Сервиз 24h – Името е програмата.

Сервиз 24h – Името е програмата.

При авариен случай Вашите водачи получават денонощно и в цяла Европа индивидуална и компетентна помощ от квалифициран специализиран персонал. На преден план са бързата диагностика илесните услуги за оказване на помощ: със Service-Hotline, ремонт на място или организиране надруги възможности за пътуване ще стигнете наистина далече. Така Вашият водач спестява ценно време, а Вие намалявате времетраенето на отказ на автомобилите във Вашата флота.

Мобилен, по-мобилен, Mobilo.

Мобилен, по-мобилен, Mobilo.

Mobilo е услуга за почти всички случаи: тук са включени бърза външна помощ за стартиране или при авария на място от нашия Mercedes-Benz Сервиз 24 часа или от една от оторизираните от Mercedes-Benz служби за пътна помощ. Mobilo се включва също и при пътно произшествие, вандализъм или малки неприятности като загубване на ключа или неправилно зареждане.

Гаранционен пакет Advance: По-продължителното е разумно.

Гаранционен пакет Advance: По-продължителното е разумно.

С нашите удължаване на гаранцията Вие не само си осигурявате допълнителни гаранционни години. Но и значителен плюс при контрола на разходите и планирането. Освен това намалявате значително разходите за мениджмънта на Вашата автомобилна флота.

Искате повече информация?