Mercedes-AMG GT Coupé с 4 врати.

Life is a race.

Новият Mercedes-AMG GT Coupé с 4 врати обединява впечатляващ пърформанс на спортен автомобил с ежедневната практичност на елегантен автомобил с четири врати. Експресивен дизайн с дълбоко изтеглен преден капак, доминантна предна част и мускулести форми илюстрира спортните гени на Coupé-то с четири врати.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Mercedes-AMG GT.

Създаден за да Ви увлече.

Дълъг преден капак, позициониран много назад кокпит, широка, мощна задна част. Това са пропорциите на един спортен автомобил от Mercedes-AMG. Вие се качвате и натискате бутона за стартиране. Той се събужда с кротък, дълбок дъх. Засега – защото с натискането на педала за газта всяка отделна конска сила създава този изключителен AMG звук. Могъщ, когато двигателят V8 на Mercedes-AMG GT разгръща своята пълна мощност. Суверенен, когато се плъзга напред.

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС

Mercedes-AMG GT Roadster.

Интензивност с най-добра форма.

Mercedes-AMG GT Roadster е перфектна симбиоза от типичен AMG Driving Performance и неограничено удоволствие от шофирането без покрив. С пропорции на класически спортен автомобил и нова решетка AMG Panamericana той влиза право в сърцето. Висококачественият интериор пресъздава атмосферата на спортния автомобилизъм. И когато мекият покрив се отвори само за единадесет секунди, изживявате чистата, нефилтрирана сила на V8 с всички сетива. Има ли по-добра причина да шофирате без покрив?

Покупна цена от завод, вкл. 19 % ДДС