълнителна програма „RACE“ – предлага се както за Cabrio, така също и за Coupé – прави спортно-автомобилното изживяване по отношение на реакция, обороти на двигателя и време за превключване в Cabriolet още по-осезаемо. И ускорява пулса до неподозирани височини.

  Готов за високи постижения: AMG 4,0 литровият V8-битурбодвигател на Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabriolet е сроден с двигателя на суперспортиста Mercedes-AMG GT R. Със своите 450 киловата<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p> (612 к.с.) и 900 нютон-метра<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p> той задава мащаби по отношение на мощност и въртящ момент. Използва се утвърденото битурбосвръхпълнене, при което двете турбини не са разположени отстрани на редовете с цилиндри, а между тях във V-то между цилиндрите – специалистите го наричат „горещо вътрешно V“. Този основен принцип позволява компактна конструкция на двигателя, както и по-спонтанна реакция на турбокомпресора. Освен това благодарение на изключването на цилиндри, той спада към най-ефективните V8-високомощни агрегати в своя сегмент.