Високоефективен спортен автомобил в облеклото на SUV.

Още по-мощен: Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé и Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé.

Високоефективен спортен автомобил в облеклото на SUV.

Още по-мощен: Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé и Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé.

 • Философия

  Изображението показва Mercedes-AMG GLC Coupé от страничен фронтален изглед.

  Performance-SUV с V8-компетентност.

  Performance-SUV с V8-компетентност.

  С Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé и с още по-темпераментния S-модел за пръв път има Midsize SUV с мощен 8-цилиндров битурбо. С него Mercedes-AMG полага нов фундамент по отношение Performance-SUV автомобилите.

  Да се конструира много спортен и динамичен SUV и въпреки това екстремно стабилен, не е лесна задача. Mercedes-AMG е вложил много страст и придобита през годините SUV-компетентност при разработката на този много специален автомобил. Така се роди SUV, който се движи много прецизно и динамично и при необходимост е възможна покана за бърза обиколка на състезателното трасе.

 • Екстериор

  Изображението показва впечатляващата предна част на Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Прави впечатление: експресивната предна част на Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé с AMG-специфична радиаторна решетка.

  Изображението показва впечатляващата задна част на Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Мускулеста задна част с широка задна броня.

  Изображението показва екстериорния дизайн на Mercedes-AMG GLC Coupé в страничен изглед косо отпред.

  Издължен силует с големи алуминиеви джанти.

  Изображението показва импозантната предна част на Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Ярък спортен характер: широка предна престилка.

  Изображението показва екстериорния дизайн на Mercedes-AMG GLC Coupé в страничен изглед косо отдолу.

  Широки облицовки на страничните прагове снижават оптично Coupé-автомобила.

  Изява. Мощен.

  Изява. Мощен.

  При екстериорния дизайн прави впечатление експресивната предната част: GLC 63 4MATIC+ Coupé като пръв Mercedes-AMG Performance-SUV има AMG-специфична радиаторна решетка. Този дизайн подсилва последователното динамично конструктивното изпълнение. Широката предна престилка с Jet-Wing дизайн и с големия челен делител въздействащо въплъщава силата на новите модели. По-широката облицовка на веждите отпред и отзад подчертава мощния външен вид.

  Широките облицовки на страничните прагове оптично снижават Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé и удължават общата линия. При S-модел вложки в иридий сребристо мат задават характерни диференциращи белези. Мускулестата задна част се доминира от широка задна броня и дифузор в черно с релефна повърхност. Декоративният елемент на дифузорната решетка на S-модела е в иридий сребристо мат. Два гланцови хромирани ъглови двойни ауспухови накрайника представляват края на ауспуховата система.

  Специален модел Edition 1.

  Изображението показва Mercedes-AMG GLC Coupé в Edition 1 в странична фронтална перспектива.

  Специален модел Edition 1.

  С ексклузивна комбинация от детайли на оборудването специалният модел Edition 1 застава начело на GLC флотата. Пакет Night в черно със силен гланц подсилва инспирирания от спортния автомобилизъм външен вид на Edition 1. Спортните ивици отстрани на колата зависят от цвета на лака и моделния вариант в жълто или графитеносиво мат. Матовите черни ковани джанти 53,3 сантиметра (21-цола) с дизайн кръстосани спици имат като акцент жълти или полирани бордове. Аеродинамичният пакет също е вдъхновен от моторния спор.

 • Интериор

  Изображението показва кокпита на Mercedes-AMG GLC Coupé с амбиентно осветление.

  Спортен кокпит със задушевно амбиентно осветление.

  Изображението показва AMG комбиинструмент на Mercedes-AMG GLC Coupé с червени апликации.

  AMG комбиинструмент с червени апликации.

  Изображението показва AMG лайстни на прага на Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Динамично посрещане: AMG лайстни на прага.

  Спортен автомобилизъм. Feeling.

  Спортен автомобилизъм. Feeling.

  Интериорът подчертава водещото пътнодинамично предизвикателство на Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé и на Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé. Серийно водачът и спътникът са обхванати от AMG седалки в синтетична кожа ARTICO, комбинирана с микрофибър DINAMICA. Арматурното табло също е в синтетична кожа ARTICO в черно с контрастен декоративен шев. Декоративни елементи от алуминий подчертават висококачественото впечатление.

  S-модулът съдържа още по-широк пакет оборудване, напр. с пърформанс волан в кожа Nappa в черно / микрофибър DINAMICA с маркировка 12 часа и контрастен декоративен шев в кристалносиво, AMG лого на подглавниците отпред в комбинация с тапицерия от кожа и AMG комбиинструмент с червени апликации.

  Специален модел Edition 1.

  Изображението показва кокпита на Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Интериор на Edition 1: AMG Performance волан в микрофибър DINAMICA.

  Изображението показва спортните седалки на Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Интериор на Edition 1: AMG седалки в кожа Nappa.

  Специален модел Edition 1.

  В интериора на Edition 1 се усеща спортната емоция на ексклузивния екстериор. AMG седалките са тапицирани с кожа Nappa в черно и с жълт цвят на контрастния декоративен шев на специфичните ромбовидни тегели. Кожа Nappa в черно с жълти контрастни декоративни шевове повишава стойността и на средните панели на вратите, подлакътниците и средната конзола. Още жълти акценти украсяват комбиинструмента, стелките и скосения в долната част AMG Performance волан от микрофибър DINAMICA с маркировка 12-часа. Тук влизат AMG декоративни елементи в карбон мат / алуминий с надлъжен шлиф светъл. Ексклузивно за Edition 1 се предлага AMG Performance седалка с ромбовиден дизайн и контрастни декоративни шевове в жълто (в S-модел при "Edition 1 с жълти спортни ивици в екстериора").

 • Техника

  Мощност. Мощен.

  Изображението показва двигателя на Mercedes-AMG GLC Coupé.
  Изображението показва силовото предаване на Mercedes-AMG GLC Coupé.
  Изображението показва програмата за шофиране "RACE" на AMG DYNAMIC SELECT на дисплея на мултимедийната система в Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Чиста пътна динамика: AMG DYNAMIC SELECT в "Race" режим.

  Мощност. Мощен.

  За пръв път имаме MidsizeSUV с мощен 8-цилиндров битурбодвигател с две степени на мощност. База за това са AMG 4,0 литровият V8-двигател с 350 киловата<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p> (476 к.с.) или 375 киловата<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p> (510 к.с.) на S-модела. Автомобилите Performance-Coupé разполагат с ходова част с пневматични амортисьори с адаптивно променливо демпфериране, AMG Performance задвижване на всички колела 4MATIC+ с напълно променливо разпределяне на въртящия момент, блокиращ диференциал на задния мост, както и високоефективна спирачна система. За несравнимо усещане по време на шофирането се грижи AMG DYNAMIC SELECT. От комфортно-ефективно до екстремно спортно разполагате с четири програми за шофиране. Лесно е да се отгатне с каква настройка ще потеглите към целта.

  Програмата за шофиране „RACE“ е създадена за пърформанс на състезателно трасе (само в комбинация с Mercedes-AMG S-модел). Тя впечатлява с висок спортен характер по отношение на реакция, обороти на двигателя и времена за превключване.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé: комбиниран разход на гориво:
  11,8-11,5 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 268-262 г/км<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на зададения метод на измерване. Става дума за „NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 1 Регламент за изпълнение (EС) 2017/1153. Стойностите за разход на гориво бяха изчислени въз основа на тези стойности. Потреблението на електроенергия се определя въз основа на регламент 692/2008/ЕО.</p>

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé: комбиниран разход на гориво:
  11,7 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 267 г/км<p>Посочените стойности са изчислени с помощта на зададения метод на измерване. Става дума за „NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 1 Регламент за изпълнение (EС) 2017/1153. Стойностите за разход на гориво бяха изчислени въз основа на тези стойности. Потреблението на електроенергия се определя въз основа на регламент 692/2008/ЕО.</p>