Изображението показва EQA от Mercedes-EQ с AMG Line. Дизайнът на предната част се отличава със специфичната за AMG облицовка на радиатора с черен панел.

Екстериорният дизайн се отличава със специфични за AMG елементи.

Изображението показва EQA от Mercedes-EQ AMG Line с AMG алуминиеви джанти с много спици.

EQA 250: разход на електрическа енергия в кВч/100 км (комбиниран): XXX; емисии на CO2 в г/км (комбинирани): 0.[1]

AMG Line: екстериор.

Подчертава спортната страна на EQA.

Изображението показва дизайна на предната част на EQA от Mercedes-EQ с AMG Line със специфичната за AMG предна престилка с декоративни елементи в хром.

Специфичната за AMG облицовка на радиатора с черен панел в дизайн Twin Blade („двойно острие“).

Изображението показва дизайна на задната част на EQA от Mercedes-EQ с AMG Line със специфичната за AMG задна престилка с визия дифузьор и декоративен елемент в хром.

Специфичната за AMG задна престилка с визия дифузьор и декоративен елемент в хром.

Изображението показва EQA от Mercedes-EQ с AMG Line със странична облицовка в релефно черно с хромирана декоративна вложка.

Страничната облицовка в релефно черно с хромирана декоративна вложка.

Изображението показва лявото предно колело на новия EQA от Mercedes-EQ със сребриста алуминиева джанта AMG 20 цола с много спици.
Изображението показва лявото предно колело на новия EQA от Mercedes-EQ със сребриста алуминиева джанта AMG 19 цола, в дизайн с 5 спици.
Изображението показва лявото предно колело на новия EQA от Mercedes-EQ със сребриста алуминиева джанта AMG 18 цола, в дизайн с 5 спици.

AMG Line: екстериор.

Подчертава спортната страна на EQA.

Никоя друга линия на оборудване не пренася спортните гени на марката Mercedes-AMG в електрическите автомобили така последователно, както тази: силно изразителният стил на AMG Line придава на екстериора една очарователно динамична нотка и заявява ясно връзката между единствения по рода си дизайн със също така единствената по рода си технология. Дизайнът Twin Blade („двойно острие“) на облицовката на радиатора също има нова интерпретация, а задната престилка AMG загатва за дифузьор.

AMG Line: интериор.

Изключително усещане за спортно шофиране.

Изображението показва интериора на EQA от Mercedes-EQ с AMG Line, с мултифункционален спортен волан в кожа Nappa в дизайн с 3 спици.
Изображението показва кокпита на EQA от Mercedes-EQ с AMG Line със спортни седалки и вентилационни дюзи в сребрист хром.
Изображението показва EQA от Mercedes-EQ с AMG Line със спортни седалки с тапицерия от синтетична кожа ARTICO и микрофибър DINAMICA, в черно, с червен двоен декоративен шев.

AMG Line: интериор.

Изключително усещане за спортно шофиране.

Спортните седалки със странична опора, със синтетична кожа ARTICO и микрофибър DINAMICA, както и скосеният в долната част мултифункционален спортен волан в кожа Nappa засилват още повече усещането за спортно шофиране в купето. В комбинация с вентилационните дюзи в сребрист хром и осветените декоративни елементи в спирална оптика модерните елементи в дизайна на EQ се съчетават със спортната визия на AMG Line.

Други елементи:

  • Декоративни шевове на арматурното табло и бордовия кант

  • AMG педална система от матирана благородна стомана с гумени копчета

  • Лайстни на праговете с осветен надпис „EQA“ в синьо

  • AMG стелки  

[1] Посочените стойности са определени съгласно предписания метод за измерване. Разходът на електроенергия и пробегът са определени въз основа на Регламент 692/2008/ЕО. Потреблението на електроенергия и остатъчният пробег зависят от автомобилната конфигурация.