Mercedes-AMG GT.

Handcrafted by Racers.

Ние си запазваме правото да променяме предоставените на този сайт данни, по-специално типовете модели, конструкции, характеристики, технически данни, цени. Показваните данни може да не са актуални. Изложените на уебсайта снимки рисунки и чертежи са с илюстративна цел, показаните стойности са ориентировъчни, т.е. не следва да се третират като обвързващо предложение.

Дизайн на автомобила


Дизайн на автомобила.

Mercedes-AMG GT е икона на спортния автомобилизъм, която няма еквивалент. Амбициозен: дори в състояние на покой. Увличащ: всеки детайл. Който мечтае за истински автомобил разпознава веднага: той може да изглежда само така.

Дизайн на автомобила


Дизайн на автомобила.

Mercedes-AMG GT е икона на спортния автомобилизъм, която няма еквивалент. Амбициозен: дори в състояние на покой. Увличащ: всеки детайл. Който мечтае за истински автомобил разпознава веднага: той може да изглежда само така.

Страничния фронтален изглед показва жълт Mercedes-AMG GT при пътуване.
Страничния фронтален изглед показва жълт Mercedes-AMG GT при пътуване.

Атлетична предна част.

Далеч напред: дизайн на предната част на Mercedes-AMG GT. Многобройни елементи от спортния автомобилизъм формират динамично послание. Дългият, издърпван много надолу преден капак задава посоката.

Плавни форми и закръгляне създават ориентиран към бъдещето дизайн. Също водеща: спортната предна престилка с големи отвори и вертикална диамантена решетка в черно с централна звезда. Безкомпромисно изчистена с чувствена яснота.

Изображението показва страничен изглед на задната част на един жълт Mercedes-AMG GT при пътуване.

Мускулеста задна част.

Класически Fastback дизайн сигнализира неудържим стремеж за движение напред. Напрегнато изчакваща, цялата мощ се събира в динамичната задна част.

Изображението показва страничен изглед на жълт Mercedes-AMG GT при пътуване.

Динамичен силует.

Динамичният силует сигнализира своя неудържим стремеж за движение напред. Подчертаният, преминаващ през цялата странична стена бордови кант завършва в силната периферия.

Изображението показва кокпитa на Mercedes-AMG GT.

Спортен кокпит.

Кокпитът носи в себе си ДНК гените на AMG. В центъра е динамичната средна конзола, леко покачваща се до арматурното табло с четири характерни вентилационни дюзи. Радикално спортен.

AMG Performance волан се грижи за отлично владеене на автомобила. Екстремно висококачествено обработени материали придават на интериора характер на ръчна изработка.

Изображението показва изглед на интериора и спортните седалки на Mercedes-AMG GT.

Ексклузивен интериор.

Серийните AMG спортни седалки на Mercedes-AMG GT осигуряват на водача и спътника добра странична опора и при по-силно напречно ускорение и същевременно предлагат голям комфорт на седене.

Характерния контур, AMG логото и интегрираните подглавници на AMG спортните седалки подчертават спортната оптика. Предлаганите опционално AMG Performance седалки подобряват осезаемо страничната опора със силно контурирана форма и регулируеми странични възглавници.

Модели


Модели.

Научете повече за увличащите модели Mercedes-AMG GT.

Модели


Модели.

Научете повече за увличащите модели Mercedes-AMG GT.

Изображението показва Mercedes-AMG GT R в страничен фронтален изглед.

Mercedes-AMG GT R с лак AMG green hell magno.

Изображението показва Mercedes-AMG GT S в страничен фронтален изглед.

Mercedes-AMG GT S с апликации от карбони лак solarbeam.

Изображението показва Mercedes-AMG GT в страничен фронтален изглед.

Mercedes-AMG GT с лак огнен опал.

Изображението показва Mercedes-AMG GT C в страничен фронтален изглед.

Mercedes-AMG GT C с лак брилянт син.

 • Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R.

  Звярът на Зеления ад. Mercedes-AMG GT R демонстрира AMG кмпетентност на разработката и на спорния автомобилизъм и премества пътнодинамичната граница още по-нагоре – AMG ДНК се изживява още по-чисто. Благодарение на директния ноухау трансфер от моторния спорт Mercedes-AMG GT R очарова с максимална скорост от 318 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди.

  Изображението показва изглед на задната част на Mercedes-AMG GT R в града.
  Изображението показва пътуващ в града Mercedes-AMG GT R от фронтален изглед.
  Изображението показва детайлен изглед на AMG Performance кованите джанти на Mercedes-AMG GT R.
  Изображението показва дългия преден капак на Mercedes-AMG GT R.

  430 kW<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>

  номинална мощност (585 к.с.).

  До

  700 Nm

  въртящ момент на задния мост.

  Mercedes-AMG GT R: комбиниран разход на гориво: 11,4 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 259 г/км<p>Посочените стойности са „измерени NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 2 Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1153, които са установени в съзвучие с приложение XII на Разпоредба (ЕО) № 692/2008. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Въз основа на законовите промени на меродавния метод за проверка може в меродавния сертификат за съответствие на автомобила за допуска до експлоатация и евент. данъка на автомобила да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от избраното специално оборудване.</p>

 • Mercedes-AMG GT C

  Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C.

  Мощен външен вид и безкрайна елегантност: с мускулеста задна част, широка сходимост и големи колела Mercedes-AMG GT C е на стартова линия. Тази динамична симбиоза с моторния автомобилизъм от изтънчена пътна динамика и чисто расов моторен спорт е истинска примамка за погледа не само оптично. Благодарение на специфичните AMG компоненти Mercedes-AMG GT C достига максимална скорост от 317 км/ч при сензационно ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди.

  410 kW<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>

  номинална мощност (557 к.с.).

  До

  680 Nm

  въртящ момент на задния мост.

  Изображението показва динамичния силует на Mercedes-AMG GT C в Edition 50.
  Изображението показва страничната задна част на Mercedes-AMG GT C.
  Изображението показва страничната предна част на Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C: комбиниран разход на гориво: 11,4 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 259 г/км<p>Посочените стойности са „измерени NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 2 Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1153, които са установени в съзвучие с приложение XII на Разпоредба (ЕО) № 692/2008. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Въз основа на законовите промени на меродавния метод за проверка може в меродавния сертификат за съответствие на автомобила за допуска до експлоатация и евент. данъка на автомобила да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от избраното специално оборудване.</p>

 • Mercedes-AMG GT S

  Mercedes-AMG GT S.

  Mercedes-AMG GT S.

  Новаторска атлетика: с максимална скорост от 310 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,8 секунди Mercedes-AMG GT S оставя почти всички зад себе си. AMG RIDE CONTROL спортната ходова част е регулируема в три степени – от комфортна до спортно-стегната. Допълнителни акценти са електронният AMG блокиращ диференциал на задния мост и допълнителната програма за шофиране „RACE“ за пригоденото за състезателното трасе конструктивно изпълнение на системите на автомобила.

  Изображението показва задната част на Mercedes-AMG GT S.
  Изображението показва страничната предна част на Mercedes-AMG GT S.
  Изображението показва динамичния силует на Mercedes-AMG GT S.

  384 kW<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>

  номинална мощност (522 к.с.).

  До

  670 Nm

  въртящ момент на задния мост.

  Mercedes-AMG GT S: комбиниран разход на гориво: 9,6 – 9,4 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 224 – 219 г/км<p>Посочените стойности са „измерени NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 2 Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1153, които са установени в съзвучие с приложение XII на Разпоредба (ЕО) № 692/2008. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Въз основа на законовите промени на меродавния метод за проверка може в меродавния сертификат за съответствие на автомобила за допуска до експлоатация и евент. данъка на автомобила да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от избраното специално оборудване.</p>

 • Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT свързва очарованието от автентичния спортен автомобил със специфичното за сегмента лидерство в областта на технологиите и голяма ежедневна практичност. С максимална скорост от 304 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,0 секунди Mercedes-AMG GT приляга оптимално към спорния стил на живот. Той дава израз на есенцията на пърформанс марката AMG.

  350 kW<p>Данни за номиналната мощност и номиналния въртящ момент съгласно Разпоредба (ЕО) № 715/2007 във валидната към момента версия.</p>

  номинална мощност (476 к.с.).

  До

  630 Nm

  въртящ момент на задния мост.

  Изображението показва задната част на Mercedes-AMG GT.
  Изображението показва динамичния силует на Mercedes-AMG GT.
  Изображението показва предната част на Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT: комбиниран разход на гориво: 9,6 – 9,3 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 224 – 216 г/км<p>Посочените стойности са „измерени NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 2 Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1153, които са установени в съзвучие с приложение XII на Разпоредба (ЕО) № 692/2008. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Въз основа на законовите промени на меродавния метод за проверка може в меродавния сертификат за съответствие на автомобила за допуска до експлоатация и евент. данъка на автомобила да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от избраното специално оборудване.</p>

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Изображението показва автомобилен състезател на волана на Mercedes-AMG GT R, който шофира по състезателно трасе.
Изображението показва детайлен изглед на въртящия се бутон за ръчен контрол на сцеплението на Mercedes-AMG GT R.

Звярът на Зеления ад.

Създаден на Северната отсечка.

Изображението показва AMG спортна седалка и AMG Performance седалка на Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R: комбиниран разход на гориво: 11,4 л/100 км; комбинирани CO₂-емисии: 259 г/км<p>Посочените стойности са „измерени NEFZ-CO2-стойности“ по смисъла на параграф 2 т. 2 Разпоредба за извършване (ЕО) 2017/1153, които са установени в съзвучие с приложение XII на Разпоредба (ЕО) № 692/2008. Стойностите за разход на гориво са изчислени на базата на тези стойности. Въз основа на законовите промени на меродавния метод за проверка може в меродавния сертификат за съответствие на автомобила за допуска до експлоатация и евент. данъка на автомобила да са нанесени по-високи стойности. Данните не се отнасят за отделен автомобил и не са съставна част от оферта, а служат само за сравнение между отделните типове автомобили. Стойностите варират в зависимост от избраното специално оборудване.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Впечатляващ комфорт и безупречна безопасност.

По време на час пик, при дълго шофиране през нощта или по непознати отсечки – Вашият Mercedes-AMG GT Ви облекчава осезаемо в стресови ситуации. Зад това стои концепцията, която прави всяко шофиране в Mercedes-Benz безопасно и уникално: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Защото времето, което прекарвате зад волана, е Вашето време. Време за релаксиране. Време, за да се заредите с енергия. За да достигате целите си преди всичко безопасно, но винаги без напрежение.

Изображението показва детайлна снимка на включените фарове LED High Performance на Mercedes-AMG GT.

Фарове LED High Performance

Изображението показва детайлна снимка на COMAND Online в Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

Пакет KEYLESS-GO

С тази система автомобилът може да се отваря, стартира и заключва комфортно.

Изображението показва детайлна снимка на контролера AMG DYNAMIC SELECT на Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Intelligent Drive технологии


Mercedes-Benz Intelligent Drive – технологии в детайли.

Intelligent Drive технологии


Mercedes-Benz Intelligent Drive – технологии в детайли.

Изображението показва начинът на функциониране на асистента за дистанция DISTRONIC в Mercedes-AMG GT.

Асистент за дистанция DISTRONIC

Изображението показва илюстрация на активния спирачен асистент на Mercedes-AMG GT.

Активен спирачен асистент

Изображението показва паузиращия сигнал на ATTENTION ASSIST на мултифункционалния дисплей на Mercedes-AMG GT.

ATTENTION ASSIST

Изображението илюстрира начина на функциониране на PRE-SAFE® системата в Mercedes-AMG GT.

PRE-SAFE® система

Изображението показва индикацията на асистента за задържане на автомобила в пътната лента на мултифункционалния дисплей на Mercedes-AMG GT.

Асистент за задържане на автомобила в пътната лента

Изображението показва едно външно огледало с предупредителен символ на асистента за сляпа зона на Mercedes-AMG GT.

Асистент за сляпа зона

Изображението показва индикацията на асистента за разпознаване на пътни знаци на мултифункционалния дисплей на Mercedes-AMG GT.

Асистент за разпознаване на пътни знаци

Изображението показва детайлна снимка на контролера AMG DYNAMIC SELECT на Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Асистент за паркиране PARKTRONIC

Повече безопасност при паркиране и маневриране.

Камерата за заден ход показва заобикалящата среда отзад с динамични помощни линии на дисплея на мултимедийната система в Mercedes-AMG GT.

Камера за заден ход

Изображението показва визуализацията на COMAND Online на дисплея на мултимедийната система в Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

Изображението показва тъчпада с контролер в Mercedes-AMG GT.

Тъчпад с контролер

Асистент за адаптивни дълги светлини

Съгласува дължината на осветяване от фаровете с пътната обстановка.

Изображението показва фаровете LED High Performance на Mercedes-AMG GT.

Фарове LED High Performance

Адаптивни стоп-светлини

Червените мигащи стоп-светлини могат да предотвратят сблъсъци с движещия се отзад автомобил.

Изображението показва детайлна снимка на високоговорител на Burmester® High-End съраунд озвучителна система в Mercedes-AMG GT.

Burmester® High-End съраунд озвучителна система

Пакет KEYLESS-GO

Отваряне, стартиране и заключване: с комфортна система за достъп и разрешаване на стартирането.

Изображението показва AMG Performance седалкиte нa Mercedes-AMG GT.

Седалки AMG Performance

Изображението показва автоматичната климатична система THERMOTRONIC на Mercedes-AMG GT.

Автоматична климатична система THERMOTRONIC

Ходови характеристики


Ходови характеристики.

Mercedes-AMG GT дължи отличния си пърформанс на ориентираната към ефективност архитектура на автомобила.

Ходови характеристики


Ходови характеристики.

Mercedes-AMG GT дължи отличния си пърформанс на ориентираната към ефективност архитектура на автомобила.

AMG 4,0 литров V8-битурбодвигател

Средноразположеният двигател при предната ос разполага своето сухо тегло от само 209 кг в средната част на автомобила. За нисък център на тежестта той е монтиран дълбоко в алуминиевата пространствена рамка.

Посредством ос трансаксиална конструкция двигателят образува здраво единство с разположената отзад предавателна кутия с двоен съединител – за перфектен баланс. Агрегатът работи със система на сухия картер и гарантира оптимално захранване с масло и при високо напречно ускорение.

Torque-Tube

Средноразположеният двигател при предната ос образува здраво единство с предавателната кутия с двоен съединител. Компонентите са свързани помежду си неподдаващо се на огъване и усукване чрез Torque-Tube.

Във вътрешността се върти екстремно лек и устойчив на усукване задвижващ вал от карбон. Той предава мощността на 4,0 литровия V8-битурбодвигател последователно на AMG SPEEDSHIFT DCT 7-степенната спортна предавателна кутия. Той превръща силата в ускорение. Невероятно бърз и вълнуващ.

AMG RIDE CONTROL спортна ходова част

AMG RIDE CONTROL спортна ходова част с адаптивно променливо демпфериране – серийно в Mercedes-AMG GT S – обединява подчертан пърформанс с първокласна култура на движение.

В комбинация с концепцията на двойния напречен носач тя позволява състезателен пърформанс с отлична напречна динамика и стабилност при движение при висока скорост. Тя съгласува характеристиката на демпфериране на всяко отделно колело със стила на шофиране и състоянието на пътя.

AMG SPEEDSHIFT DCT 7-степенна спортна предавателна кутия

AMG SPEEDSHIFT DCT 7-степенната спортна предавателна кутия очарова със стремително време за превключване, емоционална междинна газ и пърформанс на ниво спортен автомобилизъм: колкото по-спортен е режимът, толкова по-динамична е реакцията.

Малки скокове на оборотите позволяват оптимално адаптиране на предавките и бърза смяна на предавка без прекъсване на силата на опън. Седем предавки, три програми за шофиране и ръчен режим, както и функция за междинна газ и RACE START позволяват екстремно динамична ускорителна маневра.

AMG композитна спирачна система

Отлични стойности на забавяне и голяма устойчивост позволява AMG високоефективната композитна спирачна система с вътрешно вентилирани и перфорирани спирачни дискове.

Предимствата на опционалната AMG керамична високоефективна композитна спирачна система: тя пести също и тегло, има по-висок експлоатационен живот и още по-добра устойчивост.

Оптимално разпределяне на тежестта.

Изображението показва Mercedes-AMG GT R от птичи поглед.

Оптимално разпределяне на тежестта.

Чрез своя средноразположен двигател при предната ос и AMG SPEEDSHIFT DCT 7-степенната предавателна кутия с двоен съединител в трансаксиално разположение Mercedes-AMG GT постига оптимално разпределяне на тежестта от 47 % до 53 % между предния и задния мост. Комбиниран с по-нисък център на тежестта на автомобила така той гарантира изключително динамично управление и високи скорости в завои. В края на краищата важи: в завоите се печелят надпреварите.


Научете повече за пътната динамика на Mercedes-AMG GT.

Със Spaceframe на Mercedes-AMG GT иновациите на спортния автомобилизъм се пренасят на пътя. Интелигентният микс от материали осигурява особено лека каросерия.


Научете повече за пътната динамика на Mercedes-AMG GT.

Със Spaceframe на Mercedes-AMG GT иновациите на спортния автомобилизъм се пренасят на пътя. Интелигентният микс от материали осигурява особено лека каросерия.

Spaceframe


От Spaceframe към Raceframe.

Нейната иновативна архитектура прави Spaceframe на Mercedes-AMG GT екстремно лека.

Spaceframe


От Spaceframe към Raceframe.

Нейната иновативна архитектура прави Spaceframe на Mercedes-AMG GT екстремно лека.

Изображението показва страничен изглед на Spaceframe на Mercedes-AMG GT.

Карбон. Алуминий. Магнезий. Стомана.

Карбон. Алуминий. Магнезий. Стомана.

Това са съставките за каросерията на Mercedes-AMG GT. Spaceframe е изработена в по-голямата си част от алуминий и тежи само 231 килограма. Иновативна архитектура, която е едновременно лека, стабилна и екстремно здрава. Това е предпоставка за възможно най-добра напречна и надлъжна динамика и най-голяма прецизност на кормилното управление. Екстремно лекият преден модул е от магнезий, намалява инерцията пред предния мост и така оптимизира маневреността на спортния автомобил.

 • Тегло: 231 килограма

 • Лека, стабилна и екстремно здрава

 • Най-голяма прецизност на кормилното управление

 • Оптимизирана маневреност

Възможност за свързване


Свързване.

Вашият достъп до дигиталния свят на Mercedes-Benz.

Възможност за свързване


Свързване.

Вашият достъп до дигиталния свят на Mercedes-Benz.

Запознайте се с онлайн базираното свързване в мрежа между автомобила и външния свят.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил – Mercedes me connect.

Най-добрата връзка с Вашия автомобил – Mercedes me connect.

С Mercedes me connect Вие, Вашият смартфон и Вашият Mercedes-Benz влизате в една очарователна връзка. Независимо дали сте на път или у дома – с Mercedes me connect можете лесно да проверите онлайн важни данни на автомобила, като пробег в км, налягане в гумите и напълване на резервоара през Mercedes me Portal или в приложението Mercedes me App. Теледиагностиката, техническото обслужване и асистирането при авария и произшествия, както и системата за спешни повиквания на Mercedes-Benz Ви предлагат свързани в мрежа мерки за безопасност.

Можете удобно да изпратите крайните цели на пътуването от Вашия смартфон до Вашия Mercedes-Benz. С Live Traffic Information можете да получите информация за трафика почти в реално време. Прогнозата за времевата продължителност на пътуването Ви предупреждава за задръствания и Ви предлага оптимален час за отпътуване.

Регистрирайте се и използвайте други услуги, които ще обогатят и улеснят Вашето мобилно ежедневие.

Така активирате Вашите услуги Mercedes me connect.

Така активирате Вашите услуги Mercedes me connect.

В днешно време никой не трябва да се отказва от дигиталния комфорт. Вие също. Регистрирайте се в Mercedes me Portal. Веднага след като се регистрирате, Вашият Mercedes-Benz партньор ще свърже Вашия Mercedes me акаунт с Вашия автомобил. След това ще можете да активирате желаните от Вас настройки, приложения и услуги, както и да ги деактивирате отново. Изключително гъвкаво, изключително лично.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

AMG означава извисен пърформанс на ниво спортен автомобилизъм. Пригответе се за незабравимо удоволствие от шофирането: с Mercedes-AMG GT при ексклузивно обучение или събитие на AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

AMG означава извисен пърформанс на ниво спортен автомобилизъм. Пригответе се за незабравимо удоволствие от шофирането: с Mercedes-AMG GT при ексклузивно обучение или събитие на AMG Driving Academy.

Готов за преживявания на ръба. С Mercedes-AMG GT разширявате личните граници при AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG GT3 и Mercedes-AMG GT R в бокс.

На събитията и обученията на AMG Driving Academy ще се срещнете с единомишленици, които желаят да разширят личните си граници и да изживеят очарователен пърформанс. Събитията на AMG Driving Academy:

 • Въвеждащо събитие AMG Experience
 • По-взискателно AMG Racetrack обучение
 • Незабравими общи преживявания по маршрута AMG Emotion
 • Изработени по размер събития: AMG Special Events
 • Сняг и лед при AMG Winter Sporting

Научете повече за Mercedes-AMG.

Вълнуващ поглед в ексклузивната AMG Private Lounge и допълнителни интересни теми за Mercedes-AMG.


Научете повече за Mercedes-AMG.

Вълнуващ поглед в ексклузивната AMG Private Lounge и допълнителни интересни теми за Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Еднократни оферти, международни събития и ексклузивни специални предложения: членовете на AMG Private Lounge се възползват от своята страст за Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Еднократни оферти, международни събития и ексклузивни специални предложения: членовете на AMG Private Lounge се възползват от своята страст за Mercedes-AMG.

Филмът показва предимствата на ексклузивното членство в AMG Private Lounge. Като собственик на Mercedes-AMG GT принадежите към подбрания кръг на упълномощените.
Повторно гледане

AMG Private Lounge е официалната AMG общност, ексклузивно за собствениците на Mercedes-AMG. Всички дами и господа водачи на AMG автомобили, които ценят майсторската прецизност и пърформанс на екстра класата на Mercedes‑AMG, могат да станат членове на AMG Private Lounge. Членовете печелят от обмен на вътрешна информация, новини и атрактивни оферти. Запознайте се с други AMG ентусиасти и изживейте марката AMG в кръга на AMG общността.

Racing Stories


Racing Stories.

Запознайте се с ДНК-то на моторния спорт на Mercedes-AMG GT.

Racing Stories


Racing Stories.

Запознайте се с ДНК-то на моторния спорт на Mercedes-AMG GT.

Изображението показва фронтален изглед на Mercedes-AMG GT3, който препуска през завой.
Изображението показва страничен фронтален изглед на Mercedes-AMG GT3 на състезателното трасе.
Изображението показва страничен изглед на Mercedes-AMG GT3, който преминава покрай празна трибуна.
Mercedes-AMG GT3 пътува по състезателно трасе и се вижда от фронтална позиция. Голям заден спойлер се издига над покрива на спортния автомобил.
Изображението показва Mercedes-AMG GT3 по време на движение от странична преспектива на задната част с фокус върху големия спойлер.

Предизвиква със стремеж към лидерство.

С висококаратова техника на спортен автомобилизъм и впечатляващ дизайн той е готов за победа.

Mercedes-AMG GT S Safety Car преминава по състезателно трасе и е представена в страничен изглед на предната част. Водачът с каска се вижда зад волана.
Във филма Bernd Mayländer, водач на Mercedes-AMG GT S Safety Car на Формула 1, разказва кои задачи трябва да поеме водачът на Safety Car.

Високоефективен спортист за максималена безопасност.

От Формула 1 в DTM: Mercedes-AMG GT S като Safety Car при серията touring автомобили.

Mercedes-AMG GT S Safety Car е представена по състезателното трасе в изглед на задната част.
Mercedes-AMG GT S Safety Car в гараж с включена предупредителна лампа на покрива.

Изображения и филми


Изображения и филми на моделите Mercedes-AMG GT.

Изображения и филми


Изображения и филми на моделите Mercedes-AMG GT.

Изображението показва моментна снимка на Mercedes-AMG GT C при пътуване.
Изображението показва изглед на задната част на жълтия Mercedes-AMG GT S на пътя.
Изображението показва величествената предна част на един зелен Mercedes-AMG GT R на състезателно трасе.
Изображението показва моментна снимка на жълтия Mercedes-AMG GT S от странична фронтална перспектива.
Изображението показва впечатляващата предна част на Mercedes-AMG GT R от много ниска приземна гледна точка.
Изображението показва моментна снимка на Mercedes-AMG GT C при пътуване от странична перспектива на задната част.
Изображението показва жълтия Mercedes-AMG GT S от птичи поглед.
Изображението показва характерната задна част на Mercedes-AMG GT R от много ниска приземна гледна точка.
Изображението показва страничен изглед на сребрист Mercedes-AMG GT на фона на един град.
Изображението показва страничния профил на един жълт Mercedes-AMG GT S при пътуване.
Изображението показва фронтален изглед от птичи поглед на зелен Mercedes-AMG GT R, пътуващ по пътя.
Изображението показва снимка в близък план на една кована джанта на зеления Mercedes-AMG GT R.
Изображението показва сребрист Mercedes-AMG GT при бързо пътуване през града.