Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.

Най-мощната E-класа на всички времена.

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.

Най-мощната E-класа на всички времена.

 • Екстериор

  Изображението показва изглед на Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ отпред.
  Изображението показва изглед на Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ странично отзад.

  Екстериор. Убеждава чрез ясно обръщение.

  Екстериор. Убеждава чрез ясно обръщение.

  Изискването към екстериора на Mercedes-AMG е да обединява характерен дизайн с Driving Performance. Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ отговаря на тази представа.

  Спортните контури по познатия Mercedes-AMG GT вътрешно разположен преден капак и уширените калници подчертават силата, която се крие в този пърформанс автомобил. Особено дълбоките отвори без решетка не само впечатляват, но и се грижат за целенасочен въздушен поток и с това преследват голямата цел: максимален Driving Performance. Mercedes-AMG E 63 4MATIC е оратор – със звучен глас. За да постига винаги правилното звучене, звукът се ориентира по програмите за шофиране на DYNAMIC SELECT. Това означава: намален AMG звук при програма за шофиране „Comfort“ и много емоционален при програмите „Sport“, „Sport+“ и „Race“.

 • Интериор

  Интериор. Централа.

  Изображението показва предната част на купето на Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.
  Изображението показва предните седалки на Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.

  Интериор. Централа.

  В граничната зона се изисква тотален контрол. Интериорът на Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ + е замислен така, че всички компоненти да позволяват високодинамично изживяване.

  Широкоекранният кокпит, AMG Performance воланът, AMG спортните седалки с оптимизирана странична опора и AMG логото на предните подглавници предлагат спортно-ексклузивно емоционално въздействие. Всичко, за да изживеете Driving Performance още по-интензивно.

 • Техника

  Техника. Концентрира енергията си.

  Изображението показва Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ отпред от много ниска приземна перспектива.
  Изображението показва AMG двигателя на Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ на стойка.

  Техника. Концентрира енергията си.

  С Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ пристигате бързо до набелязаната точка. Отговорен за това е AMG 4,0 литровия V8-битурбодвигател с вълнуващи 420 kW (571 к.с.) и 750 нютон-метра<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>. Освен това силовото задвижване впечатлява с екстремно кратко време за реакция и висока ефективност.

  Защото всеки, който иска да постигне своите цели, трябва да използва енергията си целенасочено. Точко както иновативната система за задвижване на всички колела AMG Performance 4MATIC+. Напълно променливото разпределение на въртящия момент – от задвижване на всички колела до чисто задно задвижване – се грижи за отлично сцепление в съответствие със ситуацията. Това също е необходимо, за да се предаде голямата сила на пътя, която се пренася от AMG SPEEDSHIFT MCT 9-степенната спортна предавателна кутия. Преди всичко при динамично шофиране в завои AMG блокиращият диференциал на задния мост дава подкрепа. Точни резултати.