Отворен за новото.

Запознайте се с вълнуващите Open-Top характеристики на Mercedes-AMG GT Roadster.

Отворен за новото.

Запознайте се с вълнуващите Open-Top характеристики на Mercedes-AMG GT Roadster.

Отворен за ултимативно удоволствие от шофирането.

Висококачественият гюрук на Mercedes-AMG GT Roadster прерисува елегантните контури на Coupé, когато е затворен.
Гюрукът на Mercedes-AMG GT Roadster се предлага по желание в червено и убеждава с отличен топлинен комфорт без шум.
Гюрукът на Mercedes-AMG GT Roadster се предлага по желание в бежово и се влива елегантно в силуета на автомобила.
Гюрукът на Mercedes-AMG GT Roadster е серийно издържан в черно и подчертава динамичния силует.

Отворен за ултимативно удоволствие от шофирането.

Висококачественият гюрук прерисува елегантните контури на Coupé, когато е затворен. Той се отваря и затваря за по-малко от единадесет секунди до скорост от 50 км/ч.

Елегантен. Спортен. Екстровертен. Трите цвята на гюрука черен, червен или бежов задават вълнуващи акценти в екстериорния дизайн на Mercedes-AMG GT Roadster.

Open-Air пътен комфорт.

Пази ефективно от течение на врата и тила: ветробранът на Mercedes-AMG GT Roadster се грижи за Open-Air пътен комфорт.

Open-Air пътен комфорт.

Ветробранът между дъгите за безопасност при преобръщане пази ефективно врата и тила от течение. Той води нежеланите завихряния на въздуха над пътниците и така намалява и шума от вятър. Прозрачното оформление от поликарбонат се вписва елегантно в силуета.

Безкрайно лято.

Отоплението на зоната около главата AIRSCARF позволява комфортно шофиране с отворен покрив в Mercedes-AMG GT Roadster и при ниски външна температура.

Безкрайно лято.

Отоплението на зоната около главата AIRSCARF превръща шофирането без покрив в удоволствие дори при ниски температури. През дюзи в подглавниците се подава приятно топъл въздух, който се обвива като невидим шал около врата на водача и спътника. AIRSCARF осигурява възможно най-добро разпределение на топлината в зависимост от външната температура, както и от степента на отваряне на гюрука (затворен или отворен).

Още една причина да не слизате.

Климатизацията на седалките за водача и спътника в Mercedes-AMG GT Roadster осигурява идеален комфорт на седене – 365 дена в годината.

Още една причина да не слизате.

Климатизацията на седалките за водача и спътника се грижи 365 дена в годината за идеален комфорт на седене. Чрез активната вентилация тя охлажда бързо повърхността на седалките до приятна температура и създава уравновесен климат на седене. Включваемото отопление на седалките осигурява благодатна топлина през студените дни. Вентилацията на седалките и отоплението на седалките са независимо регулируеми в три степени чрез натискане на бутона.