GLC.

Приспособен за всякакъв пресечен терен.

Ние си запазваме правото да променяме предоставените на този сайт данни, по-специално типовете модели, конструкции, характеристики, технически данни, цени. Показваните данни може да не са актуални. Изложените на уебсайта снимки рисунки и чертежи са с илюстративна цел, показаните стойности са ориентировъчни, т.е. не следва да се третират като обвързващо предложение.

Ходови характеристики


Град. Държава. Plus.

GLC с пакет Offroad техника владее суверенно предизвикателствата извън пътя. Постоянното задвижване на всички колела 4MATIC доставя най-доброто сцепление, с което можете да се наслаждавате на всеки метър. Запознайте се сега с Offroad-таланта на GLC.

Ходови характеристики


Град. Държава. Plus.

GLC с пакет Offroad техника владее суверенно предизвикателствата извън пътя. Постоянното задвижване на всички колела 4MATIC доставя най-доброто сцепление, с което можете да се наслаждавате на всеки метър. Запознайте се сега с Offroad-таланта на GLC.

Изображението показва OFF-ROAD Exterieur на Mercedes-Benz GLC.
Изображението показва OFF-ROAD Exterieur на Mercedes-Benz GLC.

Най-добро постижение дори извън пътя.

Задвижването на всички колела 4MATIC превръща GLC в перфектен партньор за пресечен терен.

Mercedes-Benz GLC: програми за шофиране за всякакъв пресечен терен

Комфорт


Много пространство за Вашите мечти.

Купето на GLC Ви предлага във всяко отношение много свобода: приятна обстановка отпред, много място за пътниците в задната част на купето, свободен поглед към небето – и покана по всяко време да предприемате пътешествия. По-продължителни пътувания, големи приключения или кратки екскурзии.

Комфорт


Много пространство за Вашите мечти.

Купето на GLC Ви предлага във всяко отношение много свобода: приятна обстановка отпред, много място за пътниците в задната част на купето, свободен поглед към небето – и покана по всяко време да предприемате пътешествия. По-продължителни пътувания, големи приключения или кратки екскурзии.

Големият кокпит на Mercedes-Benz GLC подкупва с високото си качество.

Много високо качество и оборудване на височината на очите.

В задната част на купето на Mercedes-Benz GLC пътниците се радват на много свобода за краката.

Много място за коленете и краката за всички седалки.

Панорамният плъзгащ се люк от две части на Mercedes-Benz GLC освобождава гледка към небето и придобивате усещане за обилно пространство.

Толкова близко до небето – с панорамния плъзгащ се люк от две части.

Модерен лукс отпред. Много свобода отзад.

Голямото и вариативно товарно отделение на Mercedes-Benz GLC поемат със сгъната напред задна многоместна седалка багаж до 1.600 литра.

Голямото товарно отделение може да се увеличи от 550 на 1.600 литра.

Багажникът в Mercedes-Benz GLC предлага многообразна вариативност: разделителната мрежа повишава защитата пътниците от незакрепени предмети в багажника.

Пази пътниците от незакрепени предмети в багажника.

Багажникът на Mercedes-Benz GLC предлага много място за до път пътници и техния багаж.

Достатъчно място за всички: отпред пет пътници, отзад техният багаж.

EASY-PACK щората на товарното отделение предпазва багажа в Mercedes-Benz GLC от слънце и любопитни погледи.

Щората на товарното отделение пазит Вашия багаж от слънце и любопитни погледи.

Модерен лукс отпред. Много свобода отзад.

В благородното и просторно купе на GLC всяко шофиране е на ново ниво. Това не се дължи единствено на типичната SUV висока позиция на седалката, а също и на обмислените функции за комфорт, благодарение на които ще се пътувате без напрежение по всеки терен. Товарното отделение на GLC е най-просторното в сегмента и транспортира благодарение на гъвкаво сгъваемата облегалка на задната седалка наред с голямо количество багаж, също и обемисто оборудване.

Мercedes-Benz Intelligent Drive


Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

Мercedes-Benz Intelligent Drive


Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

В час пик, при дълго шофиране през нощта или по непознати отсечки, Вашият GLC Ви облекчава осезаемо в стресови ситуации. Зад това стои концепцията, която прави всяко шофиране в Mercedes-Benz безопасно и уникално: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Защото времето, което прекарвате зад волана, е Вашето време. Време за релаксиране. Време, за да се заредите с енергия. За да достигнете Вашата цел преди всичко безопасно, но и без напрежение.

Mercedes-Benz GLC предлага максимален пътен комфорт благодарение на многокамерно въздушно окачване AIR BODY CONTROL с безстепенно регулиране на демпферирането.
Mercedes-Benz GLC предлага максимален пътен комфорт благодарение на многокамерноjf въздушно окачване AIR BODY CONTROL с адаптивна система за демпфериране.

Шофиране като върху облаци.

Насладете се на регулиране на височината – с новия AIR BODY CONTROL. Опционалното въздушно окачване с перманентно регулируемо демпфериране разглезва пътниците по всички правила на инженерното изкуство.

За динамично удоволствие от шофирането осезаемо се намалява недозавиването, неравностите по пътното платно значително се абсорбират. Автоматичното регулиране на височината повишава стабилността и намалява разхода. По каменисти пътища или при тежък товар височината на автомобила може да се адаптира ръчно.

В Mercedes-Benz GLC се радвате на висок пътен комфорт благодарение на почти безстепенната автоматична предавателна кутия 9G-TRONIC.

Комбинация от динамика и комфорт.

9G-TRONIC е крайъгълен камък в областта на технологиите на предавателните кутии. С девет предавки за движение напред тази автоматична предавателна кутия постига ефективност, комфорт и динамика на съвсем ново ниво.

Тя впечатлява с още по-бърза смяна и по-плавни превключвания на предавките. Това повишава маневреността и снижава разхода. Възможни са и многократни превключвания на по-ниска предавка за мощни междинни движения. Освен това се плъзгате изключително тихо.

С DYNAMIC SELECT в Mercedes-Benz GLC разполагате с пет програми за шофиране от спортна през индивидуална до ефективна.

Емоции с едно натискане на бутона.

Пет комфортни, спортни и индивидуални програми за шофиране се извикват с контролера на DYNAMIC SELECT на средната конзола. Така само с докосване с пръст регулирате пътното поведение.

В зависимост от избраната програма за шофиране се настройват параметрите като характеристики на двигателя, предавателната кутия и кормилната система. Стандартна настройка е балансираният и с оптимизиран разход режим „Comfort“. Настройка „ECO“ регулира всички параметри за възможно най-нисък разход на гориво. Серийно.

Изображението показва фронтален изглед на индиректно освен в тъмно пространство Mercedes-Benz GLC с LED Intelligent Light System.

Излъчва чиста интелигентност.

LED Intelligent Light System убеждава с дизайн, който няма да сбъркате, много ниска консумация на електроенергия и дълъг експлоатационен живот. Но преди всичко предлага още повече видимост и безопасност.

При завиване и движение в завои късите светлини автоматично се адаптират към светлинните условия и условията за движение. По второстепенни пътища левият край на пътното платно се осветява значително по-добре, особено при включени светлини за мъгла. На автомагистрали видимостта се увеличава с до 60 процента.

Изображението показва дисплея на мултимедийната система в Mercedes-Benz GLC с изглед на околната среда, предадена чрез камера 360°.

Показва Ви повече от света

Пакет Паркиране с камера 360° позволява паркиране и маневриране с реалистичен панорамен изглед с помощта на четири свързани в мрежа камери.

Автомобилът и неговото обкръжение могат да се изобразят на дисплея на мултимедийната система от от птичи поглед, а също и препятствията под линията на стъклата са видими за водача.

Изображението показва активния асистент за задържане на автомобила в пътната лента на комбиинструмента на Mercedes-Benz GLC.

Пакет Пътни асистенти.

Намесва се, когато е необходимо. Въздържа се, когато е възможно. Тази независимост е съставна част на пакет Пътни асистенти. Системата комбинира системите за безопасност и асистиране,

които облекчават водача, намаляват рискове от възникване на инцидент и подобряват защитата на пътниците, както и на другите участници в пътното движение. Активният асистент за дистанция DISTRONIC с активен кормилен асистент предлага голям комфорт на разтоварване преди всичко на дълги разстояния и при движение в задръстване.

Мercedes-Benz Intelligent Drive


Технологиите в детайли.

Мercedes-Benz Intelligent Drive


Технологиите в детайли.

Изображението илюстрира начина на функциониране на активния асистент за дистанция DISTRONIC на Mercedes-Benz GLC SUV.

Активен асистент за дистанция DISTRONIC

Изображението показва начина на функциониране на активния спирачен асистент на Mercedes-Benz GLC SUV.

Активен спирачен асистент

Изображението показва начина на функциониране на PRE-SAFE® системата в Mercedes-Benz GLC SUV.

PRE-SAFE® система

Изображението илюстрира начина на функциониране на асистента за сляпа зона в Mercedes-Benz GLC SUV.

Асистент за сляпа зона

Изображението показва Head-up дисплея на Mercedes-Benz GLC SUV.

Head-up дисплей

Изображението показва превключвателя DYNAMIC SELECT на Mercedes-Benz GLC SUV.

DYNAMIC SELECT

Изображението показва ходовата част с въздушно окачване AIR BODY CONTROL на Mercedes-Benz GLC SUV.

AIR BODY CONTROL

Изображението показва настройките за пакет Offroad техника на дисплея на мултимедийната система в Mercedes-Benz GLC SUV.

Пакет Offroad техника

Изображението показва как пакет Паркиране с камера 360° на Mercedes-Benz GLC SUV претърсва околността за паркомясто.

Пакет Паркиране с камера 360°

Активен асистент за паркиране с PARKTRONIC

Лесно паркиране и напускане на паркомястото.

Изображението показва COMAND Online в Mercedes-Benz GLC SUV.

COMAND Online

Изображението показва тъчпада с контролер в Mercedes-Benz GLC SUV.

Тъчпад с контролер

Изображението показва дисплей на мобилен телефон с Remote Online функция дистанционно заключване и отключване на вратите на Mercedes-Benz GLC SUV.

Remote Online

Изображението показва начина на функциониране на асистента за адаптивни дълги светлини Plus в Mercedes-Benz GLC SUV.

Асистент за адаптивни дълги светлини Plus

Изображението показва светлини помощ при завиване на LED Intelligent Light System в Mercedes-Benz GLC SUV.

LED Intelligent Light System

Снимката в близък план показва фарове LED High Performance на Mercedes-Benz GLC SUV с активен мигач.

Фарове LED High Performance

Възможност за свързване


Свързване.

Вашият достъп до дигиталния свят на Mercedes-Benz.

Възможност за свързване


Свързване.

Вашият достъп до дигиталния свят на Mercedes-Benz.

Запознайте се с онлайн базираното свързване в мрежа между автомобила и външния свят.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил – Mercedes me connect.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил – Mercedes me connect.

С Mercedes me connect Вие, Вашият смартфон и Вашият Mercedes-Benz влизате в една очарователна връзка. Независимо дали сте на път или у дома – с Mercedes me connect можете лесно да проверите онлайн важни данни на автомобила, като пробег в км, налягане в гумите и напълване на резервоара през Mercedes me Portal или в приложението Mercedes me App. Теледиагностиката, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия, както и системата за спешни повиквания на Mercedes-Benz Ви предлагат свързани в мрежа мерки за безопасност. Можете удобно да изпратите крайните цели на пътуването от Вашия смартфон до Вашия Mercedes-Benz. 

Регистрирайте се и използвайте други услуги, които ще обогатят и улеснят Вашето мобилно ежедневие.

Така активирате Вашите услуги Mercedes me connect.

Така активирате Вашите услуги Mercedes me connect.

В днешно време никой не трябва да се отказва от дигиталния комфорт. Вие също. Регистрирайте се в Mercedes me Portal. Веднага след като се регистрирате, Вашият Mercedes-Benz партньор ще свърже Вашия Mercedes me акаунт с Вашия автомобил. След това ще можете да активирате желаните от Вас настройки, приложения и услуги, както и да ги деактивирате отново. Изключително гъвкаво, изключително лично. По всяко време и навсякъде.

Mercedes-AMG


Характерното оffroad емоционално въздействие се среща с безкомпромисния оnroad пърформанс.

С Mercedes-AMG Ви обещаваме винаги да продължаваме с една стъпка напред, за да направим възможна техническата реализация по неподражаем начин. За много емоционално и дълбоко впечатляващо удоволствие от шофирането.

Mercedes-AMG


Характерното оffroad емоционално въздействие се среща с безкомпромисния оnroad пърформанс.

С Mercedes-AMG Ви обещаваме винаги да продължаваме с една стъпка напред, за да направим възможна техническата реализация по неподражаем начин. За много емоционално и дълбоко впечатляващо удоволствие от шофирането.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Изображението показва Mercedes-AMG GLC в изглед на предната част.

  Мощен: чисто удоволствие от шофирането с 3,0 литров V6-битурбодвигател.

  Изображението показва Mercedes-AMG GLC в изглед на задната част.
  Изображението показва Mercedes-AMG GLC в страничен изглед.

  3,0 литров V6-битурбодвигател с

  270 kW<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>

  отговаря мощност и удоволствие от шофирането от 367 к.с.

  Мощен спринт за

  4,9 сек

  от 0 до 100 км/ч.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: комбиниран разход на гориво: 9,8-9,7 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 224-220 г/км<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на зададения метод на измерване. Става дума за „NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 1 Регламент за изпълнение (EС) 2017/1153. Стойностите за разход на гориво бяха изчислени въз основа на тези стойности. Потреблението на електроенергия се определя въз основа на регламент 692/2008/ЕО.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+/ 63 S 4MATIC+

  Изображението показва фронтален изглед на Mercedes-AMG GLC по време на шофиране.

  Спортна специфична за AMG радиаторна решетка.

  Изображението показва Mercedes-AMG GLC в страничен изглед на задната част.

  Характерна задна част.

  Изображението показва Mercedes-AMG GLC в страничен изглед на предната част.

  Мощен дори в неподвижно състояние.

  4,0 литров V8-битурбо двигател с

  350 kW<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>

  (476 к.с.) и 375 kW (510 к.с.) при GLC 63 S

  Мощен спринт за

  4,0 сек

  и при S-модел само за 3,8 сек от 0 до 100 км/ч.

  "Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: комбиниран разход на гориво: 11,9-11,6 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 271-265 г/км

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: комбиниран разход на гориво: 11,9 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 270 г/км"<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на зададения метод на измерване. Става дума за „NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 1 Регламент за изпълнение (EС) 2017/1153. Стойностите за разход на гориво бяха изчислени въз основа на тези стойности. Потреблението на електроенергия се определя въз основа на регламент 692/2008/ЕО.</p>

Изображения и филми


Галерия на GLC.

Изображения и филми


Галерия на GLC.

Изображението показва страничен изглед на Mercedes-Benz GLC по време на шофиране през града през нощта.
Изображението поглежда през стъклото на водача към интериора на Mercedes-Benz GLC.
Изображението показва екстериорен дизайн на Mercedes-AMG GLC във фронтален изглед в градска нощна обстановка.
Изображението показва екстериорен дизайн на Mercedes-AMG GLC в страничен изглед на задната част в градска нощна обстановка.
Изображението показва Mercedes-Benz GLC в страничен изглед на предната част на мост над движеща се вода.
Изображението показва моментна снимка на Mercedes-Benz GLC отпред по време на движение над открит второстепенен път.
Изображението показва изглед на задната част на Mercedes-AMG GLC в нощна градска среда.
Изображението показва интериора в купето на Mercedes-Benz GLC от странична перспектива.