Пакет Advanced Plus.

Второто надграждане на оборудването за Вашия EQA.

Пакет Advanced Plus.

Второто надграждане на оборудването за Вашия EQA.

Изображението показва автоматичната система за климатизация THERMOTRONIC в EQA от Mercedes-EQ с индивидуално регулираща се температура за страната на водача и страната на спътника.

Автоматична система за климатизация THERMOTRONIC.

THERMOTRONIC регулира индивидуалната температура в две зони. Датчици поддържат постоянно желаната климатизация за страната на водача и страната на спътника.

Изображението показва пакета KEYLESS-GO Komfort за EQA от Mercedes-EQ: HANDS-FREE ACCESS позволява напълно автоматично отваряне на капака на багажника.

Пакет KEYLESS-GO Komfort.

С пакета KEYLESS-GO Komfort можете да стартирате и заключвате Вашия автомобил, като просто носите ключа на автомобила със себе си .

Изображението показва EQA от Mercedes-EQ с фокус върху озвучителната система.

Озвучителна система с разширени функции (853).

Точно съгласуваната за пътническото отделение високоговорителна уредба предлага динамично възпроизвеждане на музика с максимална обща мощност 225 вата.

Изображението показва отделението за безжично зареждане в предната част на отделението за вещи в средната конзола на EQA от Mercedes-EQ.

Безжична зарядна система за мобилни крайни устройства.

Просто ги поставяте в отделението за вещи и съвместимите смартфони се зареждат безжично.

Изображението показва широкия, изцяло дигитален дисплей инструмент с висока резолюция в EQA от Mercedes-EQ.

Напълно дигитален дисплей инструмент.

Чрез напълно дигиталния дисплей инструмент, който е част от широкоекранния кокпит, имате поглед над цялата важна информация и всички стойности, отнасящи се до мощността.

Изображението показва медийния дисплей с диагонал на екрана 10,25" в EQA от Mercedes-EQ.

Медиен дисплей.

Също елемент на широкоекранния кокпит: 10,25 инча медиен дисплей със сензорно управление възпроизвежда Вашето медийно съдържание с изключителна острота и брилянтно качество на картината.

Изображението показва графично представяне на пакет Паркиране с камера за заден ход в EQA от Mercedes-EQ.

Пакет Паркиране с камера за заден ход.

Пакет Паркиране с камера за заден ход и прегледно изображение на обстановката зад автомобила, с помощта на практични помощни линии.

Изображението показва EQA от Mercedes-EQ с фокус към външното огледало, което при пакета Огледала може да се отваря и прибира електрически.

Пакет Огледала.

С пакет Огледала външните огледала могат например да се отварят и прибират електрически чрез бутон в панела за управление на вратата на водача.

Изображението показва графично представяне на предлагания опционално асистент за сляпа зона на EQA от Mercedes-EQ.

Асистент за сляпа зона.

Асистентът за сляпа зона е базирана на радар асистираща система, която може да разпознае както автомобили, така и двуколесни превозни средства в сляпата зона.